-> Karel.: jo tak pokud jsi hazel za Dusana, tak mas pravdu, hodil jsi 6,8 a ma tam byt 6,8. Ja jsem se prehlidl o radek kdyz jsem to prepisoval z pracovniho papiru do pocitace, nicmene poradi za hod napravnici hned v dalsim sloupecku je spravne - 7. v hodu napravou. To na vysledcich nic nemeni.
A jak teda rozlisit 2.,3. a 4. v AOSce kdyz maji shodne bodu za otazky a ukoly? Pri projednavani stanov MS poharu jsme se dohodli, ze v takovymto pripade rozhoduje dojezdovy cas. Navic vic jak 2 hodiny na trasu 70km neni nijak extra zavratna nepredpisova rychlost, ale prumerna cca 35km/h. Kdyz jedes normalni pianko jizdou po okreskach, tak mas vetsinou prumernou rychlost daleko vyssi, cca 50km/h. Tech 35km/h kdyz pripocitam zastavky na otazky a ukoly plne vyhovuje.
-> vlasmi: já nechápu třeba hod nápravou, jsem hodil daleko víc než je uvedeno Navíc pak započítavat nejrychlejší čas taky není nej nápad. Přeci jen se měli dodržovat předpisy
-> Dušan: Co vsechno ti nesedi? Rad ti to objasnim.
Co se tyce AOS tak poradi primarne urcuje soucet bodu za otazky a ukoly, pokud byl soucet stejny (jakoze u 2., 3. a 4. tomu tak bylo), rozhodl cas. Sice neznam dojezdovy cas 2. v poradi, protoze si odvezl itinerar na pamatku sebou a ja blbec jsem si cas nepoznacil, ale vim ze byl nejrychlejsi.
-> vlasmi: super výsledky, takže pozerám, že v šprinte som bol celkom dobrý Na to, že 1. miesto bol 1,4 motor, 2. - 5. miesto boli 136 motory, 6.-7. miesto boli rovnaké časy, a ja som skončil na 8. mieste so sériovým 120 motorom
Výsledky ihned po zpracování, tj. teď předány Pecovi. Je to soubor v excelu a obsahuje 5 listů - účastníci, auto srazu, osobnost srazu, AOS, zručnost a sprint.
Chlapi, tlačím na Laďu co to jde, ale nad výsledky je pán on, všechno tam měl psaný rukou, říkal něco o tom že už chybí jen kousek do celeho přepsani, že to chce dát všechno naráz... Tak buďte trpěliví a sledujte web www.skoda.dobrodruh.net , snad brzy se to tam objeví...
Zdarec:-) posilam odkaz na galerii s fotkama.. jsou jen zmenšené (1001x671) a bez úprav.. kdyby někdo chtěl, tak ať mi napíše čísla fotek, uploadnu mu je v plném rozlišení..
Sraz byl naprosto výborný:-) v neděli jsem pak ještě coural po Moravském krasu a zjisitl, že když sejdu pod macochu a zas vylezu na kopec, tak je tam zřícenina Hradu :-D
Škoda, že mi to tentokrát nevyšlo. Dnes som mal skúšku v škole, tak som sa na ňu musel cez víkend učiť. Inak som aj mal v pláne sa po zraze staviť na okruhu v Brne a pozret si preteky. Dúfam, že na tretí sa dostavím.
-> minno: tak tak ja to taky obdivuju je stim moc pěkný povoženíčko,lítá to přez 100.než se pustil do renovace tak samotný shánění kastle mu trvalo něakejch 8 let. je to v rámci ČR jediný auto v republice
-> minno: jéé jak tam máš vyfocenýho na tom zámku toho bilého Wanderera tk to patří strécovi,vozí stím svatby a po moravě i prezidenta. renovoval to přez 8 let
Ahoj všem, bylo to fakt super a je moc fajn, že jsme si všichni nenechali zkazit náladu škaredým počasím Na brněnským srazu se uvidíme a možná přijede i největší majitel škodovky (nebo je to obráceně?) Všem moc díky, byla to fakt dobrá parta
Sice s obtížemi,ale na nakonec v pořádku jsem dorazil domů.Atmosféra srazu krásná, organizace zvládnutá výborně a program neměl chybu. Díky všem pořadatelům.