HorysMann HorysMann

komentáře | popis | fotky | Horys | 15.05.06 22:19 | 4x v oblíbených
Od 21.4.2006 došlo u tohoto profilu k přejmenování. Pouze jsem upravil svoji přezdívku - nic jinýho.
------------------------- -------------------------- -------------------------- -------------------------- ----------------------

Motor:
Klasická 130, sport. filtr, laděný výfuk od ŠTUKYho za slušný lováky (skoda.stable.cz/cz/index. php?id=4&i...

Podvozek:
13'' kola METEORY ve stříbrné barvě
pneumatiky 175/60 R13

Karoserie:
originální bílý lak přestříkáný na stříbrnou metalízu
přední maska s tahokovem (dokonce s ATESTem)
bílé krytky blinkrů, zadní lampy půl červené a půl bíle?
zelené diodové parkovačky - teď už modré
bílé diody jako podsvětlení SPZ
kliky z Favorita
boční blinkry z tuněn. Golfa
nový přední a zadní nárazník
křídlo
prahyčerné folie na zadním a bočních oknech
a teď už i předních (teda ve dveřích)
modré halogenky
v místě původní SPZ je tahokov
zrcádka z Felicie
boční trojúhelníky z plexi
předek zamračen

Interier:
Palubka z Felicíe
přístrojovka z Fáva
přední tuning potahy
sport. řadička
sport. pedály
sport. násada na ručku
černě stříkané koberce
tuning koberečky
zkrácená řaď. páka
zelené neony v interiéru
sport. volant
přepínače z felicie
střední panel vlastní výroby

Audio:
Rádio ALPINE se subwoofrem - uradeno (bylo mi)

Chystané úpravy:
Zavaření zámků
možná centál stěrač
Odskoky u kufru a tak
gen. karoserie
Podsvícení podvozku pomocí zelených (led) neonů
možný prodej
a sám už nevím

========================= ========================== =====================

NAZDÁREK ZDÁREK. Já jsem Horys a tohle je můj rapíďos.
Je to 130tka z roku 1985 (9.12.1985 - dle servisní knížky). Pak je ovšem těžký, aby ke mě to auto mělo úctu, protože je o 13 dní starší než já.
Auto jsem si koupil za sví těžce vydělané peníze (15000 Kč) a už od počátku jsem chtěl do auta investovat nemalé peníze. Původně bylo bílé a vypadalo (no prostě sériově) ... . Už první měsíc jsem chtěl do něj investovat. Ovšem díky výborné autoškole, ve které mi neřekli, že se nesmí couvat přes zrcádka jsem to nabořil do tráboše (ten už to pak "nerozchodil"), a tak byli první peníze investovány do opravy. Jo zapoměl jsem říct, že sem to auto ještě předtím nechal přestříkat.
Tak už dost historie. Do auta jsem investoval/předělal/uděla l :()) Generálka motoru, Zadní tuning světla, Spotovní násada na výfuk (už odletěta), Přední tuning maska (na ní je ta původní, aby to vypadalo zamračeně, než to zamračím), Stříbrná metalíza, Rádio ALPINE s subwoofrem - uradeno, interiér je přestříkán, Modře podsvícená přístrojovka, Night rider, Sport. volant, Tuning koberečky, Boční blinkry z tuněného Golfíka, Přední čiré blinkry, Přední nárazník z Felišity (snad brzy již bude jiný), Sportovní filtr motoru, Sport. potahy sedaček, "Modré halogenky", již třetí baterku (furt se mi to s--e, ale snad opraveno), Elektrony - "Meteory" s pneu 175/60 R13 - jsou o dost lepší než 165 a o dost levnější než 185, tuning pedály,sportovní násada na řadičce (není tam - furt padaj), tuning násada na ručce, černé fólie na bocích a na zadním okně, střední panel vlastní výroby (než přijse z filcky), "hlasitý" výfuk ze 120 (dělá pěkný zvuk), přepínače blinkrů a stěračů z filcky, zkrácená řadička, generálka převodovky, .... .
V nejbližší době auto bude zamračeno a na zadní místě, kde je je SPZtka, to bude zavařeno. Ta zkur---á rez, která mi pomaličku rozežírá autíčko bude odstraněna (bruzka a antikorozní nátěr vysoké kvality dělají divy). Nové nárazníčky a křídílko taky nebudou špatný a zrcátka z FILCKY taky ne ( včera jsem byl na technický a mám na dva roky pokoj) Jo a zmizí závěs.
No snad se všechno povede a možná bude i víc. Pak napíšu a dám i nový fotky.
Zátím Zdárek

