Tak zase trochu pokrok, předělaný zadek, udělaný přední nárazník, zkušebně vymyšlený tapec co bude držet dveře pohromadě a nová přední zatáčecí náprava s virtuálním bodem zatáčení, aby se kola pěkně vešli do blatníků i při zatočení.
-> Eidy: Mě by vadili neotvírací dveře a obávám se, že ne všechny kostky se dají sehnat v tý barvě co jsem tam použil, tak radši začínám od začátku, tohle je zatím jenom jednodenní práce, ve finále se toho asi dost změní.
-> Syny: Transparentní hlavičky LEGO panáčků A vnitřek je několik hodin zkoušení jak to uchytit co nejlíp Ještě uvidím jak to bude vypadat v reálu, ale myslím si, že to bude ok. Případně mám ještě jedno záložní řešení čím je nahradit.
Tak nakonec trochu změna co se týče koupení modelů, na radu kamaráda sem si udělal stránku na Patreon. Tam to funguje tak, že za měsíční příspěvek dostanete přístup k určitým věcem. Návod je k dispozici za 5$ a samozřejmě vás nenutím mi platit každý měsíc. Ale další návody tam budou časem přibývat. A pokud mě chcete někdo jenom podpořit tak je možný i příspěvek 1$, případně 10$ a dám vám kromě návodu k dispozici i 3D model. Všem děkuji za případnou podporu a sdílení. Přece jenom to není levný koníček a každý ten model musím postavit abych měl jistotu, že je návod v pořádku.
-> radekp: Nene, pro LEGO už nedělám. A je to vytvořeno v programu Stud.io od Bricklinku, což je stránka na prodej kostek a je veřejně dostupný na jejich stránkách.
A ano, vytvořím jenom návod + seznam kostek k tomu, objednat je je otázka pár minut a je to lepší, než kdyby to měl někdo balit, kontrolovat a podobně, takhle si to může kdokoliv koupit za nejnižší cenu....navíc počítám, že nějaké kostky už každý doma má, takže si objedná jenom to co mu chybí.