skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2. M O R A V S K O S L E Z S K Ý
prohledat
884 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 24.07.2009 do 28.09.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Petuli: ahoj ;-) jjj dotahl oba a sundal nam i strechy ;-) supr
-> P@wlos: ty jsi dovez druhý den Cabrio,MTX?škoda,že si to neměl 1.den,byli tam známi a chtěli to vidět
-> Mejot: tý brdo,to jsi až od Pardubic?To je škoda no,ale když už budeš měnit těsnění atd,tak bys pak měl mít dlouho klid.Ale klobouk dolů kamarádovi!!!
-> P@wlos: dobrý.....
img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/6107_2009-09-13_
22-14-44_59.jpg - Krysa je silak 

-> Ad@m: Byli na druhé straně

ti trabantisti měli stejný plac jako vy? V sobotu jak jsem jel ráno do práce tak jsem jel pro cigára na pumpu ve Velké Polomi před Ostravou a s jedním jsem se bavil, že jedou taky na Žermanice
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: co se stalo? písni please do id:) dik

-> Vojťas: Přemýšlím,jesi ti popřát dobrou noc nebo ne
Ale jo:) Dobrou noc:)

Ale jo:) Dobrou noc:)

taky du spat, sem ko, brou noc
-> P@wlos: a to doslova vozovy park ;-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Dobrou
-> P@wlos: Já děkuji že sem mohl vidět tvůj vozový park

-> P@wlos: Já děkuji že sem mohl vidět tvůj vozový park

Lidicci, moc diky za super srazik 

Taky jdu... tak doubrou všem! 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: třeba to myslet vážně
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ajo,už ho vidím

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ajo,už ho vidím

jdu spát... brou
OndraKrupi-TenČtvrtý 13.09.09 21:49:02 napsal:
→ doly120-ten třetí:o): a co by si měl dělat
jiného?
→ doly120-ten třetí:o): a co by si měl dělat
jiného?

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: už byla tma na focení, takže foťák byl v autě 
Příště k tomu přivez autodráhu a je to jako autodrom

Příště k tomu přivez autodráhu a je to jako autodrom

Vojťas 13.09.09 21:59:28 napsal:
→ OndraKrupi-TenČtvrtý: asi nikdo nemel odvahu :-)))
asi
→ OndraKrupi-TenČtvrtý: asi nikdo nemel odvahu :-)))

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: asi nikdo nemel odvahu :-)))
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jak jsem říkal chybí tomu autodrom nebo labutě
fotil to vůbec někdo?

fotil to vůbec někdo?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý 13.09.09 21:51:38: to jsem neřek, bylo to velice zajímavé 

-> doly120-ten třetí:o) 13.09.09 21:43:16: ale vždyť jsi nechtěl abych ho fotil... ale přece je tu vidět img.skoda-virt.cz/gallery
_upload/.../173_11420_7264
.jpg 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nelíbilo?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prijela pout, prijela pout

-> OndraKrupi-TenČtvrtý 13.09.09 21:44:49: ty máš štěstí že jsem neměl po ruce foťák když jsi předváděl světelnej cirkus 

-> doly120-ten třetí:o): a co by si měl dělat jiného?
-> Vojťas: To si děláš srandu

-> Mejot: to je pravda, ale kdyby mě nepraskl ten neon tak by mě možná nechali být... jsem zastavil asi 100m ode mě, tak se ke mě rozjeli...atd.. tak aspoŇ udělam atesty...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: nemůžou přece všichni dojet domů v pohodě to by pak bylo hodně divné když jezdíme čím jezdíme.

-> Vojťas: jasný no hlavně že je vše OK akorát mě to bude něco stát + už mě to dneska něco stálo.
-> doly120-ten třetí:o): moje naštěstí taky
-> doly120-ten třetí:o): tys tam byl autem ? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hezké,ale moje auto si vynechal

-> Mejot: jasne, ale to by bylo jinak kdybych to vedel, ale tak hlavne ze si dojel
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no kámoš se sám nabídl že mě hodí tak jsem to už neřešil
-> Vojťas: ve 4 už jsem byl skoro doma
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : uz sem koukal ;-) pekne
-> Mejot: nj ale tak ja z ostravy odjizdel az nekdy ve ctyri, tak ze sem te mohl taky vzit...
-> tj.tom: jo v pohodě příště třeba domů dojedu no

-> Mejot: joj to je smůla... měl jsi dát vědět, bych pro tebe sjel a hodil bych tě dom...
-> Mejot: tak koukam nejsem jediný koho potkalo něco špatného..
-> Vojťas: co se dá dělat hlavně že se to nějak vyřešilo
-> stana1: Tak to se domluvíme,a možná to teda rozeberu u tebe a odvozím si to k sobě:)
-> Mejot: Kua,tomu říkám pech
-> Mejot: Kua,tomu říkám pech

-> Mejot: jaj

-> Mejot: kurňa tak to je smůla,nezávidím ti to chlape kor když na prvním MS srazu mi auto taky vypovědělo službu ale nebýt sajmona a spol. tak bych asik takej skončil vlečený na laně až na Vsetín....
No nic já musím končit bo sa musím nachystat na zítra protože jedu zase na týden do světa makat tak sa zatím mivajte!
No nic já musím končit bo sa musím nachystat na zítra protože jedu zase na týden do světa makat tak sa zatím mivajte!
-> mark: jo co se dá dělat ale bohužel ( nebo možná bohudík) si nic neprocvičím protože kámoš říkal že mi to v tejdnu vymění tak mě akorát čeká cesta vlakem do prostějova
-> Mejot: hele to je teda maras zrovna když to nejmím potřebuješ. to je mi líto ale ber to s té lepší stránky procvičíš si výměnu těsnění výměna oleje atd."to je jenom for"

-> doly120-ten třetí:o): modrou jsme táhli traktorem a kola se ani nehly,zelená je bez motoru a převodovky a je na špalkch a červená s koženkouvou střechou ta jezdí (někdy jsme s ní blbli na louce),kurňa co by bylo blbé to u mě rozebírat? mám to na klidném liduprázdném místě tak by to nebyl problém

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík