skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2. M O R A V S K O S L E Z S K Ý
prohledat
884 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 24.07.2009 do 28.09.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Czkedar: no jo tak sorac
-> doly120-ten třetí:o): ty mas aj rapida?

-> Czkedar: Díky za optání,ale ano:)
-> Rapi1: Tak do dalšího je daleko,ale bude asi zase v květnu
Taky bych chtěl dojet rapidem,ale to záleží na penězích
Czkedar 13.09.09 14:03:20 napsal:
→ Rapi1: To bys ho musel znat

-> Rapi1: Tak do dalšího je daleko,ale bude asi zase v květnu

Taky bych chtěl dojet rapidem,ale to záleží na penězích

Czkedar 13.09.09 14:03:20 napsal:
→ Rapi1: To bys ho musel znat

-> Czkedar:

-> Rapi1: To bys ho musel znat

-> Czkedar: ma to kousek od baraku proc by nedojel?

-> doly120-ten třetí:o): pokial mi to bude pasovat tak urcite prideme a pokecame.len dufam ze uz pridem na hotovej rapide
-> doly120-ten třetí:o): Dojels v pohode?
-> Rapi1: S tebou sem sice moc nepokecal,ale příští rok se to určitě změní
Ale máte můj obdiv že ste dojeli

Takže sem doma,cesta v pohodě. Chtěl bych hodně poděkovat obou organizatorům za velmi vydařený sraz,super lidi,super nálada,super pokec. Doufám že bude i další sraz,ve stejné partě jako byla ted. Už se těším na další.
Poděkování patří také ostatním co se na přípravě podíleli,a že jich bylo dost,a také všem zůčastněným.
-> pyroman: Škoda že si nedojel,ale já to na druhou stranu chápu. Tak snad příští rok
zase pokecáme

Poděkování patří také ostatním co se na přípravě podíleli,a že jich bylo dost,a také všem zůčastněným.
-> pyroman: Škoda že si nedojel,ale já to na druhou stranu chápu. Tak snad příští rok

-> pyroman: dufam ze buduci rok uz to vyde.tiez som spoznal super ludi ale bohuzial som musel odist skor ako oni druhej teda tretej spanilky som sa uz nezucastnil

-> Czkedar: jo tak to bol fak typek

Nejlepsi byl stejne "zaskodnik"(mot
orkar) mezi nama. Myslim ze z Humpolce. Ty jeho historky s fackem, chorvatskem a tak nemely chybu

-> Rapi1: doufám že se ukážu na dalším sraze pokud bude...na prvním sem poznal nové kamarády a přátele a dost mě mrzí, že sem se nyní neukázal, i kdž sem to několika z nich přislíbil...bohužel mi to nevyšlo 

-> pyroman: aha to bolo kvlovy tym 6 bodom a 5000 Pokuty co?
fakt skoda ze si neprisiel ale ked sa neda tak sa neda

fakt skoda ze si neprisiel ale ked sa neda tak sa neda
-> doly120-ten třetí:o): :D no ja to kusok nemam ale podarilo sa sice som par krat musel kuknut do mapy ale vyslo to:D Maximalna spokojnost bolo super pocasie celkom vyslo.Len co sa mi podari nabit baterku skusim hodit par foto
Ty co neprisly naozaj zavahaly

Ty co neprisly naozaj zavahaly
-> Czkedar: zarazilo mě to... pak se tam někdo začal smát a bylo mi to jasné
-> pyroman: ale mel si strach ze? 

-> M@rtin: oni pánové a dámy vědí
-> Petuli: tak to je fajn, že se sraz vydařil
-> Petuli: tak to je fajn, že se sraz vydařil

-> pyroman 12.09.09 22:28:06: ????? uukázat
tak se nám 2.MS srazík včera opět vydařil i s počasíčkem,musím říci-spokojenost je!!!
sice sem se nemohl zúčastnit, ale jedno vím jistě
DĚKUJI PŘÁTELÉ
btw Tme a Tome... ty fotky nikde neukazujte.... tak bohatej nejsem a řízení je můj život

DĚKUJI PŘÁTELÉ
btw Tme a Tome... ty fotky nikde neukazujte.... tak bohatej nejsem a řízení je můj život

-> Rapi1: Já to mám kousek od baráku,a nemohl sem to najít,tak držím palce

Takze sme zbaleny auto oplachnute nachystane a vyrazame drzte palce aby som to nasiel.

Auto umyto,nachystám nějaké jídlo,zapojím navigaci a jedu

Vsetín hlásí zataženo... no nic já vyrážím bo musím ještě na chatu pro pár věcí na prodej-vyměnu.....
myslím si,že se to tu i vybere to počasí
Jdu umejt auto,asi:-D
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: a sakra,snad to tady vydrží,taky nechci znova mýt a leštit,na místě umyješ,utřeš:-).Kdyby lehce krapalo,ještě se to dá,já nechci,aby bylo mokro,musel bych čistit nápravy:-(
-> Petuli: brno lehce prší
sem včera leštil auto zbytečně...
sem včera leštil auto zbytečně...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tak tady je zamračeno,ale neprší,kéž by to tak vydrželo
nějak se nám zkazilo počasí
Tak všem tady dobrou a ahoj zítra 

-> Mejot: jedem nakonec 4 alle i tak to bude supr jizda
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jjj ;-) tak kolem 8 kluci ;-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak dobře zejtra v 7 jsem tam
-> stika87: doufám že tam zůstáváš do neděle a že nás bude víc, abych tam nebyl sám...
takej už to balím cosik jsem unavený aspoň se po hóóódně dlouhé době pořádně vyspím...
taky mizim ;-) cau zejtra ;-)
jinak borci už jdu asi spát,po dnešní celodence a večerní sauně jsem docela K.O.Takže zítra se na Vás všechny na 2.MS těším
-> Petuli: no já plány na neděli nemám (maximálně se flákat) ale uvidím podla počasí a podla teho jaká bude zábava
-> doly120-ten třetí:o): asi ti nevemu ty potahy. nece s emi do garaze nebyl cas 

-> stana1: já na noc nejsem,mám už na NEDěLI plán
-> stana1: přesněěě táááák,pak vytlačit a usušit:-)
kurňa ale přemýšlím jestli mám zůstat přez noc nebo ne....

-> Petuli: nechat na břehu hodit neutrál a zatlačit...

autíčka můžete umýt na místě,vody v přehradě je dost:-)
-> doly120-ten třetí:o): no zato já dnes velice aktivně vstával už v sedum a nemohl jsem se dočkat až to umyju,pak mě to v půlce přestalo bavit ale dodělat jsem to musel

-> stana1: Ani mi nemluv,se vůbec netěším,hned ráno
Já to chtěl nachystat taky dneska ale bohužel sem usnul

Já to chtěl nachystat taky dneska ale bohužel sem usnul

-> pyroman: achjo chlape :(
-> pyroman: velkááááá škoda
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík