skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Lukaš12345: divoka kombinacia
-> m8rinek: vím co umí jde o to že Ignitech dělá i mnohem zajímavější jednotky pro řízení předstihu i vstřikování
-> Vojtisek: mal si si ho spravit majzlikom 

-> castrol: asi jo, ale zářez jsem ani rukou nenahmatal

-> Vojtisek: zajdi si k ocnemu 

-> castrol: no, ale bud jsem slepej nebo jsem u kola fakt nenašel zarez na remenici a stupnici

-> Vojtisek: hlevne ze to je v cajku
-> ZdenoR: IMF umí řídit předstih, sílu jiskry a online diagnostiku vč akcelerační brzdy...
-> castrol:
jistěě, desítka klíč a 4 zastavení s otevřenou kapotou 

-> Vojtisek: a ze to nepojde a nevies 

seřídil jsem předstih a ted moje plynovka trhá asfalt

-> myschaak AZNP K.Hora 22.05.11 12:55:18: Tak to máš kliku... to bych ti dal, kdyby jsi mě nepozval. 

-> alpin: zhruba 170km to najazdilo , pôjde to z domu najskôr
-> suri: ešte bližšie ku mne
-> minno: u skf neviem ako, ja som daval ZKL/ZVL a ja som odkrytoval vymyl, naplnil tukom co som daval na celu vlecku a zaklytoval iba zo strany ku guferu
-> alpin: oprava až v PD boli
-> afro100: Porovnávali jsme to s hlavou 136 která nebyla snižovaná (původní 136 najeto 60 tis. km),takže asi o tolik je to vzaný.Viz předchozí odkaz.Předchozí majitel motoru dělal GO a hlava byla vyžraná od fridexu,tak jí vzal co to šlo.
-> hundrtkarjiri: tak ok :) ja o tom zas tolik nevim, jen co jsem slysel tak prej max o 0.8 liznout pak uz to ma moooc velky KP. ale jestli mas prehozeny hlavy tak asi ok
-nejspíš o tom víš víc než já.. 

-> darklord: to si myslíš ty -> minno: toto vyzerá byť ok namazané nemaž ho
-> Tommyk: Cca zhruba jo o 1,5-1,6 (už víc ubrat nešla-viz úprava předchozím majitelem-vyžraná od fridexu) je to 136 hlava na 135 motoru,takže to tolik nevadí.Ta hlava je z mýho motoru fa 136-našnupanýho (ten se tedka dělá a bude ještě ostřejší a nebude to mít už takový tlaky-hlava bude srovnaná už jenom o 0,6).Akorát to ve spojení se 3.9 diferákem moc nejede,ale zase to nebude tolik žrát (auto do práce).
-> Tommyk: tak je to dost, ale nic co by nebolo technicky mozne ...
-> minno: SKF by som vobec neotvaral, tie su ako maju byt.
-> afro100: zdá se mi to přehnaně moc...
-> Tommyk: preco by nemohla byt aj o 1,6 ?
-> hundrtkarjiri 21.05.11 21:14:16: ta hlava je opravdu snížena o 1,6mm? spíš o 0,6mm ne? jestli to neni překlep.. 

otvoril som malé vlečkové SKF zakrytované ložiská. Primazať ešte trochu viac, alebo nechať tak ako je?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nene...kolega
-> hundrtkarjiri: ty pičo dobre ty!

-> Gryzly: ale tí ludia po meste to asi videli , aj tá mýtna polícia čo stála vedľa pozerala čo to za povoz plne obsadený prišiel
-> suri: Jenže to na té černé fotce vidět není.
-> alpin: ja som tam nebol -> castrol: jo -> Tommyk: doma , ale čo nárazník , lemy urobené pur penou , bez kobercou dnu , sedačky len tak po šrobach pochytané , plasty šoférov tapacír nikde , klučka na okno jedna , v kufri nič ani plato , lemy z purpeny laminátu a gitu , dverce flakaté - leštenka
a to že to nemá pol výfuku nejdem ani hovoriť
a to že to nemá pol výfuku nejdem ani hovoriť
-> suri: to je ta co ste nedavno kupili ze jo
-> suri: kde jste nechali naraznik? 

myschaak AZNP K.Hora 22.05.11 12:08:13 napsal:
dobrý ranko,ty svadby mě jednou zabijou
-> myschaak AZNP K.Hora: To už jste do toho praštili? A že jsi se nepochlubil? 

-> suri: ešte takých 40km a mohol si dojsť aj mňa kuknúť 

Včera pred polnocou s touto "leštenkou" išli do Handlovej , som mal dosť . CCa 60km tam plus ešte čo blúdili

Je to TCIP4, snímač to bere původní v rozdělovači, kde jsou teď všechny regulace vyřazený.
Neumí to nic extra ale funguje to bezvadně.
Neumí to nic extra ale funguje to bezvadně.
-> m8rinek: to co máš na fotce je IMFsoft, ten umí jen řízení předstihu nebo se pletu
-> ZdenoR: jaké jsou to www stránky???
-> Nepér: díval jsem se na jejich stránky a nevypadá to zle. Kterou přesně máš verzi a jak řešíš snímáni polohy kliky ?
-> Dušan: to by me taky zajimalo, kdyz to tam "vsichni" implantuji
tim myslim i IMF atd..

-> Nepér: co ta sranda vsechno umi ?
-> Gemini: Já jsem na první zapojení rozchodil zapalování od Ignitechu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 21.05.11 23:16:25: mě tahle stála 50 dolarů

-> Radek Retro eLeSo: Zadarmo to nečekám, záleží na tom, za kolik.
som dneska videl chalana jak si ladi svetla na nejakom renaulte clio, a kukam ze daco je zaujimave aj pod kapotou...
tak som podisiel blizsie, hodil snim rec...a zistil som ze mu ten motor odladoval aj pista atd...no sranda...kopec ludi poznal
nejake modre clio s 1,4kou s turbom...:)
tak som podisiel blizsie, hodil snim rec...a zistil som ze mu ten motor odladoval aj pista atd...no sranda...kopec ludi poznal

nejake modre clio s 1,4kou s turbom...:)