skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tuning Extreme Show Dlouhá lhota Ix
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: jj někdy se jí musí jít naproti

-> Mr_Kubas: nj sem si z toho dělal prdel a pak sem ji měl mokrou když mě polila... ale telefon funguje :-D
-> Mr_Kubas: i náhodě se musí pomoci 

-> pyroman:
Jaká náhoda 

-> Mr_Kubas: no tak já tam chodil a kluků sme se ptal, jestli když jim tam zavrním jestli mě taky umyje... pak sem zavrčel a když sme se postavili do první lajny, tak si pro mě došla 

-> pyroman: A to ses tam sám přihlásil nebo si pro tebe sama došla? 

-> M@rtin: ten bychom ti pohlídali
-> Mr_Kubas: tím kolečkem by se blbě probíhalo

-> Mr_Kubas: tím kolečkem by se blbě probíhalo

-> pyroman: Tak to klobouk dolu, já bych asi utekl

-> pyroman: No já nemohl Milane, já měl přeci ten foťák

-> M@rtin: však já taky Martine... stejně sem na tobě viděl, že si tam chtěl jít místo mě

-> Kaprof-Los Koramos:
-> pyroman: JOKE Milane

-> pyroman: JOKE Milane

-> M@rtin: další s*ině převlečená za kamaráda

-> M@rtin: doslovně?

No kdyby předseda nekecal, se mu od tý paní nechtělo, jsme ho před odjezdem od té paní museli odtrhávat

-> Kaprof-Los Koramos 10.08.09 11:50:36: hajtro 
-> Mr_Kubas: s lidmi problém nemám

-> Mr_Kubas: s lidmi problém nemám

-> pyroman:
Tak před tolika lidma kdoby se nestyděl 

-> pyroman: potvrzuju byla to pravda

-> Mr_Kubas: ale kde že... to že to tam T#2 komentoval, že se mi odtamtud nechce nebyla vůbec, ale vůůbec pravda a kdo mě zná, tak ti to potvrdí 

-> pyroman: Se ti spíš nechtělo 

-> Mr_Kubas 10.08.09 11:26:42: já sem byl na odchodu, když si mě zavolala zpátky a pak už mě nepustila 

-> Kaprof-Los Koramos: 

-> Mr_Kubas: no z prdele klika že tam nebyla eroticka pračka:O)
-> pyroman: Nejdřív si chtěl odejít, ale ke konci ses už moc nebránil

-> Kaprof-Los Koramos: já zvrhlík nejsem.... tohle byl přirozenej výběr 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale ale pan velitel je takovejdlenc zvrhlík:o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Co jsi to vytáhl za mrtvolu???????
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Jo jen tak informativně jak přesně ty světla upravoval, co tam má za žárovky apod. i když si myslim, že to bude spíš výrobní tajemství
A když se s ním budeš bavit, tak mu řekni ať si tu založí kartu 

-> Mr_Kubas: toho vídávám v Brně bydlí za Brnem v Troubsku, můžu se ho zeptat jestli chceš 

-> Rider skoda: Tak to nevim jak konkrétně to řešil, ale nejlepší by bylo se ho zeptat osobně(mailem, ICQ...)
-> Mr_Kubas: vsak tam pise tonovacim sprejem....pochopim tonovaim,zadni,blikace atd., ale ne hlavni svetlomety....to uz by asi moc ok nebylo
-> MATTESS: Díky, tohle jsem ještě neviděl, takže jde taky do oblíbených
-> Rider skoda: To nevim jak má ty světla řešený, kdyžtak si tam pročti tu diskuzi, myslim že se tam o tom bavili...

-> Rider skoda: To nevim jak má ty světla řešený, kdyžtak si tam pročti tu diskuzi, myslim že se tam o tom bavili...
-> Mr_Kubas: pise ze prej ty svetla ma delany tonvacim sprejem snad nema i hlavni ne?to by pak muselo mizerne svitt...
-> Mr_Kubas: jo tak to je fakt celkem pekne udelana,zadny prehnanosti ale vyladeny vsechny detaily do puntiku podbehy i bily kouakm a ty kola vse bombovy
-> MATTESS: Někdo už to sem někam do tématu dával(myslim že T2), tak jsem si to uložil do oblíbenejch 

-> Mr_Kubas: tak sorry

-> Mr_Kubas: Teď jsem si všiml, že jsou to fotky od Santyho, tak se snad nebude zlobit 

-> Kaprof-Los Koramos: No vidiš jak Ti to pálí
Jinak mam víc fotek co jsem stáhl z nějaký galerky tak je sem nahodim, kdyby to někomu vadilo, tak ať na ty fotky nekouká

Jinak mam víc fotek co jsem stáhl z nějaký galerky tak je sem nahodim, kdyby to někomu vadilo, tak ať na ty fotky nekouká

-> Mr_Kubas: to vim i bez popisu že je to proti kaminkum

-> bobin19: Taky za to dosti sbírá poháry.. Někde mam fotky interiéru, kdyžtak nahodim...
-> Kaprof-Los Koramos: Píše tam, že ten černej nesmysl tam má kvůli kamínkům, něco jako překožka na kapotě
Mně se líbí velice, v takovym duchu bych chtěl mít svoji feldu, akorát to snížení je v jeho případě dosti nepraktické, ale to auto celkově vypadá bombově 

prostě sme se na ní musely jít kouknout třikrát.. opravdu krása... byla to nejhezčí felda,která tam byla
-> Mr_Kubas: v jednoduchosti je krasa jen se mi nelibi ten černej nesmysl na zadnim lemu a už nudne pokrove karty to je jak s dolarem bez napadu...jo kdyby tam měl žaludsky eso to by byl kumšt:o)
-> MATTESS: SAKRA chlape

-> bobin19: Fabiánka
www.autohificlub.cz/forum
/.../0