skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda 706 Rto
-> Kaňa: diky, motor nemam, ja tie kolesa chcem len na prives 

-> gyuri33: Jedno RTO je v inzerci na www.i-veteran.cz
-> gyuri33: www.rajveteranu.cz/5346-s
koda-706-rto
chalani neviete o daakej rto-ocke na predaj? nemusi byt prave bus, valnik, vyklapac, hocico , len nech je rady RT. Poznavaci znak disky trilex
tych sme mali kedysi plne kyble ale vsetko slo davno do srotu. pocuj, mam tu nejake nove DOP trysky do motora, nechces ?
auto.bazos.sk/inzerat/... /trysky-DOP-140-S-530.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /trysky-DOP-140-S-530.php
Panstvo, potreboval by som zabku z predneho trilex kolesa zo Skody 706. Chyba mi jeden kus.
Davat to do inzercie je asi zbytocne, tu je vacsia sanca ze to uvidi nejaky ochotny renovator
Obrazok je ilustracny...
Davat to do inzercie je asi zbytocne, tu je vacsia sanca ze to uvidi nejaky ochotny renovator

Obrazok je ilustracny...
-> afro100: Já myslel koně... ale taky dobrý. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : peknee, na nete som cital, ze busom kt. sa pokazia a uz nejdu opravit, sa navari vpredu oje a taha to iny bus ...
Tady jsou nějaké fotky, jak dopadli "Erťáci" na Kubě (snad to tu ještě nebylo). www.busportal.cz/modules.
php?name=artic... 

-> Bobesh: Nejspíš ano, na tom jednom odkrytém se asi už pracuje, má vyřezané plechy z části bočnic a vytahaná okna.
-> Hurdis: To budou Městečáci mít sami na repas na zakázku nebo pro sebe.
-> Vojtik: Vojto, zřejmě o tom asi budeš vědět, ale po zimě se v Městci objevila sbírečka erťáků, nebo tam už byly a já dřív špatně koukal.
Jsou tam asi tak 3-4 ks a zřejmě 2 ks vleků. Počty víceméně ohaduji, protože kromě jednoho busu jsou všechny kompletně zaplachtované, ale siluety by odpovídali. Ještě tam bude i nějaký jiný kousek.
Areál je zde:
www.mapy.cz/

Jsou tam asi tak 3-4 ks a zřejmě 2 ks vleků. Počty víceméně ohaduji, protože kromě jednoho busu jsou všechny kompletně zaplachtované, ale siluety by odpovídali. Ještě tam bude i nějaký jiný kousek.
Areál je zde:
www.mapy.cz/
Tohle by spíš mělo jít do vraků... ale jelikož v místě kde se nechází, stojí i autobus, předpokládám, že jednou bude pojízdnej-)
Jeden z mála práškových hasičských vozů... dost velká vzácnost
Trambus po laku. Ted má v hajzlu střechu
Leč čeká ho oprava, střecha příde se sloupky nová...

-> ondie:
Těžko říct. Cena je úměrná tomu, že je toho málo a i takovýto vrak je mnohdy ceněný, pokud má třeba papíry nebo použitelný motor nebo tak. Borci, co tyhle auta renovují, tak to na díly klidně vemou, protože v celkové ceně renovace se ta cena ztratí.
Čiliže pokud to někdo koupí, tak jen někdo, kdo to využije na díly, a pro takového člověka je ta cena v pořádku.
Těžko říct. Cena je úměrná tomu, že je toho málo a i takovýto vrak je mnohdy ceněný, pokud má třeba papíry nebo použitelný motor nebo tak. Borci, co tyhle auta renovují, tak to na díly klidně vemou, protože v celkové ceně renovace se ta cena ztratí.
Čiliže pokud to někdo koupí, tak jen někdo, kdo to využije na díly, a pro takového člověka je ta cena v pořádku.
-> 1560: no boudička vypadá dost zuboženě..já do toho teda nedělám,ale tahle cena je úměrná,nízká nebo drahá +- k tomu stavu ?
-> ondie:
Od pohledu nic moc, pokud má OK agregáty, tak stojí za to akorát ty, kdysi jsem se na to byl dívat, pokud je to ten samý, a kastle kompletně KO.
Od pohledu nic moc, pokud má OK agregáty, tak stojí za to akorát ty, kdysi jsem se na to byl dívat, pokud je to ten samý, a kastle kompletně KO.
Kloubák byl vyrobenej jen jeden jedinej exemplář ze dvou havarovaných kusů, jak tady správně zaznělo. Potom ale koupila licenci Polská firma JELCZ a začala vrhat kloubové RTO ve velkém pod značkou JELCZ, takže normální člověk rozdíl nepozná, ale jezdily výhradně v Polsku, k nám se snad ani žádné nedovezly.
-> D29 - Pěknej debil: jasny

