Picachu Picachu

komentáře | popis | fotky | tweetyna | 20.03.12 10:37 | 5x v oblíbených
Picachu byl zřejmě zachráněn před likvidací. Stál cca 4 roky pod stromem a čekal na svůj nezvratný osud ve šrotišti. Před odstaveníám na něm sice proběhla kompletní plechařina a generálka motoru, ale přítel si krátce na to pořídil jiné auto a Picachu (tehdy Kanár) ho přestal zajímat. Začali jsme spolu chodit a já srdcem VWčkář, ale duší starej škodovkář jsem se rozhodla, že jí tam nenechám. I když aut mám na zimu dost, dupla jsem že letošní zimu nechci auta ničit a je bezpodmínečně nutné udělat škodovce technickou, aby to se mnou odjezdila.
Technická, pojistka a veškerý papírování proběhlo do týdne a já vyrazila k domovu.
Musím tedy přiznat, že po tolika letech co jsem škodovku neřídila, co bylo krušných 150km domů :D
Celou zimu jsme spolu odjezdili, někdy nenastartovali v mrazech a já jí proklínala, jindy mě nechala celou cestu kamkoliv pěkně vymrznout, poslední dobou se zas rozhodla nechat mě občas jen tak stát (po zahřátí, při delším stání před kolejema nebo jen tak rozkolísá až do chcípnutí otážky na kruháči, aniž bych to mohla jakkoliv ovlivnit) nebo z ničeho nic prostě otážky vyšvihne v tiché uličce do takových zvukových výšin, až se leknou i pavouci na lampách. Prostě auto s osobností :D
Zatím jsme zvládli přelakovat (i když prozatím jen do jiného odstínu žluté) blatníky a snad se začne trošku dávat do kupy... Kdo ví ;)
Takže dělá skvělou společnost nejen mě (poslední dobou denně) ale taky tý mý 1203kový holce :D

Picachu - komentáře:

23:55:40
20.03.2012
Frenky
no teda co to tu vidim za novej přírustek 26
Extreme Tyres