Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.

navigace: [ komentáře ] [ hodnocení ] [ text ] [ fotky ]

obrázky [15]:

Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.: Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce.:

Text:

Zdarec chlapáci!
Pořád se tu píše a mluví víceméně o autech, motorech a technických záležitostí.
Zkusme tedy něco jiného.
Nebojte, nic jsem dnes nehulil atd.
Co takhle překvapit svojí drahou polovičkou něčím jiným, co by tak trochu nečekala.
Zde podám drobný návrh jak na to.
Když to bude mít alespoň trochu odezvu, tak budeme pokračovat.
Je to spíše takové zpestření!!!!

Dortík, který se nepeče!!!
Postup je velice jednoduchý a věřím, že ho zvládnete všici.
Stačí dva sáčky piškotů, kokos, 4x zakysaná smetana, dva druhy libovolného ovoce - v mém případě jsem použil ananas a banán, cukr, máslo.
Použijeme rozkládací formu, kterou vytřeme máslem i po stěnách a následně nasypeme kokos. Ve formě kokos rovnoměrně naneseme.
Na dno rozložíme první vrstvu piškotů. Dále si rozmícháme zakysané smetany s cukrem a trochou kokosu. Cukr dle vlastního uvážení. První vrstvu piškotů lehce zalijeme připravenou směsí a rovnoměrně rozetřeme. Dále naskládáme další patro ovoce. Následně na ovoce znovu nalijeme směs. Další patro opět naskládáme piškoty. Takto se to opakuje, dokud nemáte formu plnou. Ovoce by se mělo střídat.
Zakončení je, že vršek který je politý směsí posypete kokosem a nějak inteligentně naskládáte jako ozdobu zbytek ovoce.
No a máme hotovo - pozor! Takto připravený dort se musí dát cca na 8 hodin do lednice.
Přidávám foto.
Tak doufám, že touto vsuvkou jsem Virťáky neurazil a že určitě někdo tento velice jednoduchý recept vyzkouší a udělá svému okolí radost.


Mirda
hodnocení článku:

info:

Správce článku: Mirda
Založeno: 12.11.11 21:49   Poslední změna: 12.11.11 22:38

Z tak trochu jiného soudku a neb jak udělat malou radost nejen své drahé polovičce. - komentáře:

22:57:33
12.11.2011
eben
hehe dneska som ho robil,ked sa draha vrati1
22:54:56
12.11.2011
Jura_Favorit
6
22:52:13
12.11.2011
Péďa17
6
22:37:56
12.11.2011
profman
6
Extreme Tyres