skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nedela 2.8.09 Stretko Škoda Ba
Lepsie stravena nedela ani nemohla byt 

disco_punk 02.08.09 20:40:00 napsal: LA crew
pekne auta, pekna fotecka
pekne auta, pekna fotecka
-> BeBe: Skoda, bolo super ... Tak teda nabuduce ...

cely den som mal v robote klud az o pol tretej som musel ficat do Stupavi,tak ale aspon som po vas z dialnice hodil okom....ked som sa vracal o pol piatej uz tam nik nebol,tak nabuduce
Takze o 15:00 na slovnaftke v lamaci ...
Skode zdar ...
Skode zdar ...

-> haso: 

tak ja pokial ma masina nezradi taktiez pridem

dnes som bol pozret na drifte na babe a tak som si nemohol odpustit nespravit fotecku
-> JuraRacing: -> BeBe: 

ked mi dotoho nic nepride ,tak sa zastavim
ja dojdem urcite pipo jednak nemam nic na robote a jednak chcem konecne videt tu tvoju oranzovu raketu :) skoda ze spirig predal rapidu by dosiel aj on nevadi ak zoberem ho aspon zo sebou a pokecame takze o tej 15:00 na slovnaftke

Takze kolko nas bude ,????????????????????????
???????
-> JuraRacing: Moja rec ...

Nevymyslajte kuapanie :) to sa mozte s frajerkami :) ta slovnaftka v lamaci je v pohode miesto a lepsie jak sa nekam trepat na kupanie

-> disco_punk: Nooooo takze uz je elektrika hotovaaaaaaa.... 

-> haso: Poho 

-> Pipo26: si mi vcera volal, ale ja som bol v strede drazdiaka a nemam kredit zavolat nazad

-> disco_punk: Ha ha ha ... Ale jazdit do nedele budem ...
Ked date miesto na kupanie kde budem vidiet na afto a nebude to daleko tak nedbam ...

Ked date miesto na kupanie kde budem vidiet na afto a nebude to daleko tak nedbam ...

ja by som tiez siel kupať..vsak ma byt nato aj počasie..prečo to nevyužiť..ale prakticky mi to je jedno..
-> Pipo26: mno som zvedaf ci to stihas,aj tu slovnaftku..ked si zase nepojazdný.
-> Pipo26: mno som zvedaf ci to stihas,aj tu slovnaftku..ked si zase nepojazdný.
A za dalsie, neviem kde je take miesto ze auto sa bude dat zaparkovat tak ze nan budem mat stale oko a drbat sa niekam 20 - 30 km za Blavu to ee ... 

Uz o tej pumpe rozpravame s Disco_Punkom viac ako rok takze...
A pravdu povedat ani mne sa nejako moc kupat nechce ...

A pravdu povedat ani mne sa nejako moc kupat nechce ...

ja som za hasov napad..... len kupat sa mi nechce :-D
a nebolo by lepsie sa ist niekam okupat? hm? zaparkujeme to dakde spolocne vykupeme sa, pak spolocna jazda a nakonec kofolka
-> JuraRacing: No ved aj na kofolku si ravel ze dojdes a nakoniec ...

o tej 15:00 to bude najidealnejsie este pred tym skocime na nejaky cheas do mc ;) 

ALL: Tak cas mozme dat na 14:00 - 15:00 ...
OK ?
OK ?
hmm vynikajuce miesto pipo to by ma vobec nenapadlo a chodim tade kazdy den :) v nedelu som tam aj so spirigom este upresni cas :)
-> disco_punk: ona je este mimo BA

-> haso: už si vycvičil frajerku ze nechodis ty za nou ale ona za tebou?
-> disco_punk: jáj...no dlho som tam uz nebol

ja len že pristup na tu pumpu je : z dialnice prva odbocka(smer Lamač) za tunelom Sitina(smer Brno) alebo z Lamačskej cesty za Tescom Lamač odbočka na dialnicu smer Devinska Nova Ves.
toto chce mapu

Ideme s Disco_Punkom v nedelu 2.8.09 posediet a pokecat na Slovnaft pumpu v lamaci tak ak niekto chce tak moze dojst tiez na kus reci ...
Je tam paradne posedenie hned vedla parkingu ...

Je tam paradne posedenie hned vedla parkingu ...