skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
košice- 1.zraz skoda.virt
-> Nwkt: toto vyzera skor ako zabudnute apreto sa to zacalo riesit inde, ale neviem preco prave medzi off topic... 

-> waldo: Přesuneme
-> mudi111: neviem preco ale toto sa riesi v inej sekcii...cekni link
skoda-virt.cz/cz/.../1043 40-skoda-virt-ke
skoda-virt.cz/cz/.../1043 40-skoda-virt-ke
kedy bude v ke daky poriadny zraz???

-> Duso: nakumba baraka

a budem spiiivat KUMBAYAAAAAAAA

all: co takto dat repete zrazu na leto ?? o5 na sudkoch ??? dame kofolu pokecame.. pojazdime popredsatvujeme auticka..bude parada !

Nazdar mladeži. Ani som si nevšimol, že je to tu. Asi som zle pozeral... Už sa teším na dalšie stretko, dufám v hojnejšom počte. Musím dačo popracovať, lebo konkurencia je silná hehe
-> 5ko: zaciatkom Augusta ! :) pridem na 100% :) aj tam som bol ! :) ale najblizsie pridem s rachotom :P:) :D
no navrhnite kedy by mohlo byt dalsie stretko, kedy mozte, kedy nemozte a kde by sme sa mohli stretnut

ok

-> 5ko: pokusim sa zenu prehovorit ze si urobime s malou prechadzku okolo hodnadu ale nedavam zaruku
stresman naschval pisem od 15tej a nie o 15tej, to je jedno ci prides o 16tej alebo 17tej, aspon na chvylku prid

-> 5ko: no ono musis brat do uvahy ze niekto aj pracuje a o 15,00 nie je ten najlepsi cas, ale netrap sa tym ja aj tak asi nepridem. no nie preto ze nechcem ale musim sa postarat o rodinku. povinnosti su povinnosti. tak sorry. mozno ked presvedcim manzelku tak mozno ze prideme kuknut
tak uz to vizera na 7 osob, kto dalsi?

teraz uz hej
no ako? prides?

-> 5ko: ja ta mam autorizovaneho vzdy ked sa pripojim tak on-line
a stresman autorizuj si ma na icq

ale hlavne je zeby bolo dobre keby si si nasiel cas v piatok, budeme tam od 15tej tak dufam ze prides
no nevolal som ti kazdeho som kontaktoval ako som vedel, cislo na teba nemam z kade ho mam mat
som ti napisal do icq ale to nemas asi nikdy zapnute

-> 5ko: neviem, neviem asi som mal vypnuty mobil alebo co, ale ty si mi nevolal

no uz sme asi styria, prosim dalsi

-> 5ko: no konečne sa tu začalo niečo diať
super, dalsi prosim

-> 5ko: no my sme sa uz dohodli ! taze ja idem ! :) somnou rataj !! :) ja rad taketo akcie ! mnam

tak som skontaktoval vsetkych zainteresovanych
tak sa ozvite jo?

15.7 je piatok, niekedy poobede, treba sa dohodnut ale asi na 15tu alebo 16tu, je nas tu na virte 12 + mohli by prist aj iny skodovkari napriklad aj z presova, ved to zarohom

celkom dobre miesto sa mi zda ta krcmicka v dedine tahanovce pri sudkoch
a teraz to beriem do ruk a pokusim sa vas vsetkych skontaktovat ktorych budem vediet
planujem nieco ako minizraz na 15.7.2005
planujem nieco ako minizraz na 15.7.2005
tak robim ciaru za neuspesnym zorganizovanim kosickeho stretka
------------------------- -------------------------- --
------------------------- -------------------------- --
-> 5ko: Sak prid ty sem.... nas tu je dost

-> 5ko: STRUK NEMOZE... ON UZ NECHODI ANI NA BLAVACKE STRETKA

halooo košičaňaaa kde ste?
strucy prid ty

-> 5ko: ale asi nie každý má možnosť byť na nete každý deň
a to nas je na virte registrovanych asi 10
no tak to vizera

-> 5ko: ako pozerám že si tu asi sám

halooooo
niekedy podvecer az vecer
no cavte virtaci z Kosic a okolia, uz tu mam auticko takze prosim stretnime sa uz konecne