-> kaprof: Tenhle na výjezdy ani moc nejezdí, i když je oficálně ve výjezdu. My máme hlavně LIAZku.. takovej ten "autobus" 

-> D29 - Pěknej debil: taky ho u nas měli trambusa
ted už maj jen furgona a 1203
(dobrovolnici)

-> Gryzly: Mam doma knizku .. zjistim jak to s kloubakama bylo ...
Gryzly 26.01.09 13:53:23 napsal:
Kdo tu povídal že kloubáky RTO nebyli? tady je jedna fotka v čase
1:13
Hezká fotka, foceno před muzeem v Hradci Králové.
Kdo tu povídal že kloubáky RTO nebyli? tady je jedna fotka v čase
1:13
Hezká fotka, foceno před muzeem v Hradci Králové.
-> Gryzly: Klbove tusim nikdy nesli do seriovej vyroby, bolo len par kusov, prerobene z dvoch havarovanych, jeden mal zruseny predok, druhy zadok tak z toho zlepili klbovy... myslim, ze som to niekde cital v nejakom casopise
K vanocum jsem dostal skvelou knizku o dvou dilech o ceskych autobusech a trolejbudech, nadherna skvela. Perfektni obrazky.
Prosím lidi z okolí Brna o pomoc, potřebuju pár fotek jednoho odstavenýho busu viz téma: skoda-virt.cz/cz/.../1027
82-prosim-nekoho-z-brna
Předem děkuji
Předem děkuji
-> Vojtik: Áááá kurva,no nic,jen jsem tě chtěl potěšit

-> Bobesh: tak přesně tyhle plakáty jsem si na rosickém nádraží taky vyfotil :))
-> CHIP: jj, tam jsou často, když v noci z 20. na 21. dávali srpnovou noc, tak jsem jich tam viděl on-line cca 10 - 15 hořících a dalších cca 10, který rusové bez hnutí brvou přejeli tankem...
-> CHIP: jj, tam jsou často, když v noci z 20. na 21. dávali srpnovou noc, tak jsem jich tam viděl on-line cca 10 - 15 hořících a dalších cca 10, který rusové bez hnutí brvou přejeli tankem...

Vcera byl dil z osudovych osmicek a tam bylo o Brneske televizi v roce 68 ... pouzivali prenosovy vuz autobus 706 RTO .. meli pekne historicke zabery ...
-> Vojtik: Vojto,nikde nic,tak aspoň pro útěchu foto z výroby řady ŠM(L,D)11
-> Vojtik: Zdar, kousek ode mě z toho zadního vozíku mají udělaný nějaký skladiště, je to na kolech a střecha přelepá ipou... sháníš to ještě?
-> Vojtik: myslím, že jsem sem kdysi psal, že v Božicích stojí ten návěs tak už nestojí a na vysočině sem zahlídl myslím Š 11 jako včelín v poli
Pro jistotu téma obnovím, jestli si třeba někdo něčeho zatim nevšimnul

-> Bobesh: Jenom nevim jestli by si mě někdo koupil