Loni na podzim se jela i jízda zručnosti na druhým náměstí. Tak jestli to -> vhml nemyslel takhle... Ale myslím si, že 90% lidí ji stejně vynechalo, takže se tenhle pokus už opakovat asi nebude. :-)
Nevíte někdo jak to tam je s tou burzou v neděli? Kde se můžu registrovat a zaplatit za claim? Asi tam povezu nějaký samolepky. A taková idiotská otázka - má to cenu v neděli něco prodávat když se všichni v sobotu večer zhulákaj a ráno budou out of order?
Tak jsem dostal nabídku na volnej vjezd do Mimoně....v programu je scooter exhibice a třeba by se hodila i škodofka....... Takže Běšky v pátek a sobotu uvidim dle počasí....
Jenom připomenu, že kdo by chtěl Běšiny pojmout kulturně už od pátečního rána, tak na letišti v Tchořovicích (cca 50km z Běšiny, u Nepomuka) se jede první kolo Pošumavského slalom cupu. Přihlášky jsou stále otevřené tak se přijďte sklouznout....
-> Tuner#2: No taky jsem nad tim v zimě přemejšlel,ale když tak koukam na tu fotku zezadu,tak mi to tam docela i ladí s plastem na kapotě a černym nárazníkem...
Jinak přesunem asi diskuzi k autum,remcáme tu kraviny do tematu ka Běšinám...