skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 625 až 674) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> zdrub: oko je pod spz, vyztuha je trochu upravená
Ahoj potřeboval bych poradit jestli má někdo zkušenost s výrobou výztuhy př. náraznku. Na autě mi chybí. Myslel jsem předělat z obyč feldy. Akorát nevím jestli je nutný to předělávat ze straý kuli tažnýmu oku.
-> StepaNoFUN: Asi nemáš přesné rozměry toho rámu, co?
-> Jumbo: jé, moje fotky 

-> Jarda: Já mám urezlé obě a mám v plánu vyrobit repliku rámu, hlavně proto že křídlo jde "rozpůlit", jak ti psal Štěpán...
Už to mám, tady jsem to viděl...
www.skodafun.cz/Felicia_F UN_CLUB_foto_podpovrchem.h tml
Už to mám, tady jsem to viděl...
www.skodafun.cz/Felicia_F UN_CLUB_foto_podpovrchem.h tml
-> Jarda: To kridlo jde celkem slusne rozebrat a zase slozit. Ze je praskly po dylce je vlastnost. Je totiz slozeny ze 2 ks a ty jsou k sobe sesroubovany. A pak je to zakitovany vcetne spoju a hlavicek sroubku.
to je teda lace :( www.mkkosa.cz/ambitioncar
/skoda-felicia-fun-kridlo-
kompletni-brzda-hella
svetlo mam celkem OK, ale jednu trubicku kridla mam urezlou a cele mam podelne praskle :(
Skoda, ze i u MTX Roa zalaminovali vsude krumpacovinu a ne nerez :/
svetlo mam celkem OK, ale jednu trubicku kridla mam urezlou a cele mam podelne praskle :(
Skoda, ze i u MTX Roa zalaminovali vsude krumpacovinu a ne nerez :/
-> Jumbo: 

-> castrol: Původně jsem nechápal, jak to myslí, ale teď už to vidím taky... Ten displej nemá řádkování rovně, ale "šikmo", takže kdybys ho dal na druhou stranu, nebude text vodorovně, ale bude naklopený "šikmo", protože ten displej je skoro stejně široky, jako ta krytka... I tlačítka pod displejem nejsou rovnoběžně se spodní hranou...
Ja bych predelal rizeni na normalni stranu 

-> StepaNoFUN 20.03.19 22:29:23: a jezděj tam do dnes....
-> castrol: To nenatočíš, ta krytka je zrcadlová. Jestli si na to vzpomenu tak to nafotím
-> ondie: skoda ze nemam felu a palubak ukazal by som ti co myslim 

-> castrol: Já to teda nechápu,jak to myslíš,to se přiznám rovnou
(ozrcadli si v hlavě tu tenkou černou linku na jinak natočeným displeji)

A kdyby šly ty pixely předefinovat na ploše displeje do zrcadlový pozice,tak je to stejně minimálně na novou základní desku,která má v sobě ty mikrospínače pro ovládací tlačítka,který budou v jiný rovině..
-> ondie: tak zrejme sa nechapeme, natocit palubak v novom 3d drziaku ak by to slo nie displej
-> castrol: Tak teď nevim jestli si tu fotku dal jentak,anebo si nad tim i nějak víc hloubal... ale ten displej je u klasiky situovanej takhle jak sem vyfotil.
Takže jentak otočit to určitě nejde.
A nejsem teda elektrotechnik,ale ty aktivní pixely na tom displeji jdou jentak předefinovat do jinejch pozic myslíš ?
Podle mě je to na vývoj novýho displeje...
Takže jentak otočit to určitě nejde.
A nejsem teda elektrotechnik,ale ty aktivní pixely na tom displeji jdou jentak předefinovat do jinejch pozic myslíš ?
Podle mě je to na vývoj novýho displeje...
-> castrol: nerozumim ti,viděls to rozebraný ?
-> ondie: tak nebol by problem osadit ho sikmo opacne v obale
-> Jumbo: Není,je to i o displeji.. když by sis to rozebral,uvidíš že ten displej je v obalu vložen trochu šikmo,takže zrcadlová verze by si žádala úpravy i tohoto.
-> Jumbo: Pokud se tam vleze
-> ondie: Tak to je jenom o obalu jednotky, ne? Zbytek bude úplně stejný...
-> Nwkt: ..štěpán Vávra by se do toho snad i klidně s 3D tiskem pustil,ale musel by být dostatečný počet zájemců.. čemuž dle jeho slov v té době moc nevěřil,ale když by se vytvořila trochu RHD základna zájemců,třeba by to šlo..
-> ondie 25.03.19 22:23:48: Taky mi napsali to samý 

