skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
1. M O R A V S K O S L E Z S K Ý
prohledat
671 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 04.04.2009 do 24.06.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Sraz proběhl a chystá se 2.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
snad ano

-> Petuli: Tak to nám to počasí možná víde:) Asi se po poledni ukážeme
A jestli tě nebude nic bolet tak se ukaž taky chvíli:)

A jestli tě nebude nic bolet tak se ukaž taky chvíli:)

-> doly120-ten třetí:o): tady svítí no,což mě překvapuje a je už i sucho na cestách
-> Petuli: Mám to tak cca 30-40km a u nás taky už neprší.. Ale slunce nesvítí

15km od srazu,kde bydlím svítí slunce a neprší,můj příjezd je tak 50na50
-> pyroman: jako tak určitě se stavím, ale v tomhle počasí to asi bude o ničem.. uvažuju, jeslti vůbec vytahovat rápo a nebo jet foooobyí..
Kdyžtak nás přej Su.tech zve domů a obýváků můžem rozdělat grily a tábořiště
Kdyžtak nás přej Su.tech zve domů a obýváků můžem rozdělat grily a tábořiště

-> stana1: U nás taky
Asi na to prdím a nebo ještě počkám jestli nepřestane třeba v poledne

Asi na to prdím a nebo ještě počkám jestli nepřestane třeba v poledne
kurňa, u nás sere a sere....
-> stika87: A sakra
To si zítra asi odskáču co?

-> doly120-ten třetí:o): jeho budes obhlizet driv jo ? :D no pockej

-> doly120-ten třetí:o): když bych tě nepoznal tak se připomeň
-> pyroman: Je 99% MOJE UČAST:)
Ale čas kdy dojedem neřeknu:) Ale jak dorazí zelená felda tak to budem my:) (a přímo mě poznáš asi podle toho že budu obhlížet hned tvýho rapida
)

-> doly120-ten třetí:o): doraž
-> tj.tom: fajn distak pro nas prijedes 

-> Tuner#2: Není co prezentovat (-;
TO ALL: Jinak já teda nakonec přijedu servisním vozidlem... červeno černé Ford Mondeo. Sic to nejni škoda, ale servisní vozidlo je servisní vozidlo.
TO ALL: Jinak já teda nakonec přijedu servisním vozidlem... červeno černé Ford Mondeo. Sic to nejni škoda, ale servisní vozidlo je servisní vozidlo.
-> pyroman: jj chci:)
-> Reeaper: Taky to tak vidím...
-> Reeaper: Taky to tak vidím...

-> doly120-ten třetí:o): koukej se ukázat
-> Reeaper: jak na chvilku a domů???? když bude zle, tak zalezeme někam do tepla... já v sobotu nechci jet z5 do velichovek
-> Reeaper: jak na chvilku a domů???? když bude zle, tak zalezeme někam do tepla... já v sobotu nechci jet z5 do velichovek
-> Ad@m: -> doly120-ten třetí:o): aha, no mě to potom došlo, že to bude asi tak..škoda, mohli přijet sem, namají to tak daleko..
Jinak počasí zatím vypadá velice bídně, vidím to tka na chvilku a pak zase hurá domů
Jinak počasí zatím vypadá velice bídně, vidím to tka na chvilku a pak zase hurá domů

-> pyroman: jj budu se snažit dojet
Chci okouknout auta a pokecat
A zkusím je přesvěčit:)

A zkusím je přesvěčit:)
-> doly120-ten třetí:o): no doraž doraž..a vem s sebou i hustopečáky 

jede nekdo z opavy nebo bruntalu nebo sumperka ????
-> pyroman: Tak já dojedu asi také.. snad se bude kde schovat.... Ale počítám tak kolem té 12.. možná v 11.... A možná až ve 14
Je to těžké no... ale možná dojedu hned na začátek a pak o pul druhé vyrazím na hustopeče a pak se vrátíme zpět
-> pepek370: Tak kdybych jel taky kolem 11 tak bychom mohli jet možná společně:)

-> pepek370: Tak kdybych jel taky kolem 11 tak bychom mohli jet možná společně:)

