skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to petr s
prohledat
43 příspěvků (zobrazeno 1 až 43) od 25.10.2010 do 20.02.2023, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Milan 136 20.02.23 20:23:27: Ale ta spoušť. Ty holky aby tam měly svatozář. Njn, Borská pole...
-> Jirik_Tuňák1983 20.02.23 20:15:31: Tak jíst taky musí.
-> Milan 136 20.02.23 20:02:40: Ale včera jich v Lidlu jak nasráno bylo. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 20.02.23 17:38:46: Já to taky přehnal s reakcí. Už mě jen serou dementi, kteří fakt všude třeba na fb dokážou nasrat ukrajince 

-> Milan 136: Kdybych vedel, co zpusobim, tak na to seru :-)
-> Syny 20.02.23 15:25:03: Asi tak. Vždycky se najde někdo, kdo musí nacpat Ukrajince do absolutně nesouvisejícího tématu. Možná se večer dívají i pod postel, jestli tak nějací nejsou 

Asi bych v tomhle tématu nechal takovouhle debatu být 

Taky nechápu, co se řeší. Ukáčko vychází ze slova ukrajinec, ne z nějakýho UK
Asi tak to samý, že mix vychází z automixu, a ne z mixéru
Asi tak to samý, že mix vychází z automixu, a ne z mixéru

Tak vono na stavbách - tam je jeden génius vedle druhýho.. sem tam s nějakou výjimkou..

Tak se Ukrajincům (hlavně těm tady pracujícím) říká už minimálně 20 let... pravděpodobně o dost dýl, ale cca těch 20 let to bude co jsem s nima poprvý dělal na brigádě 

Klasický výraz pro ukrajince.Na stavbách jim jinak neřeknou.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 19.02.23 22:18:20: Taky považuju "úkáčka" za zažitej výraz pro ukrajince. Ale třeba sestra se s tím nikdy nesetkala a byla překvapená
.

-> Milan 136: Tak ukrajincum se snad normalne rika ukacka ne? Neresim UA vs UK...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 19.02.23 19:41:39: Ty taky patříš mezi ty, co neznají rozdíl mezi Ukrajinou a Spojeným královstvím?
-> rsvancara: Doufam, ze cerna vlajka na logu ma vyssi prioritu jak ukacka...
Je ho škoda... :-(
-> Matthes, záškodník z TechWebu 20.02.22 00:28:38: jn, je to tu zas. 11 let. To to letí.

-> saskyn2 20.02.21 08:49:37: me tata uz 18 let a mamka, no moc sanci nemela a kvuli blbymu slepaku, ono jak se rakovina rozleze, tak sance uz neni, tata tu treba jeste mohl byt, ale bal se operace srdce a porad se tomu vyhybal
Neni den, kdy bych se pred druhou v noci nevzbudil, to zemrela, tak dam panaka vodky a jeste na 2h pak usnu, v 5 jedu, tak doufam, ze uz nemam nic v krvi.

Neni den, kdy bych se pred druhou v noci nevzbudil, to zemrela, tak dam panaka vodky a jeste na 2h pak usnu, v 5 jedu, tak doufam, ze uz nemam nic v krvi.
-> saskyn2: Rozumim, stava se mi to cim dal casteji, ze se s nekym bavim o necem a rikam jo to bylo tak predloni ne? Ne vole to je 15 let...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: za dva dny to bude 14 let co je pryč táta, přitom mi to připadá jak kdyby to bylo včera. Jo už jsme holt starý no

10 let, ten cas leti jak svin :-(
-> rsvancara 26.02.20 13:20:17: promin, ale tydle reci fakt nemam rad 
kor kdyz mi nedavno zemrel strejc a mamka bojuje doslova o zivot

kor kdyz mi nedavno zemrel strejc a mamka bojuje doslova o zivot
Mě nejvíc překvapil, když tak náhle umřel :)
došli jsme k závěru že jsem se s ním asi někde potkal, ale asi jsem žádné info nepotřeboval,takže to celé s Petrem S šlo mimo mě.
-> Bery 20.02.20 13:58:30: kdyz jsem tu krkolomne popisoval nejaky problem, tak mi dokazal odpovedet jedinym slovem a vzdy pomohl... no nekdy mi poslal nejakou dokumentaci k tomu napr., kdyz to nebylo jen na to jedno nebo dve slova :), na Hrochaci mi tenkrat rikal, ze mu mam tykat, ale nejak jsem to nedokazal a stejne jsem mu vykal
-> Bery 20.02.20 13:58:30: to jako fakt? Petr znal hodně moc, ve své době jezdil souteže a z hlavy tady vždy vysypal odpověď z které většině spadla brada.
-> Bery: taky guru virtu
-> Bery: to byl takovej velkej učitel.. seděl tu od rána do noci, věděl všechno, a s nikym se nesral:D
mě překvapuje vaše vzpomínání na něj, já vůbec netuším kdo to byl. a to už tu nějaký pátek otravuju... to není nic ve zlém - aby to někdo nebral jako provokaci
-> David29: překvapil, když v roce 2008 sem jel z hrocháče domů, rval sem favo co to šlo a on mi s tou zelenou stodvácou pořád vysel na prdeli. pak sem se dozvěděl že on už leta jezdil fabii v bloku škudky :D ... no a až později sem vlastně zjistil že to byl on
V čem vám kdy "petr s" nejlíp poradil, nebo s čím vás překvapil?
-> Petrson: ono urcite oboje je plech 

-> Tuner#2: Taková díra v domácích podmínkách by nemusela být problém...ale lis je lis.
-> Tuner#2: lisom by sa to dalo keby sa spravilo take kopyto
-> Tuner#2: plech
-> Petrson: Tak to jsem nezkoumal, nebyl čas 

-> Tuner#2: a je to hliník nebo plech
-> petr s 25.10.10 12:01:23: JJ to bude problém v domácích podmínkách. 

-> Tuner#2: A je prolisované dovnitř
Tak jsem se konečně zas dostal k origo LRu a takhle vypadá origo díra v čele. Není to ani ovál, ale má to rozšíření a navíc ne v polovině, ale v dolní 1/3 jak jsem si myslel.