Prej odmerovat blatnik :-)
predpoklad montaze blinkru z felicie, je snad, ze je mam v ruce. a pokud mam v ruce blinkr, otocim si ho abych cumel na tu cast, co ma jit skrz plech, vemu do ruky supleru a odmerim si to :-)
to je asi Nejrychlejsi zpusob mereni diry jakehokoli bocniko blinkru :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bocni blinkr z felicie
-> David29: presne ako si to napisal
ja ked som robil auto a rozmyslal nad smerovkami z feldy tak som ti tiez u nich obzeral feldacky blatnik ako to je na nom (ale nakoniec som aj tak dal originalne)
ja ked som robil auto a rozmyslal nad smerovkami z feldy tak som ti tiez u nich obzeral feldacky blatnik ako to je na nom (ale nakoniec som aj tak dal originalne)
-> David29: U nás už sou na to zvyklí:D
-> David29: U nás no problem, na zálohu by mi to klidně i půjčil domů na vyzkoušení
krom teda elektroniky tu nepůjčuje po tom co mu někdo oddělal řídící jednotku za 25 000

-> Bagrr (Zase spamujou:D), Nwkt: Tak to by mě zajímalo, jak by se na to koukali u nás (Krč) 

-> David29: U nás by to problém nebyl:D Už kolikrát sem tam byl jen pro zjisštění něčeho a nic sem tam nekupoval:D
Tak co to bude dneska?
Ale potřeboval bych vědět jak je velký toh e a tohle:D
Tady to je, a moc neošmatat:D
Tak co to bude dneska?
Ale potřeboval bych vědět jak je velký toh e a tohle:D
Tady to je, a moc neošmatat:D
-> David29: V jedný mototechně by to nebyl problém 

-> Staf1221: Dobrý den, máte blatník na felicii?
Ano, máme.
Může se prosím na něj podívat?
Jistě...
Děkuju... já si to tady takhle obtááhnu...
Děkuju, nashledanou
Takhle si to myslel?
Ano, máme.
Může se prosím na něj podívat?
Jistě...
Děkuju... já si to tady takhle obtááhnu...
Děkuju, nashledanou
Takhle si to myslel?

a co sa blatniky na feldy nepredavaju? nebolo by ti lepsie si to napr obkreslit v obchode? ;)
Muzu vas poprosit o fotku jak je nutny vyriznout blatnik skodovky pro blinkr z felicie? Jakej tvar to ma mit?
Diky