skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to Schejby a ostatní od zidlika
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 11.09.2009 do 13.09.2009, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Tuner#2: Třeba to přemaloval.To by potom byla pravda, že je vše jinak.
-> Schejby: Není tomu jinak, mám fotky ještě z 2008 a bylo to úplně stejné, jen jsem to nefotil už zespoda, ale koukal jsem.
Můžem se domnívat, proč se neozval.........
Ty věci co jsou na fotkách jsou staré a je to již jinak.Jinak jsem se ptal majitele na ten podvozek a už se neozval.
-> zidlik 11.09.09 14:29:30: No tak ono to byla reakce spíš na Schejbyho a ten podvozek. 1. nic takové neexistuje a 2. už vůbec ne v tomhle autě. Jinak jako Bedřich, zadek komplet Tatra 613

-> jarda.u1: Ano motor,převod,zadní náprava,zadní brzdy a poloosy vše T613.
-> zidlik: -> darklord: -> Bedřich: Podle toho jak mi to popisoval kamarad,ktery Tatru 613 vlastni by tam snad ani jina prevodovka nesla pouzit.Kroutici moment je pry prenasen ze spojky do prevodovky a pak je zpet prenasen hrideli do bloku motoru,kde je umisten diferencial.Proto je z obrazku videt,ze poloosy vychazeji z motoru a ne z prevodovky.
-> zidlik: Převodovka je na fotkách vidět hodně špatně...Poloosy trčí z rozvodovky, ale pro rozměry převodovky z T613 určitě bude.Člověk který to stavil by byl sám proti sobě.
-> zidlik: no podla toho ako hlboko je motor to bude prevodovka z tatry
-> Tuner#2: nojo stojí to zahovno
ale tak já ani netvrdil že to je zázrak akorát si myslim že to je asi lepší než ta jardova červená ze škoda tuning specialu..ta převodovka je taky z tatry?zázrak to není ale něco by se ztoho udělat dalo

-> havlik: Tady je vidět: 11:16:53
11.09.2009. Byla to jen trubka podél dveří dozadu mám pocit jako rozpěra podběhů.
11.09.2009. Byla to jen trubka podél dveří dozadu mám pocit jako rozpěra podběhů.
no krasavice.)) pak to snad mělo i rám vevnitř ne?
-> Tuner#2: Co je spatnyho na tom, ze nema zabrouseny svary? Ty to na vyztuhach ramen tusim taky nemas zrovna hladky... Pokud je to dobre provareny, tak je to v celku jedno...
-> jok3r: boeing 747

co to je za motor?
-> Tuner#2: to nevidíš ten kvalitní plech v interiéru a výřez na řazení?

Tak a teď mě ukažte to kvalitní zpracování a ten podvozek eibach 

Nosník motoru posmrkanej tak jako bych to vařil já :D
V předu orezlá pružina, šedivý nomame tlumič v nejlepším případě přitvrzený v Motexu s nulovou životností navíc bez dorazu.
vzadu tlumiče HP sporting tuším pro Fávo nějak údajně upravované - jak to neprozradil :-)