-> Stepix: Tak se tolik nečil.
Jen si uvědom, že nadáváním do buranů, maloměšťáků a pochybným sebepovyšováním si místo respektu zjednáš jen posměch u těch, kteří mají nadhled, a nadávky u těch ostatních.
Navíc nepochybuji o tom, že zde má registraci nemálo členů, kteří Tě na pomyslném žebříčku úspěchů strčí s přehledem do kapsy.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Objednávka ze života
prohledat
122 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 24.11.2010 do 27.11.2010, založil/a mirecek.666
15:39:54
27.11.2010
27.11.2010
Hurdis
22:46:54
26.11.2010
26.11.2010
Jarda/felda
-> ZdeněkH 26.11.10 08:53:44: autokelly živí servisy
22:28:52
26.11.2010
26.11.2010
Don Carlos
No mazec. Takovouto konkurenci bych chtěl taky mít. Ta by se brzo potopila sama bez ohledu na ostatní firmy. Jenom by mně zajímalo, proč nabízí to, na čem nevydělají. Totální amatérismus a partyzánské podnikání. Každý kšeft začíná kalkulačkou.
19:44:48
26.11.2010
26.11.2010
1560 - zrušená registrace
Myslím, že se tohle téma už vyčerpalo a může se zamknout... Vede to tu akorát k hádkám.
14:36:00
26.11.2010
26.11.2010
Stepix
Hurdisno tu už je taky pár let a ano, povyrostl, oproti spoustě lidí dokážu vidět věci z jinejch úhlů, mám vlastní názor za kterym si dokážu stát a umím o něm diskutovat... ale čeho se tady dočkám? jen zaburalých názorů. tak pardooooooooooooooon že se tady vyměšuju, ale jen tady se k tomu dokážu vždycky vypudit :-D
-> Jirik_Tuňák: e-shop nemám ani nejsem podnikatel ;-)
-> Jirik_Tuňák: e-shop nemám ani nejsem podnikatel ;-)
14:07:49
26.11.2010
26.11.2010
Sita
Od autodily.cz je to projev amaterismu a nechopnosti. I kupectvi je remeslo ktery se musi umet. Etiku bych resil az na druhym miste. Delat v tomhle pripade burana, dite nebo malomestaka ze zakaznika mi prijde jako projev totalni neschopnosti, coz je stav, kdy z vlastni neschopnosti obvinujeme jiny lidi trochu filozoficky vzato...
14:07:44
26.11.2010
26.11.2010
mirecek.666
-> Stepix
jsem z maloměsta a hlásim se k tomu, takže pro tebe jsem asi buran, ale jsou podle mě věci, který se nedělaj a tohle k nim rozhodně patří. Když někdo něco nabízí, tak prostě musí počítat s tim, že se najde někdo (já, podle tebe maloměstský buran), kterej tyhle věcí bude chtít, a to i v takovým množství. Možná jsem si měl vzít od každýho 100 kusů na GO jedný přední nápravy...
Nejsem ani pitomeček, kterej když si něco objedná, tak si to nevyzvedne, protože když to obejdnávám, tak to potřebuju. Z toho co ty píšeš mi začíná připadat, že všichni jsou svině a kdo svině není, tak to je ten špatnej. Možná proto, že jsem z maloměsta mi připadá, že takhle asi bude něco špatně...
jsem z maloměsta a hlásim se k tomu, takže pro tebe jsem asi buran, ale jsou podle mě věci, který se nedělaj a tohle k nim rozhodně patří. Když někdo něco nabízí, tak prostě musí počítat s tim, že se najde někdo (já, podle tebe maloměstský buran), kterej tyhle věcí bude chtít, a to i v takovým množství. Možná jsem si měl vzít od každýho 100 kusů na GO jedný přední nápravy...
Nejsem ani pitomeček, kterej když si něco objedná, tak si to nevyzvedne, protože když to obejdnávám, tak to potřebuju. Z toho co ty píšeš mi začíná připadat, že všichni jsou svině a kdo svině není, tak to je ten špatnej. Možná proto, že jsem z maloměsta mi připadá, že takhle asi bude něco špatně...
13:37:35
26.11.2010
26.11.2010
ondie
Čokin 25.11.10 17:13:34 napsal:
→ ondie: Tak autodíly Krč se musím zastat, lepší obchod
v Praze neznám nakupuju buď tam nebo na skoda-díly.cz když je fakt nejhůř
a je to prkotina tak autokelly, ale tam se na mě dívají jako bych udělal
něco špatného když chci díly na škodovku.
