skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
The 7th sraz přátel Škoda
-> maca: že bysme v sobotu večer odevzdali tp do připravené schránky a vozidla by se řadila k hnojišti kde by stál mobilní lis a velký transparent "s námi se vám uleví"

Apple STS Chvojkovice-Brod 18.06.09 21:49:41 napsal:
→ Kaprof-Los Koramos: by sponzor srazu mohla být firma
NEREZKA
nebo kovošrot
→ Kaprof-Los Koramos: by sponzor srazu mohla být firma
NEREZKA

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: 

-> Kaprof-Los Koramos: by sponzor srazu mohla být firma NEREZKA

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> myschaak AZNP K.Hora:
držim basui já zas předlakový stav
držim basui já zas předlakový stav

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : myslíš rez tuning 

-> myschaak AZNP K.Hora: já též ale předrozpadový stav

-> pyroman: kaputu tam nech jaká je... řeknem že ty díry tam být maj 

-> myschaak AZNP K.Hora: 

PRO INFO : poslušně hlásím že dorazim vozem v předrenovačním stavu-!!!nejsem příznivce RAT stylu!!!

Chtěl jsem dorazit,ale dnes mě bylo řečeno že od 3.7do 7.7 stěhujeme pobočku Hostivař do Dobrovíze

-> Pavel P..:
-> pyroman: tě dyžtak odtahnem do Kolína zde SUV odstaviš a bude ti vyplacena suma na dráhu

-> pyroman: tě dyžtak odtahnem do Kolína zde SUV odstaviš a bude ti vyplacena suma na dráhu

-> Kaprof-Los Koramos:
nic nebude... já servisní vozidlo hrát nebudu

-> Pavel P..: připrav si hlavu, těsnění a 10 litru destilky plus 2 fridexu

-> pyroman: 

-> Pavel P..: já SUVerénovi věřím....a kondíky mám minimálně dva..po poslední zkušenosti 

-> pyroman: a jééje

-> Pavel P..: na tebe počkám v nějaký škarpě
...ale možná pojedu z východu... podle toho jak dostanu/nedostanu volno

-> pyroman: ufff ještě že pojedu v sobotu

-> Kaprof-Los Koramos: ta tam je, ale děravá
-> Pavel P..: aut, který mě odtáhnou jede dost

-> Pavel P..: aut, který mě odtáhnou jede dost

-> pyroman: hlavně se modli aby to tam dojelo...

-> pyroman: a kde maš tu co tam byla?

-> Syny: ja :D
-> Kaprof-Los Koramos: no mám to v plánu, ale musím na něj nejprve sehnat přední kapotu...a hlavně v něm uklidit 

-> pyroman: vem Suva na rozlučku

-> Syny: já jedu škodovkou na 99,999% jen musím vybrat jakou 

Kdyz to tady tak ctu, kdo tam jede skodovkama? To bude mozna kratsi 

-> Syny: A jeden pěžót 205

-> Targa: Sraz skoda a 3 seatu 

-> Targa: aby ty španělé neměli nějaký privilégia

tak ja možna už v patek když mi dopadne dovolena..jinač až v sobotu rano... ale bohužel budu stat letos u hnojáku
-> U-Geen: leos je to taky skoda a seat sraz?? pze u hnojaku by se ibizce moc nelibilo tak aspon na travnik za stan:)

-> U-Geen: leos je to taky skoda a seat sraz?? pze u hnojaku by se ibizce moc nelibilo tak aspon na travnik za stan:)

-> Stepan FUN: Někteří z nich tam odsud tu technickou právě mají nebo budou mít, takže to bude takový stylový 

-> havlik: Taky jsem tam s Rapidem kdysi jezdíval... ;-)
-> Stepan FUN: v pohodě tam je sraz každoročně:) a třebá já mam z tama technickou:)))
-> Maja: Myslíš, že se virťácký auta neleknou když budou v takový blízkosti STK? Nebo případně aby nešlehlo někoho z tý techniký, když tam uvidí vejřad škodovek. Mohli by si myslet, že všichni chtěj projít technickou. :-) Ale naštěstí je čas určenej dobře, protože v pátek tam jsou hádám tak do 13.00. :-D
Takže včera jsme se ve stanu domluvili, že bychom se mohli sejít v pátek už mezi 16:30 až 17:00 na Trilobitu (velké STK za Úvalama). Co vy na to, kdo se přidá?
se tam uz tesim

-> U-Geen: Samolepka z loňska je 46x90mm
-> MerHanz: Neboj s klubem zase něco podnikneme

-> M@rtin: no tak zrobna tam asi ne, tam, by oní měli dávat díško nám
-> MerHanz: Však se někde potkáme ..... a nebo spácháme něco "u Suchánků"

-> M@rtin: to je pech, ale co se dá dělat
můžete mi někdo prosím změřit rozměr srazový samolepky? on byl teda dycky jinej :-) a mám už jen JPG a ne původní CDR. Dík
-> MerHanz: Jeníku musím bejt doma, naši jedou v sobotu ráno co Chorvatska a já budu do neděle doma s babčou, ona je hodně nemocná, tak s ní musí někdo celý den bejt. A pak v neděli si pro ní přijede strejda.
Taky mě to štve. Vše velké co jsem plánoval se tak trošku rozplynulo, ale snad to výjde na jindy.
Taky mě to štve. Vše velké co jsem plánoval se tak trošku rozplynulo, ale snad to výjde na jindy.

-> M@rtin: Japato, že nejedeš ?
-> pyroman: taky asi budeme brát grill
-> Syny: takže ty si bereš s sebou stoleček, papírky, tužku, špendlíky a budeš rozdávat všem příchozím jmenovky
Však mě určitě taky poznáš podle auta, ne? 

-> Syny: takže ty si bereš s sebou stoleček, papírky, tužku, špendlíky a budeš rozdávat všem příchozím jmenovky

-> havlik: Na tu sem zvedavej :) Jeste sem nevidel ty kola a ten ram :)
-> Syny: jop teda zatim to tak vypadá:))
-> havlik: Cim jedes? Hnedou?
-> Syny: já myslim že to poznáš:D jak mě tak auto obojí si už viděl