skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vysoke Myto
diky za fotečky 

-> MerHanz: Super,dik

-> PetrDNX: Hele je to v plánu, jen co je dodělám komplet tak je asik spíš dám leteckou poštu, ono toho je víc a je škoda je zmenšovat. A pošlu ti odkaz na stažení. ;)
-> MerHanz: můžu poprosit o tu poslední,v lepšim případě všechny naše na mail?stačí nějaký rozumný rozlišení.Dík
-> Radek Retro eLeSo: Díky :). ALe jinak ta cortina byla bombová. Toho bavoráka, jsem taky oblejzal dost dlouho. Už se to jen tak nevidí ;)
-> MerHanz: hezký fotky a hlavně zajímavý detaily
jinak pro majitele Cortiny je asi velkej problém pořádně umejt auto,ten humus kolem nápisu je nechutnej
a majitel Bmw 850 si moch odpustit ty sockový 3D chrom písmenka vzadu

jinak pro majitele Cortiny je asi velkej problém pořádně umejt auto,ten humus kolem nápisu je nechutnej

a majitel Bmw 850 si moch odpustit ty sockový 3D chrom písmenka vzadu

-> stika87: jsem rád, že se líbí ;)
-> Hurdis: Ta cortina byla jediný auto, nad kterým jsem se opravdu rozplíval. Nebejt linitovanej jednou baterkou tak bych vyfotil snad i obsah nádrže........
Parádní Cortina.
-> MerHanz: pekny ;-)
-> afro100: tak to kuchnu nějaký svoje ze školky pač dneska sem otevřel kapotu bez použitý páčky . . . bude to chtět pojistku :-D
Cože oni byli fashion? .... achjoooooooooooo,že já vůl jsem nejel.... no i když možná dobře...učím se na maturu...
-> Tomaso435: z lyží
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: hm, tak to nasrat 

-> MerHanz 14.05.11 22:56:46: majitele bych se optal -> PetrDNX: z čeho to je upínání ?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: jj 250. Celkem brutalita, vzhledem k záživnosti a rozsahu programu......
Malá ochutnávka a předzvěst, ale jak jsem psal, spíš jsem si hrál, než dělal nějaký informativní fotky 

-> Tomaso435: myslim že 250,-
-> MerHanz: mimochodem kolik chtěli letos ? před dvěma lety to byly 200 a to se mi protáčeli panenky když sem to platil
-> PetrDNX: Tak 500vka mi nějak utekla :/ Tu jsem ani nezmerčil. Chtěl jsme vás ještě blejsknout na bedně, ale baterka byla proti :/
-> Tomaso435: Taky mě to vstupný přišlo celkem dost,ale co... S tou účastí máš recht.Poslední 2 roky jsem tam nebyl a celkem to povadlo.....
-> Tomaso435: JJ,to sou ty verky,co jenom řvou a nejedou

-> PetrDNX: ti to krapet řvalo mladej

-> MerHanz: Je pravda,že novejch kusu tam moc nebylo
.mě se moc líbila dvoubarevná 500ka Fiatek,ale jinak žádná extra pecka,ještě,že jsme si spravili chuť na sprintech

-> MerHanz: lehce? :-D já když to viděl tak sem byl rád že sem to vstupný nedal a jen přez plot kouknul na sprinty a jel domu :-D auta všechno stejný. a hlavně účast oproti minulejm ročníkům poloviční . . . .
-> MerHanz: Nejlepší byl stejně Trabant vs Felda.
Tak letošní Fashioncars byl pro mě lehce zklamáním. SIce auta docela pěkný, ale vesměs znamý tváře i stroje. Něj mě zaujala překrásná cortina nad kterou jsem utíral sliny. A ještě RX8 jednoho poláka s motorem ze supry s 500 kobilama. A rozhovor s ním na koberečku byl nářez poslouchat :) . Fotky budou časem, pracuje se na nich, ale moc toho nebude, nebylo dohromady co fotit, je to pořát dokola.... A čekal jsme víc pěkných ženských, aspoň já jsem jich moc nepotkal. Ale dost hany. Na sprintech byla radost koukat na pár kousků co byli dost našláplý.
-> M@rtin: a kde??? Ukázat??
-> MerHanz: To je dobře, já tam nebudu, ale cestou zpět, by jsi se mohl ukázat ....
Když se nám to povede všechno poskládat,tak se taky ukážeme

ja ja ja ja teda pokud bude počásko tak vyrazím s aparátem :)
měl bych se tam ukázat

mozna
-> Tomaso435: ne, budu měnit převodovku
snad sem nevytáhnul něco co tu už je . . . .
jen tak, jede někdo na fashion cars tuhle sobotu do mejta ?
jen tak, jede někdo na fashion cars tuhle sobotu do mejta ?
-> Hofik: moje auto si preskocil si me zklamal

-> Antony: asi se stavim na navstevu

Tak tady jsou moje fotky z Mýta hofik.rajce.idnes.cz/FASH
ION_CARS_2009-2.5
-> stika87: No jo, co s tím uděláš? 

-> phase: jo to by prave byl mazec ;-) musime to domluvit ;-)
-> Antony: vid :) ale malooo :)