-> doly120-ten třetí:o): počítám tak kolem té 11 bych vyjel.
-> pyroman: ok vezmu ho
-> pyroman: ok vezmu ho
-> pepek370: pokud něco ugriluje tak ho vezmi... já vezmu uhlí a někdo ať vezme podpalovač a oheň :-)
-> doly120-ten třetí:o): to počasí se mi moc nelíbí, co si beme povídat, ale pokud se ráno nevzbudím a venku nebude bílo tak přijedu a v neděli nejdýl v poledne budu vyrážet z5
-> doly120-ten třetí:o): to počasí se mi moc nelíbí, co si beme povídat, ale pokud se ráno nevzbudím a venku nebude bílo tak přijedu a v neděli nejdýl v poledne budu vyrážet z5
-> pyroman: njn.. jesi bude hnusně tak přijedem asi jen nachvili....
-> pepek370: V kolik jedeš?
-> pepek370: V kolik jedeš?
Takže ja dorázím. Jede teda přes Havířov někdo? Jinak gril bych mohl vzít sice už je trošku polorozpadly, ale ještě něco ugriluje.

lidííí neblázněte a přijeďte.... jen doufám že ve zprávách o počasí kecali... zimáky na auto dávat nechci 

-> Reeaper: Na moravskoslezký nejede.. ale na hustopeče ano... Máme v plánu se tam pak zastavit,a pak spátky na moravskoslezký:)
takže gril jsem nenašel takže smůla...
-> Reeaper: do těch Hustopečí jedou
doly120-ten třetí:o) 29.05.09 15:57:27 napsal:
→ stika87: No na ten straz… bude tam i klubko
nekecej oni dojedou? 

→ stika87: No na ten straz… bude tam i klubko

tak zatím vypadá vše ok, hlásím, že přijedeme teda dva, ale solo cestou, někdy po poledni, snad trefím 
mám na výběr ze tří aut, tak snad alespoň jedno pojede

mám na výběr ze tří aut, tak snad alespoň jedno pojede

-> stika87: Já se tam možná nachvíli stavím:) A pak na moravskoslezký... To vše ale podel počasí...

-> doly120-ten třetí:o): tak je to 50 km :) ale asi ne :)
-> stika87: No na ten straz.... bude tam i klubko

-> doly120-ten třetí:o): natrel sjem pricnak jeste musim jet vyluxovat a vylestit
a kde ze se mam stavit ???

-> stika87: pyromanem

-> Marcius: hele mi s pyromanem jedem pres sumperk tak vas vemem ja mam volny auto ;-)
-> petr s: FiatClub v Novým Malíně... oni jsou tam pohodáři... když pojedeš kolem, tak autí stojí vzadu na dvoře.
-> stika87: Snad se to počasí umoudří no....
Hele,stavuješ se na hustopeče?
Hele,stavuješ se na hustopeče?

-> su.tech: beres gril ? mi nesehnaly :) a zejtra ma bejt pekne :)
aby tam nekdo byl

-> su.tech: ok:) Ale počítám že bych dojel až tak kolem 12.. bo bratr de do práce

-> doly120-ten třetí:o): no radši v sobotu, protože počítám že kdo bude chtít přijet tak pojede spíš v sobotu a v neděli už to bude podle mě jen dojezdovka kdy se pomalu budem rozpadat.
-> Marcius: Který servis ti to dělá?
Jestli bude pršet tak asi dojedu jen v sobotu nachvíli nebo v neděli od rána... cca 8....
kurňa, to je na prd s tím počásím ale pokud se mi zítra po cestě něco nepodělá tak bych mohl bez problémů dorazit, už se na vás všechny těším! apropo skusím se na chatěš po nějakém tem grilu kouknout...
takže musím ohlásit svoji neúčast na sraze a nejspíš i Rudyho125... je to teď jak na po*rání... ve středu jsem si zavezl auto do servisu, aby se mi podívali na ty brzdy (brzdily málo a až na podlaze), s tím, že do pátku to určitě bude... že to odvzdušněj, změřej tlaky a kdyžtak daj novej válec.... ve čtvrtek se tam stavoval tata a měli auto zrovna na zvedáku, říkám vpoho... dnes je pátek, mi tam přijdem a oni že nás nepotěší... že to stále nebrzdí...dali novej brzdovej válec a stále to nebrzdí... že všechno je OK... do zadních brzd tlak jde, ale do předních ne... sme se domluvili, že zkusej ještě profouknout přední trubky stlačeným vzduchem, ale jinak si s tím prej ani oni už nevěděj rady)
no a Rudy má problémy s motorem... všechno se to na poslední chvíly vy*ralo... ještě se s Rudym dneska domluvím, ale ráno říkal, že to vidí blbě... pokud mu to bude šlapat, přijedu s níím, ale jinak asi ne. Nemám čím.

Tak sem zvědav... počasí se nám ku..í jak může ale snad aspoň zítra trochu vyleze sluníčko a nebo aspoň nebude nějak extrémně...

Já se bohužel nezúčastním, interiér furt rozdělaný, není čas na auto
. Ale jsem zvědav na fotky

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Sraz proběhl a chystá se 2.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík