mark 10.09.09 19:13:15 napsal: chlapi všem přeju příjemnou cestu a hlavně dávejte pozor na ty „magory co jezdí jako blázni a májí černé skla aby je nikdo neviděl“
-> stika87: pokud pojedu jako řidič tak vám na nějaký závodění peču... rameno ještě není v nejlepší kondici a riskovat že mě cestou hcytí křeč když budu muset řídit obouma nechci
-> doly120-ten třetí:o): uvidím... dálnice u prahy stojí za houno.... sice dneska mi je o něco líp a ruka tolik nebolí, ale nechci to zakřiknout... navíc mě zítra odpoledne čeká stěhování nábytku na koleji
-> pyroman: no já doufal že nebude takhle po ránu provoz a trochu to projedu po tý cestě mezi TpO a Týníštěm, tak proto tak klidně tam, v nejhorším počkám za Týníštěm
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : proč tak daleko???? ušetřím vám cestu aby ste nemuseli zajíždět přímo do třebechovic a počkám na vás na konci třebechovic na benzině (po levý straně - ale je možný, že bych se s tebou svezl jako co-pilot
-> mark: vzhledem k tomu, že mi doktoři zakazují řídit tak uvidím jak to se mnou bude... pokud pojedu tak na pianko.... nechci cestou přijít o rameno, o body a ani o peníze
chlapi všem přeju příjemnou cestu a hlavně dávejte pozor na ty "magory co jezdí jako blázni a májí černé skla aby je nikdo neviděl" dneska jsem vyjel s garáže s autema zjistil jsem že je tak špinavé že mě je za to studno.ale to budu leštit až zítra. Bererte někdo nějaké věci na prodej? já bych něco vzal ale netuším vůbec co?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já uvidím jak přežiju zítřejší cestu dom a jestli budou love na benzín... ale přidal bych se nejspíš za třebechovicemi
-> stika87: v sedm je zbytečně brzy... stejně dorazíš na osmou
-> mark: nejlepe trefis jak se dostanes do petrvaldu, havirov, v havirove furt po hlavni a na tom nejvetsim kopci se das kolem pozzerie na nasem slavnem kruhaci doprava az na Tckovou krizovatku (pozor hlavni doprava) - das se doleva a pojedes fuuuurt po ceste a vedle cesty nas uvidis...