skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
The 7th sraz přátel Škoda
Po lonske pauze to vypada, ze bych letos dorazil, ale vzhledem k lonske kanalizaci a vode a letosnim oknum to na 90% nebude s Rapidem, takze uz pripravuju Funa na hnuj 

-> minno: je potřeba si uvědomit,že je to hlavně motoristická a notoristická akce a proto se tam schází lidi,kteří si chtějí hlavně zajezdit na dráze a pobavit se,proto je tam potkáváš. Ono v podmínkách na letišti (a hlavně finančních) toho o moc víc vytvořit nejde,už jsem vám v minulosti nabízel areál městského parku,kde by byla tekoucí voda,záchody,parket,pódiu
m atp.,ale chcete být na letišti,tak jsme na letišti a děláme to,co se na asfaltu většinou dělá - jezdíme ...
-> Bobesh: jj, to máš pravdu... bylo to dost komplikující včasný start... buďto pozdě a nebo už člověk čekal že tam skočí a chtěl vystartovat a ono nic 

-> Čokin: Jj taky se připojuju. Byla tam jen červená a zelená 

-> Čokin: to nebyl jen pocit a hodně startujících to myslím diskriminovalo.
Prosím o spravení pravého semaforu mám pocit že loni u jednoho nefungovala žárovka!
-> CHIP: na ten zraz sa aj tvorí niekedy nejaký plán?
Tak to mi musíš vysvetliť, pretože ja už 6 ročníkov zrazu poznám s jedným a tým istým "plánom".
To, čo každý rok prácne plánujete a vymýšľate nové som si doposiaľ akosi nevšimol
Ja tam chodím už len preto, pretože tá cesta tam za to stojí, ľudí, ktorých stretnem tam nikde inde nestretnem a preto, že si aspoň zajazdím trochu slalomu a šprintu. Z toho čo som vymenoval vy organizačne pripravíte akurát to, že stanovíte termín, dohodnete miesto, rozostaviate kužele na dráhu, označkujete autá a nakoniec porátate nejaké tie tabuľky. Nič viac.

Třeba loni se natahovala časomíra....řekl bych docela pozdě. Mohla se natáhnout hned po ránu/dopoledne a ne pak čekat se slušnym spožděnim,navíc to pak vychytávat že nefunguje..
Zase na druhou stranu nevim odkud jí půjčujete,nebo jestli je erární a tak třeba nebyla dřív k dispozici,ale prostě tohle by šlo prostě připravit/domluvit dřív.
Zase na druhou stranu nevim odkud jí půjčujete,nebo jestli je erární a tak třeba nebyla dřív k dispozici,ale prostě tohle by šlo prostě připravit/domluvit dřív.

-> minno: Hlásíš se jak tvůrce plánu ? Ono vytvořit program a pak ho ještě ukočírovat neni taková legrace .. obzvláště ne v tom počtu ve kterém se scházíme.
-> Syny: pokud zrovna v prilehle hypernove nedojde okena
-> MerHanz: nezapomíná
-> Syny: a na to se nezapíná, teda pokud si to vubec bude pamatovat

-> minno 26.02.09 22:10:04: Muzes se tam jeste ozrat 

-> Luděk: ten štandard by som teda privítal, a myslím že nie len ja, o dosť vylepšiť....chcelo by to spraviť a vymyslieť niečo, z čoho by mali účastníci lepšie spomienky....pestrejší program, nie len prísť, odjazdiť si šprint a slalom a ísť domov.... Lepšie to organizačne pripraviť....Viď. napr. Brňanské zrazy a pod...

-> Luděk: Super 

havlik 25.02.09 17:06:55 napsal: budu se opakovat ale odpověd nevidim
Bude letos hangár? neboli ten velký stan?když si ho postavíš,tak si ho zasloužíš ... neboj,standard poskytovaných služeb se snažíme zachovat a možná i vylepšit
Bude letos hangár? neboli ten velký stan?když si ho postavíš,tak si ho zasloužíš ... neboj,standard poskytovaných služeb se snažíme zachovat a možná i vylepšit

-> Tuner#2 25.02.09 12:23:54: termín se už kryl s dalším automobilovým srazem,ale včas jsme si to ujasnili a přesunuli tak,aby nám nic nebránilo v účasti ani na jednom srazu 

-> Luděk: Super datum, já se už chtěl u tebe 3x stavit a zeptat se osobně 

budu se opakovat ale odpověd nevidim
Bude letos hangár? neboli ten velký stan?
Bude letos hangár? neboli ten velký stan?
tak to je supr, kalendar na leto vyplnen

-> Luděk: Ale tos mě vůbec nepochopil. Já nechtěl vytahovat ten incident (to nemá smysl nic nového to nepřinese a doufám, že to je ponaučení pro všechny okolo tratě na další ročníky).
Já jsem myslel tu kolizi termínu s motorkářema
Já jsem myslel tu kolizi termínu s motorkářema

....s pravou nebo levou...

-> Luděk: Ja bych to tady radsi zas nepitval co kdo jak, vetsina to videla jak to bylo...
Jinak na sraz dorazim se svou drahou polovickou :)

Jinak na sraz dorazim se svou drahou polovickou :)
-> Tuner#2 25.02.09 11:09:18: já jsem s motorkářeme nefůzoval,to jen nějaká bílá tisícovka chtěla sfůzovat s modrou hondou 

-> Luděk: Ještě že to U-Geen připoměl - hlavně žádné fůze s motorkářema! 

-> Bobesh: no to byl dycky, ale Ludek starne a tak treba loni uz nebyl uplne pevnej :)
právě koukám do diáře
a mám volno 
takže jedůůů 

-> bflm 24.02.09 11:45:37: hmmm, takže radši ne, no

-> Nwkt: kurnik 2 sekundy

-> gabo000000: To nedojede 

-> bflm: podla mna skôr niekde na polceste by som to zatlacil do priekopy a domov vlakom alebo stopom

-> gabo000000: Tak leda na hnojiště
zeby kadetom?

Kurva to je fofr,únor a termín je danej. Nojo,to si nemůžu nechat ujít,sraz lidí ujetejch na starý železo

Tak já se snad taky ukážu

Hurá, tak už je to tady... nemůžu se dočkat 

Jéé, už je to tadý
Jestli budu v Čr, slibuji účast. Jasně že na mě nejste zvědaví, ale já stejně přijedu

tak ja se asi taky ukazu....... akorat pesky..... jelikoz patrim k tomu neznamymu poctu smejdu :-)
-> Pavel P..: -> M@rtin: čemu se tlemíte

-> pyroman:

-> pyroman:

-> Pavel P..: neboj... si kdyžtak od tebe půjčím detektor
-> M@rtin: na tejden stanovat

-> M@rtin: na tejden stanovat
-> pyroman: Co jako v albánii??
-> pyroman: jéééje do takový prdele
tak abys tam někde nezašlápnul nějakou minu 

-> Pavel P..: tak to já nevím kde toho času ještě budu....protože pokud nedopadne itálie, tak pojedu možná do Albánie a ta je začátkem července nějak
-> pyroman: pokud budeš tozho času v práglu tak by jsme mohli jet společně..

-> M@rtin: pokud nebudu někde v pr...yč tak bych jel
-> pyroman: Co uvidíme???? pojedeme Milane ne?
uvidíme
Sakra na 90% ne