pamiatka po otcovi pamiatka po otcovi

komentáře | popis | fotky | Dysky | 11.10.12 16:27 | 10x v oblíbených
Chcem sa pokusit o celu generalku auta ci plechy ci ram prestriekat motor chcem zgeneralkovat pomerat hodnoty aby vvcvsetko pasovalo je to na dlho ale mam cas dufam ze toto forum mi pomoze a budem fakt vdacnz ked to dokoncim ale je prace ako sa hovori ako na kostole a hlavne som novacik co som este nikdy nerozoberal auto ale dufam ked sa budem drzat priruciek a radz vas tak bude to visnivane auto vtakom stave ako som si predstavoval jednoducho je to auto po mojom otcovi 53000 km najazdenych a matka davala auto hocijakim automechanikom a oni vzali peniaze a auto nejde ma stk a emisnu do 2013 a mama ho chce dat zosrotovat ale ja to nedopustim lebo je to pamiatka po otcovi ktoreho somn mal velmi rad a ktori vedel vsetko robit jednoducho je to vsetko co po nom zostalo a nik mi neveri ze ho spojazdnim ale ja sa budem snazit ako len viem chodim externe do skoly na maturitu Mechanik nastavovac mam 18 a som strojar mam casu dost ale penazi moc nemam takze budem to mat velmi taske :-( :-( brat picuje po mne ze preco som ho rozobral a ze stym autom us sa neda nic robit raz som nastavoval karburator ale predtym ho nejaki mechanik tam dal za nas a zral 20 l a brat hovoril ze tak ma ist embecka ked som chel nastavi ja tak sa nedal nastavit vzduch a sviecka bola cierna tak som ho vihodil a dal druhi zrepasovany podla prirucky na ktorom som pracoval a bol celkom dobry len slabo drzal volnobeh a mam ho tam doteras a sviecka je tehlova neviem ci to je dobre ale tak skusil som dal som 1otacku benzinu a 2otacky vzduchu tak neviem este som ho vycistil riedidlom a nechal vyprchat vyfukol nejake tryski a fakt neviem ci som to spravne urobil ale chcem sa to naucit a chcem vediet o embeckach dost aspon tu moju zrepasovat chcem to urobit hlavne na pamiatku mojho otca !!!!!!

pamiatka po otcovi - komentáře:

19:13:47
11.10.2012
KillFucker
..UČ SE!..dodělej si školu a až budeš mít prachy cpi je do auta. Jinak to nedopadne dobře a ani to nemá cenu smolit něco na koleně jen prozatim. Celolak není zrovna levná záležitost a pořádný vyvaření už vůbec ne. Začal bych objíždět vrakáče, internet a shánět potřebné díly..když s chce všechno jde...hodně zdaru.
16:36:08
11.10.2012
Bobesh
-> Dysky: Ahoj mladý muži Mám pár dotazů,které by možná stály za objasnění zde:Co ten nick,to máš z učňáku? A chápu,že je pro tebe tohle auto srdcovka,sám mám něco takovýho doma. Jen jako název auta mi to přijde trochu kách ale proti gustu,žáden dišputát. BTW,proč památka? Táta umřel nebo odešel? Odpovídat nemusíš,jen by mě to zajímalo.Já jsem zažil tu druhou variantu,někteří jiní zaseš tu první. Smutné jsou obě dvě a obrany není. Jinak auto nemá mnoho najeto,jen dle tvých fotek není moc patrné,v jakém stavu se nachází (karoserie,celkový vzhled,barva atd.) Dle fotek odstín nějaká světle modrá,třeba šedomodrá skalní 4147? a ročník,plus minus 1987?
15:08:32
11.10.2012
WingArrow - zrušená registrace
-> vsetkym virtakom:

By ste neverili, v mojej garazi viem spravit vecsi neporiadok, kto este?

Ale zdanie klame, takto nejako som aj ja zacinal9
Extreme Tyres