Ale to co se popisuje v tomto tématu tak takové jednání mě hlava nebere
vždyt za 1800,– to už je solidní objednávka. Taky to mohli udělat trochu
kulinářsky a třeba mu napsat, že nic nemají skladem a nebudou mít, ale
toto opravdu nechápu.
Zastat ? ..já nic špatnýho neřek
Byl to příklad,jak by to mělo být..že sem tam nakoupil mnohem mnohem víc serepetiček za halíře,než autor tohodle tematu a vše mi došlo krásně napytlíčkované,rychle a ochotně..takže za mě samá chvála..
→ ondie: Tak autodíly Krč se musím zastat, lepší obchod
v Praze neznám nakupuju buď tam nebo na skoda-díly.cz když je fakt nejhůř
a je to prkotina tak autokelly, ale tam se na mě dívají jako bych udělal
něco špatného když chci díly na škodovku.
Ale to co se popisuje v tomto tématu tak takové jednání mě hlava nebere
vždyt za 1800,– to už je solidní objednávka. Taky to mohli udělat trochu
kulinářsky a třeba mu napsat, že nic nemají skladem a nebudou mít, ale
toto opravdu nechápu.
Zastat ? ..já nic špatnýho neřek
Byl to příklad,jak by to mělo být..že sem tam nakoupil mnohem mnohem víc serepetiček za halíře,než autor tohodle tematu a vše mi došlo krásně napytlíčkované,rychle a ochotně..takže za mě samá chvála..
13:31:52
26.11.2010
26.11.2010
Hurdis
-> Jirik_Tuňák: To není jen v tomto vláknu. Od dob, kdy otáčel "stodvácu" přes boudu a pak přeskládával ve stodole a lakoval válečkem, trochu povyrostl.
13:24:56
26.11.2010
26.11.2010
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Stepix: Mě jenom zaráží, jak lidi označuješ burany a maloměšťáky, přitom toho můžou mít v hlavě víc než ty. Přijde mi, že se chováš - máš e-šop a kdo je víc, jsem velkej pan podnikatel a vy všichni jste primitivové ze stromu slezlí.
Mimoto, věci co mirecek.666 objednával jsou docela v pohodě, protože to stále ještě není 10 pytlů matiček a 5 pytlů šroubků, dva malý odpůrky a 55 kondíčků. Podle mě běžný díly bez ohledu, zda jsou výběhové nebo ne.
Dělám v obchodě a službách 10 let a slovo NEJDE v seriozní firmě neexistuje.
Mimoto, věci co mirecek.666 objednával jsou docela v pohodě, protože to stále ještě není 10 pytlů matiček a 5 pytlů šroubků, dva malý odpůrky a 55 kondíčků. Podle mě běžný díly bez ohledu, zda jsou výběhové nebo ne.
Dělám v obchodě a službách 10 let a slovo NEJDE v seriozní firmě neexistuje.
13:08:19
26.11.2010
26.11.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Čokin: Jo tam sou ochotni, ale minule gumaci dali dedovi spatnej olejovej filtr
Kdyz sem kupoval svarecku, tak byl ten chlap taky ochotnej. Kuklu, kterou sem chtel nejak nemel tak mi dal drazsi za cenu ty co jsem chtel. Nepredpokladam, ze by byla lepsi, to stejne bouchaj cinani na jednom pasu...
Kdyz sem kupoval svarecku, tak byl ten chlap taky ochotnej. Kuklu, kterou sem chtel nejak nemel tak mi dal drazsi za cenu ty co jsem chtel. Nepredpokladam, ze by byla lepsi, to stejne bouchaj cinani na jednom pasu...
11:59:39
26.11.2010
26.11.2010
TC
-> Stepix: číst tvé příspěvky je opravdu velice zábavné.
Nelze než souhlasit s -> Fén: buď se zaměřím na velkoodběratele a stanovým minimální množství odběru. Nebo poskytnu jistý komfort maloodběratelům a nastavím ceny tak, abych minimálně neprodělával. Pokud si tohle někdo nedokáže spočítat tak by měl zvolit jíný druh obživy a nes**t se do něčeho, co neumí.
To že celý systém je postavený na systému nabídka/poptávka je pravda, ale od toho se tomu řiká podnikání.
Nelze než souhlasit s -> Fén: buď se zaměřím na velkoodběratele a stanovým minimální množství odběru. Nebo poskytnu jistý komfort maloodběratelům a nastavím ceny tak, abych minimálně neprodělával. Pokud si tohle někdo nedokáže spočítat tak by měl zvolit jíný druh obživy a nes**t se do něčeho, co neumí.
