skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Je to virtual nebo není?
-> Tampajs: v tom případě jsou to kecy v kleci bo to je foto z jablonce nad nisou hned vedle hasičský zbrojnice
, kamarád bydlí v tom paneláku a potvrdil že je to on

podla mna to virtual tuzing neny
-> Petkar1: Já se spíš ptal na ten jeho omil.
-> m8rinek: To už je dávno to fakt nevim ale mám pocit někde na Praze 4
-> Tampajs: kde to fotil? zhruba?
-> Gryzly: Jak zahlazoval ty dveře toho fáva, tak umazal kus tý kliky a proto vypadá tak jak to vypadá

-> 125l: číms to smazal?
-> Gryzly: ee jen sem jí kus omilem smazal

-> 125l 03.12.07 18:07:11: ta přední klika je z Wartburgu, ne?
Mno spíš ho někdo napálil zezadu a měl po ruce zrovna feldu bez předku . . . tak proč to nevyužít, že?

Tak jestli to je reál, tak to je úprava naprosto k ničemu a pokud to fakt vytvořil, tak to určitě muselo dát spoustu práce a podle mě zbytečné...
a nebo takhle (sorry za kvalitu,udělaný v rychlosti v malování)
nevim jak vámale mě se to celkem líbí...ale trochu bych upravil to tvarování,například takhle
ulozte si obrazok a "nazoomujte" linky su moc dokonale, je to real, asi ho niekto buchol zozadu a majitel dostal taky napad, zrejme majitel bol klampiar a tak sa pustil do roboty, naklady na opravu pridu skoro rovnako, je to dobry napad

-> Crestik: podlaha se dobre dela z deskovejch radiatoru, a nehnije:-)
-> Crestik: Fábie zatím vypadaj dobře. Stejně jako Oktávky. ;-)
na kterém autě nehnije podlaha a zadní blatníky? Potřebuju předělat eRko a tyhle se taky blbě sháněj

To je reál i kdyby to tampajz nenapsal. ty divný tvary ve spárách jsou proto že felda má hrany dveří kulatý a fáčko hranatý. proto to trochu nesedí. a feldy má profil zakulacenej a fáčko hrany.
a důvod mohl být kromě tuningu i proto že nový zadní dveře na Favořiť se hoodně blbě zháněj na Feliciu se sehnat dají.
za 7 000,-
a důvod mohl být kromě tuningu i proto že nový zadní dveře na Favořiť se hoodně blbě zháněj na Feliciu se sehnat dají.
za 7 000,-
Mě to přijde jako reálk. Není to nic nemožnýho...Ještě na to namontovat ostatní povrchový díly a je to felda s hnědým vnitřkem a karbcem:-)
LOL, to tu je samý exptert na virtual :-D
Jak řikám je to real.Jen už nemůžu najít ty fotky.Na moje dobrý slovo asi nedáte ale pochybuju že když vznikly asi 4 fotky že by to někdo dělal jako VT.Řikal mi když to fotil že šel po ulici a viděl feldu pak se kvuli nečemu otočil a stalo tam fávo tak to upoutalo jeho pozornost a šel se podivat jeastli nejni blbé

-> P.T.: No jinej lom světla... to je jasný že bude jinej, když má felda úplně jiný tvary... mě to přijde taky spíš real
to někdo hoďte dop Corelu, rozbijte a je to :-) místní Virtual Tuneři jistě znají 

-> myl@s: To je vostry

Pánové mohu vám na 200% říct že je to reál fotil to kamrád a nafotil to i v detajlech.Fotky bych možná ještě sehnal ale nevim nemůžu zaručit :)
priklanam sa tiez k nazoru ze je to virtual, nejako mi to pride ze po zadne dvere to auto ako keby opticky vyliezalo z obrazovky a od zadnych dveri je jakoby lomene do obrazovky, proste taky divny opticky klam tam je...moj nazor
-> havlik: mě to ani moc dobře udělaný nepřijde... tohle musel mít za 10 minut hotový pokud je to VT

Tak se někdo zeptejte majitele ne

ono spíš VT tuneři vemte to logicky proč by si někdo dával takhle záležet s takovouhle kravinou aby to udělal pořádně podlě mě je to real
si stejně moc nepomohl 5tý dveře na feldách hnijou víc než na fanouších

-> myl@s: Tak hlavně jak říká čokin... jinej lom světla a taky když se podíváš na díru mezi dveřma a sloupkem, tak se na určitých místech zajímavě zužuje což mi přišlo divný no a hlavně proč by někdo dělal takovou opičárnu?
-> Čokin: vždyt to má uplně jinej tvar,ne?tak to nemůže být stejný
-> Čokin: tak ty woe logicky bude mít jinej lom když tam se to láme v těch dveřích na hraně a na tom zadku hrana nejni
Virtuál - ten zadní blatník má ůplně jiný lom světla.
mne to pripada realne aj sa mi to celkom pozdava
-> P.T.: a podle čeho to můžeš takhle s jistotou říct?
100% virtual
přijde mi to realný
mne to pride ako keby to bol real tjunink
pravda je že flexa a svářečku udělá svoje a c sloupek se dá vpohodě převařit...
asi to je jen virtual jinak obluda
vypadá to že je, ale je to pěknej humus