skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Brno....?
prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.01.2009 do 24.10.2010, založil/a OndraKrupi
-> petr s:
tři stakany a draka udělá za 1/4 hodiny

-> petr s:
jo, ale já jich dělám asi tak 25, i pro kolegy...
jo, ale já jich dělám asi tak 25, i pro kolegy...
-> 1560: Draka si uděláš za 1/2 hodiny
-> Karel.:
Ještě uvidím, kam půjdu. Záleží taky na tom, zda stihnu dodělat draka.
Ještě uvidím, kam půjdu. Záleží taky na tom, zda stihnu dodělat draka.
-> 1560: to bude na kraví hoře?
Trochu OT, ale kdyby chtěl někdo na drakiádu, budu pouštět asi tak o víkendu 13. nebo 14.11, spojil bych to zrovna s nějakým hospodingem...
Jedete někdo k ústřeďáku ve čtvrtek?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ja určitě jo
Jedete se někdo zítra podívat na renocar na okruh?
-> Karel.: si nemyslim, taky pracuju :-)
-> Karel.: ale pulka dubna uz bude krasny pocasi ne ? :)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: protože to moc hrotíte
Auta máme ještě v garážích a pracuje se na nich, navíc ješčtě není ideál počasí

-> stika87: no určitě něco dřív.ale nikdo se k tomu nějak nemá krom nás dvou
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: vsichni ale chce to neco driv sand ne ? :)
Tak co chlapy, už jsem umyl auto tak můžeme srazovat
kdo pojedete na hrocháč? (zatim jen předběžně)

Tak ako to vypada? To pocasie je furt na pikacu, ja sa len desim ze ked pod to vlezem teraz niekedy zase bude dvojnasobok dier po zime 

-> Kapřík faster: heh takl to vytahni a ja dovalim juknout :)
-> Kapřík faster: co?? tak to je moc brzo, to já bych to té chudnice nemohl udělat
A co ty a lak? taky bys to měl udělat znova, hlavně ten tlumex na podběhách hodit do řiti

-> Karel.: tak to držím palce...
Já plánuju že už to možná příští víkend vytáhnu pokud bude hezky

-> Kapřík faster: jo kámo tak z toho neměj problém
Jo johny bude stříkat
-> stika87: to jo, ale moc se nepovedl, take se udělá znovu

-> stika87: to jo, ale moc se nepovedl, take se udělá znovu

-> Karel.: a co na ni chces davat do laku dit ji mas po ne ???
-> Karel.: abys to vůbec letos stihnul
Kdo ti to bude šplíchat? Johny?

-> stika87: hmmm, to já asi nebudu mít ještě v laku
uvidíme, ale už bych rád konečně zas jezdil, léto se blíží a je moc krátký

-> Karel.: ja bych vyjel s autama co vi na to ??? konec dubna ? :) to uz bude pekne tak vytahnem ty skodule :)
co, o čem je tu řeč
Kdy co jak? Jsem pro, ale auti neberu ještě hajá a čeká se na duben - květen a pak se vyjede
ale pro knejpu jsem prosím

ale pro knejpu jsem prosím

Hele tak zacnem neco resit !!!! kdy kde a v kolik a na jak dlouho co vi na to ???
-> darklord: snad na hrocháči... Jinam to mam daleko...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ja bych taky neco podnik :)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ty si nejaky zhavy na zrazy ;) Tak ta hadam uvidim na Besianach a Hrochaci pripadne na TW zraze v Semine, co?
Zdarec borci, tak se nám dělá venku krásně, uděláme něco?
Tak dejte vědět jak se někam půjde, furt se někam chodí, ale nikdo o tom neví kam a kdy !!!
-> OndraKrupi: já o ničem nevím, byl jsem pár dní mimo

Je vybraná nějaká hospůdka?
-> tomapa: Ty žiješ? jak je?
-> tomapa: tak se někdy projeď kolem večer, v garáži se totiž nedá moc dělat

ty ho máš v garáži jo?? Že ho vídám často venku když jedu kolem skoro denně.

-> Karel.: tak felda taky musí ještě projít úpravama, ale na pivko bych zašel...
-> OndraKrupi: nemáme určenou, vždycky si nějakou vyhlídnem. Ale něco bych udělal příští pátek
Jinak autíčko neee, mám ho v garáži a ještě se na něm pracuje, ale v létě se tomu nerbáním

Jinak autíčko neee, mám ho v garáži a ještě se na něm pracuje, ale v létě se tomu nerbáním

nechme to až budu mit na rapu beskydy pak se rád srazim 

-> Petr81: a ve které?

-> OndraKrupi: Aaaale, brňáček, zdarec. Abych pravdu řekl tak my se scházíme skoro pořát ale max v hospůdce páč je fakt kosa. Ale jakmile se oteplí....
-> stika87: souhlasím, favo nemá Euro1, resp. 3\4 ji nesplnuje. takže dan jako u 120, tedy 10000,-kč, vyjímečně 5t u 1\4. fáva jsou na tom stejně jako nase skudky... KO
- kdyby se nejaká akce usporadala, jel bych také :)
- kdyby se nejaká akce usporadala, jel bych také :)
-> Kapřík faster: myslej jsem to tak že auto prostě umyju od toho bordelu. Ale prostě jde jen o to něco naplánovat, ne se hned sejít.
-> OndraKrupi: no když už s tím nechceš v soli jezdit tak to kvůli jednomu dni nemá cenu vytahovat, pak umývat (nehledě na to, že tu sůl z podvozku neumeješ, atd.) No zkrátka s tím počkej až bude hezky

-> Kapřík faster: však jasný. Ale domluvit se můžeme.... Taky moje felda spinká v garáži:-) A když už musí vyjet tak jak dojedeme Z5 tak jí hned umyju, aby nebyla od soli.

-> OndraKrupi: teď ne, ještě je zima a máme auta v garážích

-> stika87: Kdes na tom byl že všechny fava splňují euro 1 kat mají opravdu až novější modely sice favo mělo náznaky už dřív ale aby to splňovalo vyšší formu eura tak to už musí být jedině stříkačka což je od 93+
-> Fén - Neznalej a neodborník: Jo jo citrona C5
-> OndraKrupi: Částečně máš pravdu spravíš na kolení však kolik jsem měl a ještě doma mám dílů jenže např. mě sere to že něco spravím a místo toho abych od toho měl pokoj tak já nevím po roce se k tomu musím zase vracet od rzi po např. ted je to uravný silentblok motoru na pumpě přitom byl měněný. Takže ač jsem do auta vrazil horentní sumu jde z domu max dojezdí stk a pápá
-> Fén - Neznalej a neodborník: Jo jo citrona C5
-> OndraKrupi: Částečně máš pravdu spravíš na kolení však kolik jsem měl a ještě doma mám dílů jenže např. mě sere to že něco spravím a místo toho abych od toho měl pokoj tak já nevím po roce se k tomu musím zase vracet od rzi po např. ted je to uravný silentblok motoru na pumpě přitom byl měněný. Takže ač jsem do auta vrazil horentní sumu jde z domu max dojezdí stk a pápá
-> stika87: nn maj je až ty od roku 93

-> OndraKrupi: tak katalizator maj snad vsechny fava pokud vim ne ? :) tak musim mit I