skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dílna garáž
prohledat
143 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.10.2006 do 16.02.2007, založil/a michalik-ten sedmý
Takhle jsem ji uz stihl zaneradit asi za 4 mesice

Tak ja se taky konecne pochlubim.
Takhle vypada moje minigaraz ve viru tvurciho nasazeni
Takhle vypada moje minigaraz ve viru tvurciho nasazeni

-> charon: Njn... Zatim to radši nebudu řešit
No co, přinejhoršim vim kde pan šeditel bydlí, takovou krásnou vilklu má, asi se k němu se svýma vehiklama nastěhuju

-> Bagrr: Heled, ja bych to rekl asi tak, ze pokud jako novi vedeni prijde nekdo, kdo chce delat radoby prinosne personalni zmeny, tak si tam nataha kamose a je mu jedno co bude, zas pokud tam nastoupi nedko rozumnej, tak vetsinou oceni, ze muze delat s nekym kdo ma zkusenosti a vyzna se.
-> charon: Mno už se změnilo a náznaky už padly... Ale zatim je dost objednávek a někoho kdo se v tom vyzná jako otec hned tak neseženou, ale pro jistoutu už se pomalinku připravuju na to, že budu muset půlku věcí vyházet s těžkým srdíčkem do šrotu:o/
-> Bagrr: To je mozna dobra otazka. Ale lidi z prednich mist jsou vetsinou biti, kdyz se zmeni nejvrchnejsi vedeni a to nebyva hned tak ze dne na den.
-> charon: Njn, ale největší hrachy mam z toho až pan ředitel řekne otci pápá. Mno a kam to pak všechno naskládam?? To je moje jediná noční můra....
-> Bagrr: Me by stacil papa vedouci podniku, kde bych mohl parkovat a mit dilnu pro ukajeni svych tvurcich choutek

-> charon: Njn... Kdyby byl můj papá zároveň i prachatej, hnedle by se žilo líp

-> Bagrr: Copak ja mel taky na vyvarovani pujcenou dilnu od otcoveho zamestnavatele, protoze tam pres zimu nic nebylo, dokonce ani za elektriku nic nechteli. Ale chtelo by to neco na stalo, ja bych si dilnu s garazi klidne aji postavil, ale neni kde. Jinak pokud vim, tak otcove jako vedouci nejakyho podniku sou pomerne nedostatkovy zbozi, stejne jako prachaty papinkove.
-> charon: Stačí mít otce jakožto vedoucího nějakýho podniku:o)) Ono takhle v číslech to je hodně, ale převážně tak půlka je volná. Kdyby na to přišlo a podařilo se mi ukecat otce tak by tady mohlo bejt zaparkováno pod střechou hrubě přes 30 aut:o))
Kua vy se vsichni mate

-> Bagrr: 650 m2? To si delas prdel, ne? Koho mam zabit, abych mel aspon nejakej rozumnej zlomek z toho lanu mista?????
-> charon: Celkově zabíram se škodofkama a dílama na ně plochu cca 650m2

-> Bagrr: kua to bych si taky nechal libit. Moje diilna je bud dvur doma, kde je misto akorat na auto (viz ID na nejaky fotce je to videt) a nebo pidimalej travnik pred barakem, kde je mista taky malo a je to ve svahu. to odfotim zitra
Mno a pak mam ještě jednu dílničku, kde se převážně dělá menší zámečnični apod... A ostatní díly mam uskladněny v bývalé slepičárně:o) To je ale prostoru což?