4.8.2005 - Dneska jsem se konečně dostal po pár dnech ke kompu, protože jsem makal pár dnů na autíku.
S kámošem Otou jsme udělali pár (spíš dost) změn. Tááákže :-))) Nejdříve přišel nařadu zadek - místo pro
SPZ je tahokov, SPZ je v tom "hnusně" sériovém nárazníku podsvětlena nejdříve 1 yelenou diodou. O den pozdějš už 2ma bílýma diodama (poliši nemůžou nic říct :-)) ). Další den se makalo na zamračení. Nejsem žádnej brutus, proto je zamračení jen kolem světel. Zde bych chtěl hodně poděkovat Otovi za velkou (spíš to dělal sám) pomoc při navařování plechu. Myslím že to vypadá velice dobře. Nebo NE?!? A pak ještě jeden den se makčilo. Tentokrát to byla zrcadla z Filcky (už jsem je měl 3 měsíce ale až těď přišli na to). Nejdřív šel ven trojúhelník a pak hurá do prodejny -> nové trojhrany byli na světě (byly z plexiskla a stáli 300 za kus). Pak už jsme je jen provrtaly a namontovali.
Teď už nemám many, a tak zase až za pár dní bude něco nového. Z příští výplaty si dám na autíko víc než 5000 Kč a budou už konečně nový nárazníčky. Strašně už se těšííííííííííím.

17.8.2005 - Táákže konečně mám už ty vytoužené nárazníky. Trochu mě překvapilo, že i když jsou dělaný na škodovku, tak výfuk šel přesně do středu sloupku zadního nárazníku. Let lampa to spravila (nový úhel výfuku). Na předním nárazníku je už tahokov, na zadním ještě ne (zatím). Chce to ještě trochu pasování a bude to. Tak já už teď nemám čas a dopíšu to zítra. Tak zatím zdárek.


27.9.2005 - Končně už mám ty fotky toho křídla a tý palubky. Křídlo jsem přidělal za půl hodky, ale palubka ...
Byla to prostě prd.. . Hromada šroubování, vrtání, řezání a hraní si s kabelama.
Jestli jste si všimli, tak tahokov je už i na zadním nárazníku a jsou zapasovaný.
Prahy snad brzo koupím (za měsíc, dva). Zas dám vědět, až něco bude.

21.4.2006 - Tak po dlouhý době zase nějaká úpravička. Taakže : Koupil jsem si prahy. Prahy, názníky a křídlo dostali barvu karosérie (stříbrnou). Jo ještě kola jsem sříkl taky do sříbrný. Tahokovi v nárazníkách dostali barvu černou + v místě, kde sídlila SPZka. Brzdiče (kotouč. i bubno.) sem stříkl do červený. Upevnil lépe palubku. A taky sem ho umyl :-)

23-25.4.2006 - Makal sem na káře. Hold to jaro člověka podporuje v akivitách. Rozumíte ?!? No nic. Taaakže : Mám fólie i na předních dveřích - jsou světlejší abych mohl pozoravat lépe svět. Dále zadní fólie byla stržena se - teda se slovy "Pane bože, co sem komu udělal". Ale nakonec se dala. Zde se musím zmínit o usilovné práci kámoše Petra Köhlera, který mi více než pomáhal. Pak se tam dala jiná (nemackovská) a je to gut. Snad si každý domyslí, že je to škocna a tak ty nápisy na skle se přestěhovaly do popelnice. Dal jsem tam stříbrno-šedý pruhy. Teď makám na tapecírungech (výplně dveří) a dávam tam koberec - modrý. Jo a mám v interiéru neony :-) - zelený. Zatím vše

28.4.2006 - Taaak po chvíly práci mám konečně vyměněný tapecíry. Byla to docela fuška, ale nakonec. Zatím je nechám modrý a uvidíme ... . Koupil jsem je pro to, že stál 49 m2. Což bylo gut. Pak jsem trochu stříknul kličky a všeljaký ptákovinky do jinejch barev. Stejně musím ještě jednou. Mám konečně dost základovky, tak to udělám pořádně. Dále jsem už konečně sehnal mezikus mezi zrcadlem a zrcátkem, tak už to konečně mám hotový od tý doby co mi to rozili. Zjistil jsem, že mi moje pravá zelená (modrá co svítí zeleně) už dosvítila. Tak jsem koupil nový (díkybohu dvě) a ony svítij modře. To by člověk do toho kop. Tak mám modrý. Už aby byla výplatička. Už se na ní těším, jak jí zas utratím ze ... . No zas příště

