modrý dabel modrý dabel

komentáře | popis | fotky | Vasek Sluníčko | 02.12.07 14:52
Původ -Auto jsme dostali s přítelkyní od jejích rodičů.Auto mělo zadřený motor a totálně schnilej jeden práh jinak v dobrým stavu.
úpravy motor-jen vyměněn za jiný 120 a vyměněný rozvody a vše kolem spojiky už se mi jí podařilo trhnout a je tam přetryskovaný karbec.
interier-ten zažil docela dost úprav.Nejprve přišel proti oslnovací pruh na sklo a pak to pokračovalo černým stropem (origo ang.)ten jsem úplně náhodou našel na vrakáči.Vše pokračévalo novou gl palubkou,volantem z feldy(líp se drží)a jelikož tapece byli promáčené tak jsem je vyměnil za koberec vypadá to podstatně líp.Co se týče elektriky tak je tam namontovaný centrál s do(doporučuji všem,montáž byla dost jednoduchá a co se týká pohodlí tak je to super nemusím líst po celím aute abych všem otevřel).Změna nastala i u podsvícení budíků modrými ledkami.
karosérie-na začátek výměna prahu a pak už jen drobnosti jako plastový prahy jemně zamračená kapota mlhovky a origo spojler(vývoz kanada)taky dostala nový lak modrá dinamic.
v plánu-Al kola už jsem sehnal apolla jen chtějí trochu opískovat.Chtěl bych udělat modře podsvícené kliky,ale nevým jestli z toho pak nebude cirkus.A určitě budou posvícené přepínače(až to vymyslím tak sem dodám návod nějakou představu už mám)a určitě budou zase dva stěrače tohle mi udělali nejaký exoti co mi to ukradli.

modrý dabel - komentáře:

Extreme Tyres