U to mame pekne na hromadke
Vsimas ako prispievam prispevkami... nie naraz ale pekne po jednom aby ich bolo este viac
Tak ale aspon v tom tu drzime rekord

U to mame pekne na hromadke
Vsimas ako prispievam prispevkami... nie naraz ale pekne po jednom aby ich bolo este viac
Tak ale aspon v tom tu drzime rekord

Dnes som v praci do 21:00

Doklady nepotrebujem... Len ten cennik nemam tak neviem ci to vobec este maju a v akych cenach a tak, tak ak by sa to dalo poriesit

No co ti budem vraviet...

Len ten system, s ktorym pracujem, posiela neuveritelne mnozstva dat
A to nehovorim o vselijakych firemnych loggeroch a spywareoch...

Ja by som to len VELMI nerad zakrikol.

Zrazit sa mozeme cez vikend. Ci v sobotu alebo v nedelu... ...to mi je jedno. Sa prisposobim ostatnym... Takze ALL kedy mozete?
takže uvidíme

V takomto pocasi sa mi ani nechce do niecoho pustat.
Takze nejazdim na 6500 ot/m ako kedysi. 

,neni problem môžme prebehnúť 2 prudovku
takže auto máš ok?
)
Neboj, ja len tak ci vyuzijeme 2 prudofku.

takto je to tu pekne pokope

klidek

nieje problem, dobehnem po teba, samozrejme ak sa zmestíš do sedačky

Ozaj, ked bude stretko, pojdes cez PK?
teraz určite niekde

To len taky mini citat od Milosa.
Tak za prve: Cakat musime vsade mi teba. Lebo ked necuvas (a to je malokedy), tak ides 40 km/h. V podstate to mas dobre zorganizovane, lebo vsade Ti trva prist hodinu, lebo vsede kam chodis je najviac 40 km od domu. A ked je nieco blizsie, tak zase cuvas a zas je to hodina.

ved som xodil ako WRC-cko
mno ty sa mas cim chvalit musis sa vliect drsnych 40 po meste aby si neskrel onhe o asfalt a vsetci na teba musia cakat... si mi teraz sahol citovo na moj gold gerz
ale budes cucat nato ako to ide teraz ked to mam nastavene 

porobte si motory, aby som si s vami mohol aj zazavodit, a nie ako teraz minule ked sa Beyer musel vyhovarat na strielanie do vyfuku, ktore pocul iba on... 

Asi ho vytlacim von.
Dufam ze uschne rychlo.

len tak dalej

No ale nic moc takto skladat auto...
Si ma nepotesil. Ani ja vas nepotesim...
Ale neee, len taky sposob robenia auta nemam rad. Nuz co... Je to tvoja vec. A kam zase ides na 2 dni? Zase je v tom nejaka zenska???

-> BEYER: Ved keby sme isli, tak som Ti dlzny veceru, takze nemusis cakat na vyplatu.
A benzin ta urcite nevide drahsie ako mna.