To že celý systém je postavený na systému nabídka/poptávka je pravda, ale od toho se tomu řiká podnikání.
11:35:08
26.11.2010
26.11.2010
darklord
-> Čokin: no, teraz sa este modlit aby bolo na rapida a nie sedanovske co mi chceli dat v kelly - ked sme sklo prilozili k autu tak uznali reklamaciu, ale v katalogu to maju stale...
11:23:45
26.11.2010
26.11.2010
Čokin
Právě jsem objednal čelní sklo a takto by mělo vypadat potvrzení objednávky dle mých představ. A hlavně v případě problému mě budou kontaktovat telefonicky a ne pouze meilem, že pro ně nejsem dost dobrý zákazník.
Vážený zákazníku,
zasíláme Vám informační email na základě Vaší objednávky na serveru AutoMedik.cz.
Vámi objednané zboží:
• AS 7803ACLGN - značkové čelní sklo PILKINGTON/AGC (1 ks x 1 858 Kč)
• Cena za zboží s DPH celkem: 1 858 Kč
Jako způsob dodání zboží byl zvolen osobní odběr. Zboží si prosím vyzvedněte na naší prodejně Dělnická 5, Praha 7 viz. Kontakty. Před vyzvednutím prosím vyčkejte až Vás zkontaktuje náš pracovník. Zákazníky kontaktujeme ihned jakmile je zboží připraveno na odběr.
Budete-li mít otázky ohledně objednávky sdělte prosím pracovníkovi číslo Vaší objednávky, které je:
Na Vaší objednávce začínáme okamžitě pracovat. Bude-li to objednávka vyžadovat (např. neznámá cena v době objednání, nebo cena z kompletních katalogů zadaná Vámi) bude Vás náš pracovník kontaktovat pro upřesnění dodacích a cenových podmínek. Nebudeme-li schopni dodat Vaše zboží do 5 dnů, zavoláme Vám.
Stav vaší objednávky můžete nonstop sledovat po zadání vašeho emailu na stránce stav objednávek.
JAKMILE BUDE VAŠE OBJEDNÁVKA VYŘÍZENA OBDRÍŽE TUTO INFORMACI ZPRÁVOU SMS NA VÁŠ MOBILNÍ TELEFON
Děkujeme za objednávku.
Hezký den Vám přeje AutoMedik.cz
www.automedik.cz
sales@automedik.cz
Vážený zákazníku,
zasíláme Vám informační email na základě Vaší objednávky na serveru AutoMedik.cz.
Vámi objednané zboží:
• AS 7803ACLGN - značkové čelní sklo PILKINGTON/AGC (1 ks x 1 858 Kč)
• Cena za zboží s DPH celkem: 1 858 Kč
Jako způsob dodání zboží byl zvolen osobní odběr. Zboží si prosím vyzvedněte na naší prodejně Dělnická 5, Praha 7 viz. Kontakty. Před vyzvednutím prosím vyčkejte až Vás zkontaktuje náš pracovník. Zákazníky kontaktujeme ihned jakmile je zboží připraveno na odběr.
Budete-li mít otázky ohledně objednávky sdělte prosím pracovníkovi číslo Vaší objednávky, které je:
Na Vaší objednávce začínáme okamžitě pracovat. Bude-li to objednávka vyžadovat (např. neznámá cena v době objednání, nebo cena z kompletních katalogů zadaná Vámi) bude Vás náš pracovník kontaktovat pro upřesnění dodacích a cenových podmínek. Nebudeme-li schopni dodat Vaše zboží do 5 dnů, zavoláme Vám.
Stav vaší objednávky můžete nonstop sledovat po zadání vašeho emailu na stránce stav objednávek.
JAKMILE BUDE VAŠE OBJEDNÁVKA VYŘÍZENA OBDRÍŽE TUTO INFORMACI ZPRÁVOU SMS NA VÁŠ MOBILNÍ TELEFON
Děkujeme za objednávku.
Hezký den Vám přeje AutoMedik.cz
www.automedik.cz
sales@automedik.cz
09:07:10
26.11.2010
26.11.2010
Čokin
-> Stepix: Myslím, že tento příklad se k danému problému vůbec nehodí, jedna věc je výroba a druhá věc je překup a věci co mám skladem.......Pokud nějaké zboží nabízím a nepiši ve všeobecných obchodnich podmínkách (které každý při objednávce odklikne, že snimi souhlasí) uvedeno, že dané zboží prodávám jen od určitého množství, jedná se o klamné jednání, které je víc než jen neetické. Bohužel černé ovce se najdou na obou stranách jak na straně prodejců tak zákazníků.
