ŠKODA sraz Běšiny Podzim 2013

navigace: [ komentáře ] [ hodnocení ] [ text ] [ fotky ]

obrázky [4]:

ŠKODA sraz Běšiny Podzim 2013: ŠKODA sraz Běšiny Podzim 2013: Běšiny Podzim 2013 A4 ŠKODA sraz Běšiny Podzim 2013: AUTOKINO ŠKODA sraz Běšiny Podzim 2013:

Text:

PODZIM 2013
aneb poslední sraz bez Fridexu
27. - 29. září 2013


Zveme všechny škodováky, škodovačky a škodovčata :)
na již 24. Celostátní sraz ŠKODA do Běšin!


Proč vlastně přijet do Běšin, mají něco co jinde nezažijete?

- Jediný sraz s více než 15 kilometry uzavřených tratí!
Běšiny nejsou jen o válení před stanem a pitím piva ... Běšiny mají prvou závodnickou atmosféru! Zaregistrujte se do hlavního závodu a změřte svoje síly s podobnými vozy ve skupině. Připraveny jsou pro Vás celkem 4 rychlostní zkoušky, téměř 20 kilometrů uzavřených tratí, časové kontroly, retardery, .... Zkrátka všechno to, co patří k pravé rallye! Sundejte obleky a kravaty, sundejte špinavé monterky, nasaĎte si přilbu a staňte se na jeden den v roce závoďákem ... Záleží jen na Vás zda pojede na krev, pro diváky a nebo se jen sklouznout na uzavřené trati ... Někdo kdysi řekl ... Je lepší závody třeba i blbě jezdit, než na ně jen dobře koukat ;)
A pozor žhavou novinkou závodu je vyhlášení "Citigo CUPu" ! Vlastníte tento nejmenší vůz ze škodovácké produkce? Nastartujte svůj čiperný tříválec a pojďte si to rozdat s ostatními Citigokáči :) Stupně vítězů Vás určitě neminou :)
STANOVY ZÁVODU NAJDETE ZDE: www.skodateam.cz/Stanovy_ Podzimni_pohar_2013


- Pravé nefalšované AUTO KINO!
Už jste byli někdy v autokině, zažili pravou romantiku jako v amerických filmech? Samozřejmě že NE, autokin je v republice jako šafránu a do Ameriky se nikomu se škodovkou moc nechce :) Vidíte a v Běšinech máme pravé nefalšované autokino součástí srazu a pro všechny účastníky úplně ZDARMA! (pro ostatní 100Kč). Nebuďte líní a přijeďte na sraz již v pátek, nebudete litovat! Tohle se Vám vážně bude líbit ;) Důležitá součást výbavy do autokina je partner / partnerka :) a taky autorádio nebo třeba mobil s příjmem rádia


- Autogramiáda Škodateam kalendáře na rok 2014
Tento víkend pro Vás fotíme nový kalendář s novu Dívkou Škodateamu :) Že ještě nevíte která to je? Nebojte, odhalíme příští víkend s fotografiemi z "natáčení" :) na jaké vozy se můžete těšit? Budete to opět super pecka, vše vyrobeno v 1 až 30 kusů! Více příští týden v samostatném článku ... Každopádně na srazu bude Dívka Škodateamu se svými kalendáři a bude podepisovat a usmívat se a bůh ví co ještě ... ;)


- Prasátko
Obnovujeme tradici z prvních srazů a na sobotu večer pro Vás vykrmuje pořádnýho čuníka :) Po celém víkendu soutěží, zábavy, závodů se všichni sejdeme u dozlatova propečeného čuníka a i pivo se nějaké najde :) Budeme klábosit, vzpomínat, vyprávět si zážitky a za sobotní noc "postavíme" nejednoho závoďáka :)


- Samozřejmě nesmí chybět ani program, na který jste zvyklí už i z jiných srazů :)
Sobotní soutěžní dopoledne: soutěže v manuální zručnosti, o nejhlasitější výfuk a aparaturu a nesmí chybět ani výběr nejhezčích vozů snad ve 12 kategoriích! A POZOR! Vyhlašujeme novou kategorii RAT! Zveme všechny RAŤáky k nám do Běšin, přijďte nám ukázat jak to má správně vypadat ;)


Co by to bylo za Běšiny bez Sprintu?
Jářku budou :) Přijeďte nám na letiště trochu pogumovat asfalt a hlavně poprat se s ostatními o důležité desetinky.


V sobotu ve dvanáct hodin závoďáci odjíždí za rychlostními zkouškami a co "tuneři", nezávodící? Možná je čas na trochu odpočinku v kempu, možná se pojedete podívat na rychlostní zkoušky a nebo využijete společný naplánovaný výlet. Už jste s námi byli na hradech, v katakombách, na černé věži, v muzeu, dokonce i pod hladinou vody, ... Kam Vás vezmeme letos? Nechte se překvapit, ale určitě to bude stát za to!


Sobotní večer bude zmíněné prasátko a chytré řeči až do rána :)


ALE DOST BYLO ŘEČÍ, PODÍVEJTE SE JAK VYPADALY TY POSLEDNÍ BĚŠINY:
Škoda sraz Běšiny jaro 2013



Takové tedy budou připravované Běšiny, jako vždy na plný plyn! ...
Ale ANO, válení se u gauče nebo facebooku je taky super zábava :)
... ale adrenalin z Běšin a vůni spáleného benzínu ti nic nenahradí!


A KDYŽ NEPŘIJDETE? TAK POTOM NEBREČTE! ;)



REGISTRACE NA SRAZ: www.skodateam.cz/Registra ce_na_sraz

STANOVY ZÁVODU: www.skodateam.cz/Stanovy_ Podzimni_pohar_2013
hodnocení článku:

info:

Správce článku: SKODAteam
Založeno: 21.08.13 22:02   Poslední změna: 17.09.13 21:37

ŠKODA sraz Běšiny Podzim 2013 - komentáře:

18:51:38
17.09.2013
SKODAteam
Upravil jsem článek. Ostrých nakonec nebude 15 ale 20 kilometrů. Nezlobte se, nešlo to jinak ;)
Přidal jsem obrázek s kompletním "finálním" programem
Extreme Tyres