Vládoš/felicia 1,9 D Vládoš/felicia 1,9 D

komentáře | popis | fotky | Vladan | 10.05.09 11:23 | 31x v oblíbených
Ahoj kluci, tak jestli vám to nebude vadit, hodim vám sem nejaké fotky, neni jich moc, ale něco zatim mám. Auto ještě neni hotový (to snad taky nevadí ).Jedná se o Felicii z roku 98, před rozebráním to mělo motor 1,9 D, ale teď tam žádný neni :-), mám připravený 1,9 Tdi 81 Kw a plánuju ho ještě nachipovat. To všechno přijde až po fázi vaření, kitování a broušení, toho mám před sebou ještě víc než dost. Je na to čirá optika z G III, ta tam zůstane jen přijdou na řadu LEDky. Dopředu mám připravené bixenony. Co se týká zevnějšku si asi uděláte sami obrázek jaké to bude po zkouknutí fotek. :-)

V iteriéru byly sedačky z Fabie RS a nejspíš i ty tam zůstanou, komletně flokovaný interiér nahradí interiér v bílé kůži. Podvozek je klasika HPčka pro tuning. Na zadní nápravu se chystají kotoučové brzdy aby s tim motorem vůbec zabrzdil. :-)

Tak to je asi zatim takový zkrácený popis, tak doufám, že se bude líbit a nebo nelíbit a napíšete mi nejaký komentář.

Vládoš/felicia 1,9 D - komentáře:

12:42:29
10.05.2009
foxxx
cau chlape no to si delas srandu tady to vipada na totalni prestavbu vipada to luxusne tak hodne stesti pri upravach a sem zvjedavej na dalsi upravi (foto) jak to bude vipadat
Extreme Tyres