14.5.2006 - Jooo to byl den. Prostě celej den byl na hov... no spíš "píííp" ( a to je ještě slabý slovo). Koupil jsem si nový tedy spíše lechce použity laděný výfuk od pana "Štuky" zde z Virtu. Moc mu za něj děkuju. Má pěknej zvuk :-). Dokonce šel i pěkně sudat i nandat. Ale ta cesta domů. Začalo chcát (pardón za ten výraz ale je vístižnej) a já ještě jel po blátivý cestě a v Praze Tróji se chytil vodu a jako svi... . Nedola se vůbec nic dělat. V jedný moooc pěkný zatáčce. A to moje rychlost byla cca 30 km/h. Schytala to Fábie. Byla to Combi z roku 2006 v nejlepší výbavě. Majitel měl opravdu radost. Skončil fakt o tak 300% hůř než já. Mě oprava stála 850 Kč, ale jeho v des. tisíc. Tak sem zacáloval pokutičku (1000 Kč) a odfrčel domů. Teď ,ě čeká vyměnit blatník a ten blinkr. Prostě štěstí bylo !

HorysMann - komentáře:

18:02:04
21.10.2007
Péďa17
Čau,chtěl bych vědět jestli nemáš náhodou foto dokumentaci k zástavbě palubní desky z felicie???A nebo nějakou radu jak jsi musel poupravit palubku z felicie,aby ti šla.
18:41:57
22.03.2007
Horys
Nárazníky, křídlo, prahy furt mám. Kdyby si je furt chtěl nebo kdokoliv, .... Psát jen na ICQ nebo na mail 1
00:15:47
02.01.2007
marosp77
Fakt super!Tie narazniky su krasne.Nemal by si zaujem to predat?Ak hej pis na marosp77@pobox.sk
22:39:49
15.05.2006
havlik
-> Horys: no jo jedinej shop kde je maj 1 ale nemam ty prachy a hlavne auta maji stop stav po financni strance
22:38:20
15.05.2006
Horys
No jo, tys seš čtvrťák ? Fakt už se nedaj sehnat ? Zkus www.sportstyl.kvalitne.cz / . tam sem je koupil já
22:35:59
15.05.2006
havlik
-> Horys: nejedu maturuju tak se musim ucit ja vim ze stoji do litru ale uz se nedaj skoro sehnat
22:35:11
15.05.2006
Horys
Si je kup ne. Stojí do litru. Jedeš do Doks ?
22:32:25
15.05.2006
havlik
-> Horys: ja za tyhle naraznicky ty ses posral3 3 toto fakt nee4 jedine co by se mi libilo sou ty zadni svetla1
22:31:09
15.05.2006
Horys
Bys ještě hrabal prstíčkem za ty nárazníky. Ale ten laky asi teda iudělám1
22:28:49
15.05.2006
havlik
-> Horys: hm tak to nic moc treba tomu udelas poradnej lak a nekde u kontejneru zanechas ty narazniky4 2
22:27:38
15.05.2006
Horys
Já si to nevibral. Chudák člověk. Auto má pár (asi tři) měsíce starý a hned nějakej hlupan ho rozseká. A to ho ještě používá k podnikání. Dnes měl dostat rezervní 3
22:23:05
15.05.2006
havlik
-> Horys: sikovnej tos to aspon mohl vzit az dopredu3 3
22:20:18
15.05.2006
Horys
Bych řek víc LZ dveře, Z blatník LZ kolo a Z spoiler 4
22:15:13
15.05.2006
havlik
-> Horys: hm to nasere ale potesi fabie skoda tak za 15000 3 3
22:14:18
15.05.2006
Horys
Nene. Fábie mi vběhla do cesty 3
21:46:10
15.05.2006
havlik
-> Horys: pekny ty vbehnul strom do cesty?
14:33:31
03.05.2006
Horys
Hele lidi. Můžete mi sem taky něco napsat ??? Rád bych si pokecal.8
08:52:01
22.04.2006
havlik
mno co na to rict aspon uz to mas v jednotny barve jinak ja nejsem zastance plastu a kdyz uz tak aspon nakejch min extremnich jinak to vypada teda celkem dobre
22:52:15
15.04.2006
Pavel P..
dneska jsem tě viděl na burze na kolbence, celkem pěkně ti to jede...
18:12:27
06.03.2006
Horys
Příspěvek smazal moderátor - nwdom9
Extreme Tyres