skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
želiv 2009
Tak kdopak teda pojedete, ať vím jestli to má pro mě smysl tam jezdit..... ??
V případě hezkého počasí jedu určitě

Tak nejedu ani Želiv ani rally. Teď putuje autíko na zástavbu rámu
Tak na sprintu nezabojuju no

-> havlik: to je jedno tisicovečku vidim vždy rad kor se širokym sloupkem:-)
-> Kaprof-Los Koramos: co na tom uvidíš to je eště větší mrtvice nežli 125tka
-> havlik: :o) tak to sem rad :o)
-> Kaprof-Los Koramos: no právě o tom taky uvažuju že tu bestii eště projedu před zimou
-> havlik: na 125 je tam moc vysokej a strmej teren .o) vem 1000ku rad bycj ji vomrknul:)
možná dostaví ale eště nevim čim:)
nikdo dalsi se uz nedostavi?
nejak to utichlo --...

Tak já taky doufám že se poprvé zůčastníme

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: však vim....
-> Stepan FUN: nechávám sí jí zatim....uvidíme za rok,spíš dva asi půjde...hold měním směr svýho dalšího počínání se značkou škoda)
-> Kaprof-Los Koramos: neboj,ještě čas....

-> Stepan FUN: nechávám sí jí zatim....uvidíme za rok,spíš dva asi půjde...hold měním směr svýho dalšího počínání se značkou škoda)
-> Kaprof-Los Koramos: neboj,ještě čas....
-> myschaak AZNP K.Hora: vopovaž se

-> myschaak AZNP K.Hora: Když bude slušná cena, tak bych to možná i koupil... Když ji mocí mermo teda chceš prodat... :-D Ne teda že bych toužil po 120, ale alespoň by zůstala v okrese a navíc budu potřebovat spotřebák po dobu renovace FUNa... :-D
-> myschaak AZNP K.Hora: vopovaž se !!!!!, bo jinak už dávej inzerát

jedu určitě jelikož MS nejedu jak sem se dozveděl když to stihnu tak Želiv jedem a vemem ten strep muj..
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a jestli mě jarda zas nasere tak to prodám

-> myschaak AZNP K.Hora: no právě

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: chci vzít nejspíš lpg....jelikož to zase jede))))
-> myschaak AZNP K.Hora: vem lpg, at dáš sprinta, Káťa jede taky na sprint

pojedu a to min jedním autem,přemejšlim zda mám vzít lpg či gls
Tak, jestli vyjde počasí, hlásím účast.

-> Kapřík: jj prijed,ja tam budu snad nejspis taky.Tak bys mohl i dat sprintika nejakyho ne?At je tam co nejvice tuningaru,musime prevalcovat ty originalisty

No koukám na to, ten stejný termín je sraz ve Vyškově kam jsem chtěl jet. Ale tam jsem byl na jaře. Takže možná přijedu. Pokud bude solidní počasí tak zřejmě určitě 

Tak volno na tenhle víkend v práci dohodnuto, takže dorazím s užounem 

tož také se hlásím do řady :o) budu tam určitě a bude to pro mě zajížděcí vyjížďka, neboť jsem dneska dal do Gardesa konečně funkční motor 

-> Bery: No nevím, jestli Želiv nevynechám a nepojedu Ti udělat Safety-car... Navíc by Tvůj spolujezdec nemusel řídit a jednou bych se podíval na Rally jako divák a fotograf... ;-)
taktéž naše rpidí rodinka dorazí na víkend

-> Stepan FUN: já nevim v jakým stavu to od tamtud povezu!!!a v kolik hodin...taky - jestli mi to pomůžete poskládat....:-)a želiv bude po cestě z Budějek,takže si tam odpočinem-když to půjde))
-> mikes rs: 

o táborskou slivovici se nebojte přivezeme jí dost a Myšáka jí konečně naučíme pít...

-> Bery: Nekecej že v Želivi konečně uviděj rapida. :-D Ale jak Tě znám, tak to odvezeš domů, umeješ, naleštíš, na půl rozebereš a do Želivi přijedeš kolem půlnoci fóbií, nebo koktou.... :-D
-> kury: taky to tak plánuju,ale v sobotu po rally to asi natáhnu do želíva
Taky hlasim učast jistojistě..:)
jinak když budu mít dobetonovaný podlahy tak jedu snad na celej víkend!
-> Nwkt: přijeď!....jinak bacha na kombinace táborské slivovice s pivem a vodkou

že bych se jel konečně poprvé podívat?
Já bohužel nepojedu, pokuď vše klapne, tak v tomhle termínu pojedem rally.