skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pezinská baba 19.7.09
prohledat
45 příspěvků (zobrazeno 1 až 45) od 19.07.2009 do 23.07.2009, založil/a disco_punk
-> Turda: není zač náměstku
-> suri: díííky šéfe 

-> Turda: www.samoexpres.sk/motospo
rt/.../RacingTeam.htm inak si napíš do google Samo šorman škoda 120
-> mau: nemáš víc fotek tý zeleno-bílý ouži?? dík 

-> mau: no já myslel spíš foto slečny co se na fotce -> disco_punk 19.07.09 18:37:02 o to auto opírá... bylo to spíš ze srandy...
Ale jinak fotečky moc pěkný!

Ale jinak fotečky moc pěkný!

-> pistaa: jj už pozerám ja som bol zvyknutý na HK1 1300 kde boli vacsinou skodovky a HK2 kde boli formule
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nieco som nasiel ohladne c.161, ale nie moc podarene foto. No mozno bude stacit.
-> pistaa: Skoda noo. Mohli sme to nejak spojit. :) Nabuduce budeme mudrejsi a ozveme sa skor. :)
-> suri: to je mozne ale deli sa to podla roku
-> pistaa: jj už pozerám , bol štvrtý v triede a pred ním ete jedna RSka Michlova . inak tie skupiny K1 K2 K3 K4 sú mi voláke neznáme , ja som bol zvyknutý na klasiku HK-1-1300
-> mau: no to sme potom robili spolocne len ja som bol na starte ;) skoda.. ;)
-> pistaa: Bol som iba na druhej jazde ktora nebola. :) Cize som na chate v ciely popijal pivecko a griloval. :)
-> mau:
nejaky m packet na 316? :)
nejaky m packet na 316? :)
-> mau: bmw m, niet co hadat
-> mau: bpl si aj v sobotu? nevideli sme sa?
-> mau: bpl si aj v sobotu? nevideli sme sa?
Inak pekny vikend az na to pocasie v sobotu. Organizacia ako vzdy na velmi dobrej urovni. Auta taktiez. Akurat skoda rakusanov...
-> mau: 19.07.09 22:46:19 tak ta nema chybu

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Napis ake auto to bolo. Mozno nieco najdem. Len aby som vedel priblizne co hladat. :)
-> disco_punk: nebylo by foto osoby u start. č. 161??
A měl jsi to spíš dát do fotogalerie, jednoduše tam nahraješ všechny najednou

A měl jsi to spíš dát do fotogalerie, jednoduše tam nahraješ všechny najednou

-> pistaa: jj máš pravdu , málokedy bývajú slovenské aj české škodovky pokope ale je to krása vid . vlanajší čierny balog
-> disco_punk: vcera som bol ja, ale zrusili trening tak som len kecal a pil po karavanoch ;) skodoviek bolo ako nikdy malokedy sa takto vsetci zidu
-> suri: ved pozri vysledky; a pneu su len prerezane
-> suri: ved pozri vysledky; a pneu su len prerezane
-> disco_punk: to čumím Mário má nové gumy na nový ARCčkach , a nejaký "tichý výfuk " . Inak Král vyhral triedu?
Mnam mnam, kraaasa ...