někteří dokonce použili telefon, když otázku nevěděli!!!!měli by
jste se zamyslet proč jezdíte na srazy??takovýhle podvody jsou nefér!!vy
víte kdo to je

Mně osobně u AOSky nejde vůbec o výsledek. Spíš se mi líbí ježdění podle itineráře, zábava, podívání se po okolí. To je na tom to hezké a AOS je super. Letošní byla výborná a trasa se nám moc líbila. A otázky moc neřeším. Ono taky pořád vylézat a lézt do skořepin, 3 bodový pásy. Žádná sranda

Nejlepší soutěží a oceněním je pro mě auto srazu. Ale tam stejně nemám šanci dokud budu mít na autě lamináty :-) Hehe
A ještě jedna technická připomínka co se mi nelíbilo na Moravskoslovenském poháru. Nevím jak to vyřešit líp, ale nelíbilo se mi, že kategorii auto srazu (za celý MSP) vyhrály 2 auta které byly jen na jednom sraze. Já byl na dvou srazech, ani jedno z těchto aut jsem neviděl a přesto vyhrály. To mi přijde divné. Prostě získané body bych násobil nějakým koeficientem (počet startujících aut na sraze) nebo tak něco. Tohle mi přišlo divné.
Klidně bych byl pro na sraze hlasovat ne pouze pro 3 auta, ale třeba pro 6 aut. Ocenění samozřejmě pouze pro první 3, ale bodovat by mohlo více aut a na závěr MSP pak body sčítat. Bylo by to rozhodně zajímavější. Takhle zkrátka ať chceme nebo nechceme přijede na sraz jedno dvě Embéčka (krásné), posbírají všechny body i když mají nápravy rezavé, spodek auta zapatlaný tlumexem, lak nechutně steklý na několika místech, atd, mohl bych pokračovat, ale prostě to jsou veteráni a tím to hasne.