09:00:03
26.11.2010
26.11.2010
Fén
-> Stepix: To ale nemění nic na tom, že pokud prodávám/vyrábím drobné věci s malou marží, tak můžu stanovit minimální množství.
08:58:53
26.11.2010
26.11.2010
MOLSO
-> Stepix: ty si to vysvetloval na kostičkách a on ta nebere doslovne len ti ukazuje ako by to išlo
08:56:15
26.11.2010
26.11.2010
Stepix
-> Fén: kostičky byl jen holej obyčejnej příklad, prosím nechytejte se ho doslovně
08:53:55
26.11.2010
26.11.2010
Stepix
-> Tuner#2: ano, mohli být "jemnější" nebo zdvořilejší
08:53:44
26.11.2010
26.11.2010
ZdeněkH - zrušená registrace
-> Stepix: Ještě že nenakupuju u výrobce, ale až u dalšího stupně tedy prodejce se skladem kdy nemusí předělávat stroje jen línej skladník musí zvednout prdel. Taky dělám skladníka a tohle mě rozesměje stejně jako kdysi když jsem sháněl boční sklo do auta. Zajedu na vrakec a on za to chtěl 500 (běžná prodejní cena 0-50). Jsem mu říkal nějaký drahý ne a on na to, že někdo to musí vyndat. Na tohle se dalo odpovědět už jen no pokud to dělá hodinu tak to se nedivím a odjel. Pak jsem sehal jinde za 50
Jak na to koukám divím se autokelly, že ještě kvůli mně nezkrachovali věčně tam objednávám nějaké drobnosti
Jak na to koukám divím se autokelly, že ještě kvůli mně nezkrachovali věčně tam objednávám nějaké drobnosti
08:52:58
26.11.2010
26.11.2010
Stepix
-> krup: na pojem cenotvorba ti mohu odpovědět pouze tímto:
nabídka vs. potpávka a konkurenční prostředí... ;-) cenu si z prstu cucat nemůžeš a takovou která se ti líbi si taky dát nemůžeš... ale tohle je na trochu jiný debaty.
nabídka vs. potpávka a konkurenční prostředí... ;-) cenu si z prstu cucat nemůžeš a takovou která se ti líbi si taky dát nemůžeš... ale tohle je na trochu jiný debaty.
08:51:32
26.11.2010
26.11.2010
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Stepix 26.11.10 08:31:25: Naprostý souhlas snad jen to, že kdybych chtěl toho zákazníka odpálkovat tak si najdu kulantnější výmluvu a ten dotyčný si jen řekne třeba neměli, jsou to blbci, ale nebude špinit jméno firmy na netu. Tahle odpověď nebyla úplně nejlepší.
08:50:57
26.11.2010
26.11.2010
Fén
-> Stepix: A co stanovit u kostičky A či B minimální množství, když nechtějí dělat kusově?
08:45:51
26.11.2010
26.11.2010
krup
-> Stepix: nuž, pokud podnikáš, tak určitě znáš pojem "cenotvorba" ... a to je odpověď na celej tvuj příspěvek :-)
.. čímž ho i já neguju a jednoznačně zastávám názor, ze takový způsob podnikání není ten správný, jednání naprosto neproklientské a velmi sebedestruktivní :-) ( mluvím o autodily.cz a důvodu, proč existuje tohle vlákno :-) )
Za "maloměšťáctví" bych to také neoznačoval - nemám ten pojem rád ( sám sem se do něj upgradoval před nějakou dobou z "vesana" ), spíš bych se přikláněl k debilitě drobně okořeně nefalšovanou arogancí :-)
.. čímž ho i já neguju a jednoznačně zastávám názor, ze takový způsob podnikání není ten správný, jednání naprosto neproklientské a velmi sebedestruktivní :-) ( mluvím o autodily.cz a důvodu, proč existuje tohle vlákno :-) )
Za "maloměšťáctví" bych to také neoznačoval - nemám ten pojem rád ( sám sem se do něj upgradoval před nějakou dobou z "vesana" ), spíš bych se přikláněl k debilitě drobně okořeně nefalšovanou arogancí :-)
08:31:25
26.11.2010
26.11.2010
Stepix
-> Martys 25.11.10 19:37:53: souhlas
Buranismus a maloměšťáctví, furt nechápu co řešíte za hovadiny. Je to pouze neetické, nic víc, nic míň!
