pri druhom zraze

Provokujes

pri druhom zraze

Provokujes

a este aj budem

Za ochotu vopred DAKUJEM. 

ale do polky januara je plny... 
 teraz som mu doniesol jednu rapidu... ktoru strcil este pred jedno rozrobene autiii... ma teraz dake 3 auta na plecharinu... to vies smyka sa klepe sa 

u neho by to nebol problem vymenit pripadne on ti to vymeni... ale este som sa ho nato nepytal... mam sa spytat... ?

petrovi136  za zdvihak. Hned po vianociach ho idem kupit. -> BEYER:  Ist na geo s mojimi capmi je zbytocne. Chel som ich menit az po zime, ale budem musiet teraz. 

Mam jedneho mechanikia co robil aj svokrovy na 105-ke a nebolo to ani za moc keseni. Len ja chcem ked uz to bude vo vzduchu aby mi tam nahodili aj nove pruzinky a necham im aj zreparovat zadne brzdy, nechce sa mi to v tej zime rypat... a nechcem aby mi prechladla huba
  No a najprv na to vsetko musim nasetrit, vanoce ma trosku dost vyzmikali

na tyx letnyx by to bolo fajn

aaaa ty mas mokre poloose eee... eeee.... eeee.. ale mozno ma ukecas... 
 ja by som ti s tym pomohol ale je to onania teraz v zime... som rad ze som ukoncil tu svoju karu... prehcladla mi papula a nemozem si ani poriadne umyt zuby kua co nemozem otvorit hubu 
 ale pomozem ti nema problema len musis mat garage... dako to zmakneme 
 kukni na ramena ci su v pohode... ak hej tak behni na geometriu...
 alebo nevies kam ist ? ak nevies kam ist poslem ti SMS na jeden servis zaoberajuci sa geometriou... ked som mal 125ku sa tam s tym trapil uplne strasne 
 ale efekt stal zato v zadu jemne A-cka uz seriovo a v predu tiez... ale kua to drzalo stopu jak svina... mno ale gume sa troxu drali aj predu po vnutornej str. ale nie strasne... iba bischen 

aaaa ty mas mokre poloose eee... eeee.... eeee.. ale mozno ma ukecas... 
 ja by som ti s tym pomohol ale je to onania teraz v zime... som rad ze som ukoncil tu svoju karu... prehcladla mi papula a nemozem si ani poriadne umyt zuby kua co nemozem otvorit hubu 
 ale pomozem ti nema problema len musis mat garage... dako to zmakneme 
 kukni na ramena ci su v pohode... ak hej tak behni na geometriu...
 alebo nevies kam ist ? ak nevies kam ist poslem ti SMS na jeden servis zaoberajuci sa geometriou... ked som mal 125ku sa tam s tym trapil uplne strasne 
 ale efekt stal zato v zadu jemne A-cka uz seriovo a v predu tiez... ale kua to drzalo stopu jak svina... mno ale gume sa troxu drali aj predu po vnutornej str. ale nie strasne... iba bischen 

a este mi aj voda rapidne mizne. 

Tych poskodenych auticiek je mi luto 
 (vid DOOlittle, Mauceu, Chooki)...
 Ale to museli byt dake vygumovane hlavy. A aku koliziu si mal?
  Organy boli f pohode si myslim. Taky priemerni cajti. 
  Keby chceli skontrolovat lekarnicku, EU-trojuholnik, alebo by stacilo keby len kazal zapnut parkovacky, tak ma dovod. 

Viac ma sere ze mi auto akosi strajkuje po piatkovej kolizii. Uz to nieje len podvozok ale aj motor. 

Myslis ze by som tam nechcel byt???!Len tym ze som vcera vybavoval nieco ine som si usetril cca 5000,-Sk Ale o tom nabuduce
  A mal som este jeden problem... Ta moja nestastna geometria ktoru este nemam nastavenu, ktora dobre nedrzi na suchu a nie ze na tom co je teraz
  Takze nabuduce pozyvam

Len tolko som chcel... 
  Si sa mohol s nami posmykat a este si mohol byt aj skontrolovany organmi. 
  By ti aspon povedali co mas na aute zle. 
  Lepsie ako v servise.  

mam jeden 4kvalt uy yajednanz, len ho musim y toho auta vymontovat. ako sa to robi?

(len taky JOKE 
)
 mno a mne vravis aby som setril motor 

A ja mam nepojazdnu 105ku. 
  Budem musiet prist s favom...  Som si nechal letne gumy, takze uz sa thesim. 
   Vcera vecer som sa bol po meste 2 hodiny smykat po krizovatkach. SUPER.  -> majo120:  Ved ta mozem zobrat z PK ak ti to vyhovuje. Ale ved by si nemusel ist cez bielu horu...

zase out

ale otazka je ci bude hotova 

Ved aj ja nemam cas ist na geometriu, teraz som robil 9 dni za sebou kazdy den 12hodin
  Tak neviem ako pojdem na tom klzisku s tou geometriou, snad to nejaku stopu chyti

ale mam ho vyfarene tak som zvedavy co to s nim naroby teraz