-> Tuner#2: Tyvoe ty denska perlis :) Jestli umis cist, tak sis u auta urcite precet, ze sem se te PTAL, jestli si pruziny dal na auto bez zavernyho zavitu, takze zadny "jediný kdo startoval na řezání pružiny aniž by jsi věděl o kolik"... To zase prekrucijes uplne nekam jinam, jak to mas standartne ve zvyku - precti si jeste jednou co sem te k tomu autu prve vlasnte psal pokud si to nepamatujes... A pokud si to pamatujes, tak tady nepis uplne neco jinyho
Ha, tak sem to nasel sam... To je teda startovani - jen co je pravda... "Navic pises, ze si mel auto nakrivo a pruziny su uriznul kazdou jinak… Docea by me zajimalo jakej byl duvod toho, ze ja auto nakrivo? Pruziny byly kazda jinak dlouha? BTW: To si je fiknul flexou a bez zavernyho zavitu je tam vratil?"
A rekni mi kde sem zebral o pochvalu svaru

Jestli myslis tu jednu fotku co sem sem dal, kde sem nic o pochvale a prosbe o ni nepsal, tak to jo

A kdyz uz si v tech debilnich poznamkach, tak si to auto varim alespon sam narozdil od nekoho

To jen takova uboha poznamka abych se dostal na tvou uroven...
Ono totiz uz driv sem diskutoval s Borinem, kdyz tady nekomu tenkrat kritizoval svary a psal sem mu, ze sem nekdy nakou fotku dam az se to naucim a muze me to taky skritizovat. Tak sem tak ucinil. Takze nevim co je v tom za problem...
Posledni dobou prave s nikym nic moc uz neresim... Jen me prijde ponekud ftipny, ze jedinej ty (a td poprve Radek) si furt stezujes, jaky vybiraj auta na srazech... A kupodivu si stezujes jen tehdy, pokud nevyberou to tvoje...

Ale na druhou stranu me tesi, ze si toho nevsimam jen ja, ale i jini, do kterych bych to driv ani nerekl...