ja uz ani neviem ako sa volam co je dnes za den ? 

ja uz ani neviem ako sa volam co je dnes za den ? 

ja by som sa take nemohla ucit... to by bolo uplne nad moje sily! Aj Mishoooo chodil na STU strojarsku v BA, ale asi len mesiac... tak vela stastia, ja idem zajtra na skusku, tak sa makam kockovat... 

v aute, ale ako vidim tak to pomaha, lebo vzdy mal nehodu ked som tam nebola..hihihi... a ja sa planujem ist niekam smikat, aby som vedela co treba robit, lebo ja bojim zatial jazdit, ked je takato zima...

Treba to zobrat ako fakt...

, a cd má beyer

ale bola som este raz - pred interfructom, tusim, ze si tam bol aj ty... to som si skusala sadat do Chookyho sedacky... ale vyhodili ste Misa pre rapidu, tak ma hodil domov... no a z tej skusky by som mala este vacsi strach ako z tychto mojich v skole... pretoze pisete ako sialeni... 

Igen?
Mas stastie ze sa na teba nevztahuje nova skuska co sme vymysleli vcera pre prijmanie new clenov BA-stretka.

idem si dnes pre mkove poloosy.... potom by bolo dobr ekuknut na nich simeringy a loziska.... beyerik zlaty pozreme sa na TO potom niekedy ked bude cas??:)
xixi inac morda ked si dofrcal na tom jeepe... tak uz viem preco mas prezivku morda 

ked si sa na nas na tom sneho-lade rutil nebolo mi vsetko jedno
a ostatnym mozno tiez
kua som myslel ze ma zamordujes

ale dufam ze sa nam nerozrastiete
teda do poctu mozete
lebo by nas