-> StepaNoFUN: Což switch na zrc. ještě navrtáš a vymyslíš do origa plastu,ale sežeň RHD plast spolujezdcova bagu..
(nedej bože diktovat si barvu..
)

Asi jsem rozmazlenej... prvni byla dovoz z DE a druha byla sluzebak AZNP (prvni RZ MBS).. takze obe v plny vybave (mimo klimy a oken- to co vim, tak nikdy nebylo). Ta druha byla navic v kuzi...
-> zdrub: ptal jsem se...oficiální odpověď od Apri zněla,že RHD palubák neexistuje..
-> zdrub: Nabastlit se to dá kamkoli. :-D I do formana to šlo.... :-D img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../7414_2011-09
-28_12-51-30_23.jpg
-> Jarda: Moje zkušenost je taková, že jich tam opravdu moc nemají. Já jsem ho teď konečně sehnal a stálo me 500 + doprava do čech. Jinak nabastlit se to dá známej si vyvrtal do obyč madla tři díry a zatavil tavnou pistolí.
Já jsem se pídil jestli dělali palubák pro praváky a pej ne. Nevíte někdo?
Já jsem se pídil jestli dělali palubák pro praváky a pej ne. Nevíte někdo?
-> Jarda: drzak je to najmenej ,ten by sa dal aj vytlacit a nalepit do madla
-> Jarda: Zkus pozorovat gb feldy a zjistíš,že el.zrcátka má minimální počet aut,stejně tak pasažérův bag.. např. i několik L&K co sem viděl má jen bag řidiče.
Prostě nejsou,jestli seženeš,klobouk dolu...
Prostě nejsou,jestli seženeš,klobouk dolu...

-> castrol 25.03.19 12:13:34: -> Jumbo 25.03.19 12:09:43: no nejak to pujde, jen madlo ma drzacek, stejne zkusim sehnat origo, v gb toho musi byt...
-> Jumbo: urcite budu rovnake
-> castrol: Asi tak, ovladač bude stejný, ne? Akorát narvaný do madla na druhé straně...
Jinak já mám 2x airbag, kůži, el. zrcátka, ale švihadla. ABS jsem zatím nekontroloval...
Jinak já mám 2x airbag, kůži, el. zrcátka, ale švihadla. ABS jsem zatím nekontroloval...
-> Jarda: Neda sa to do toho madla nejak dobastlit?
-> Luky 21.03.19 11:46:51: ja taky..., mam jen bag ridice, no hagusy, drevo, kasliky, kuzi, jinak nic... abs ne, klimu dodam, el.okna asi spis ne, el. zrcadla mozna jo, ale kde sehnat pravy madlo s ovladacem

-> StepaNoFUN: tss, stejný holobyt (nepočítám-li 4 kastlíky) mám taky 
Bez bagů, ABS i sesle-vepř, i mám švihadla

Bez bagů, ABS i sesle-vepř, i mám švihadla
-> venni: To jsem fakt tu svoji nekoupil tak draho... 

-> StepaNoFUN: S tím byl nějakej problém, že to nemělo homologaci ne?
-> venni: Jedna z těch socek, co měly jít myslím do bulharska a pak se tu pod cenou prodávaly dost dlouho, protože si je dýler objednal v holobytu a nakonec neodebral. A v DE to bylo prakticky neprodejný. Jako sponzorskej dar jich několik dostala například ZOO Dvůr Králové
To ve většině případů nemělo ani ABS.
To ve většině případů nemělo ani ABS.
-> venni 20.03.19 22:08:01: blataky menene a uz hnile
madla na vyklopne stene asi nebudou origo...

Auto Nejdl v Klatovech prodává... auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Felicia-Fun-16.php
Ahoj,chci se zeptat jestli někdo neví o nějaké zadní sedačce a zadních opěrkách na funa.
-> Jumbo: Bych ti jí nafotil, ale boudu kvůli tomu dávat dolů se mi nechce