Dílnička, kde se převážně vyvařuje apod.... Cca 15x10m

Díly hezky kteréžto prošli G.O. jsou hezky uskladněny v maringotce:o)
Sněženka stojí pod menší halou:o) Asitak 25x15m

sehnal jsem v praci jeden zniceny regal, opravil jsem ho, kladivem B-) a postavil, dnes jedu uklizet, vecer poslu fotky B-)))
-> Labros: a co?
-> M a r c e l - GARDE: jo cece a on to maskuje jo? oslintal vendulua pak tvrdil ze slinta ono - to je ale podvodnik
-> M a r c e l - GARDE: jo cece a on to maskuje jo? oslintal vendulua pak tvrdil ze slinta ono - to je ale podvodnik

-> Labros: pouhy preklep, ktery ale na pravdivosti meho sdeleni pranic nemeni B-)))
-> M a r c e l - GARDE: Nejsem Labrois
-> VeTëV: Jediná vyjímka je, když tam zavítá jeden konferenčník s krycím jménem Hafan, s tím chce dělat něco jiného, než nosit hračku

-> VeTëV: Labrois slinta, to jo, ale Vendulka ne B-)))
-> Labros: a slinta

-> VeTëV: To je Vendulka - ležíš půl hodiny pod autem a pak si všimneš že pořád ještě u auta sedí s hračkou, abys jí hodil
-> Labros: aqle je hrava - sem nedal na tebe a hazel ji toho rozkousanyhop nevim co to bylo a uz sem se ji nemohl zbavit

jinak drobnější věci dělám v garáži předělané prozatimně na dílnu
-> M a r c e l - GARDE: ty tam míváš taky ten pocit?? tak to je dobře, už jsem si myslel, že trpím paranoiou

-> Labros 24.11.06 12:41:19: tenhle ne, mam jinej, ale taky je s Vendulkou B-)))
Vendulka naradi nekrade, jen drevene najezdy a spalky B-))) akorat z ni mas neustale takovej ten pocit, jak te nekdo pozoruje B-)))
skoroaktualni stav
Vendulka naradi nekrade, jen drevene najezdy a spalky B-))) akorat z ni mas neustale takovej ten pocit, jak te nekdo pozoruje B-)))
skoroaktualni stav
koukám že máte psí pomocníky
no jo pes přítel člověka
no jo pes přítel člověka
moja skromna garaz, ktora sluzila doteraz len na zimu, ale po namontovani vsetkych novych investicii, tu bude travit viacej casu ako doteraz, uz na ulici sama nebude
přesně, máme na dílně 6ti měsíčního rotvajlera, nářadí se nesmí nechat bez dozoru jinak ho roztahá, rozkouše, pokud zrovna nevláčí po zahradě obutou pneu s ráfkem nebo neštípe dřevěné špalky
pokud mám auto na nájezdech a pracuju dole ve stísněném prostoru, pes tam musí být samozřejmě taky
takže mi každá práce zabere nejmín o 1/4 víc času
pokud mám auto na nájezdech a pracuju dole ve stísněném prostoru, pes tam musí být samozřejmě taky
takže mi každá práce zabere nejmín o 1/4 víc času
-> Labros: Pokud nekrade nářadí tak je to ještě hodnej pejsek
-> M a r c e l - GARDE: dáš si tam teda tenhle koberec? S Vendy, nebo bez?
jo to je, vsak si vsimni, ze je na kazdy fotce B-)))
-> M a r c e l - GARDE: no jak pise lajos a bojim se tam jit neb lajos dostal pekne co proto za ten fridex :-))
jinak vendula to je pes - otrava
jinak vendula to je pes - otrava

-> M a r c e l - GARDE: a dodneška má vítr z majitelky, btw. to bylo jak jsem nalil fridex do Vendulčina kbelíku

-> M a r c e l - GARDE: byl tam jednou, na jaře mi pomáhal měnit převodovku

-> Pavel P.: jj, na koberec, az budu vedet kde bude stat auto chci dat drevene desky ... aby byl pevny podklad.
-> VeTëV: Vendulka ma rada hrusky a VeTëVe B-))) - mimochodem, ty to tam znas? byl jsi tam nekdy?
-> VeTëV: Vendulka ma rada hrusky a VeTëVe B-))) - mimochodem, ty to tam znas? byl jsi tam nekdy?
-> M a r c e l - GARDE: kdyztak ty houby vendula sezere