Já ten skladník nejsem, ale jako společnost máme taky svůj e-shop a ono se najde dost pitomečků co si objedná zboží a pak si ho nevyzvedne... a kde jsou prachy za dopravu? V řiti! pár takovejch a děláš ten den zadarmo... Tak čemu se proboha divíte?
Dám logický příklad uplně stejný příklad:
jste vlastníkem výrobního stroje, ten stroj vyrábí třeba kostičky. Hodina provozu stroje stojí 100,- Přenastavení stroje stojí 30,- (přenastavení trvá hodinu) a hodina obsluhy je za 10,-. Stroj zvládně udělat za hodinu 100 kostiček. A dělá vždy jen jeden druh a to:
Kostička A - náklady 2,- prodej za 5,-
Kostička B - náklady 4,- prodej za 10,-
Kostička C - náklady 6,- prodej za 15,-
je markantní že C je nejvýnosnější. zároveň si představme že C je nejoblíbenější a stroj pojede téměř nonstop s výrobou kostiček C, kdy za hodinu vyděláte 1500 - 600 - 100 - 10= 790.
pak přijde pablb a domáhá se 100 kostiček A, takže zastavíš stroj, přenastavíš, uděláš kostky, zastavíš a přenastavíš zpět. Takže suma sumárum 500 - 200 - 30 - 10 - 100 - 10 - 30 - 10 = brutálních 110,- a to ještě můžu připočíst, že za ty tři hodiny to mohlo vydělat 2370,-. Takže s radostí jako podnikatel půjdete udělat 100 kostiček A. Hmmm? kolik z Vás by tohle udělalo když mu jde o živobytí? když si objedná těch kostiček 10 000 tak proč ne že? tam už se to nějak vyrentuje... selskej rozum
a otázka proč to nabízí když to nechce dělat? Logická odpověď: protože to můžu dělat, může přijít zajímavá zakázka na kostky A, může přijít krize a kostky C se nebudou kupovat... atd atd atd...
To je to proč říkám že se na virtu sockuje, by mě zajímalo, kolik z vás podniká, nebo dělá v obchodní branži...
Závěr ať si udělá každej sám, ale názory typu "jsou to šmejdi" jsou úplně zcestné. Klidně se mnou nesouhlaste ale neventilujte nesmysly...
Jo a moc rád bych chtěl vidět ten ksicht až přijde vyjádření z ČOI že nic špatného neshledala :-D
Na závěr dodám, že nejsem majitelem, zákazníkem, skladníkem či jiným zaměstnancem autodíly.cz ani podobného směru podnikání.
pac a pusu koblížci
Buranismus a maloměšťáctví, furt nechápu co řešíte za hovadiny. Je to pouze neetické, nic víc, nic míň!
Já ten skladník nejsem, ale jako společnost máme taky svůj e-shop a ono se najde dost pitomečků co si objedná zboží a pak si ho nevyzvedne... a kde jsou prachy za dopravu? V řiti! pár takovejch a děláš ten den zadarmo... Tak čemu se proboha divíte?
Dám logický příklad uplně stejný příklad:
jste vlastníkem výrobního stroje, ten stroj vyrábí třeba kostičky. Hodina provozu stroje stojí 100,- Přenastavení stroje stojí 30,- (přenastavení trvá hodinu) a hodina obsluhy je za 10,-. Stroj zvládně udělat za hodinu 100 kostiček. A dělá vždy jen jeden druh a to:
Kostička A - náklady 2,- prodej za 5,-
Kostička B - náklady 4,- prodej za 10,-
Kostička C - náklady 6,- prodej za 15,-
je markantní že C je nejvýnosnější. zároveň si představme že C je nejoblíbenější a stroj pojede téměř nonstop s výrobou kostiček C, kdy za hodinu vyděláte 1500 - 600 - 100 - 10= 790.
pak přijde pablb a domáhá se 100 kostiček A, takže zastavíš stroj, přenastavíš, uděláš kostky, zastavíš a přenastavíš zpět. Takže suma sumárum 500 - 200 - 30 - 10 - 100 - 10 - 30 - 10 = brutálních 110,- a to ještě můžu připočíst, že za ty tři hodiny to mohlo vydělat 2370,-. Takže s radostí jako podnikatel půjdete udělat 100 kostiček A. Hmmm? kolik z Vás by tohle udělalo když mu jde o živobytí? když si objedná těch kostiček 10 000 tak proč ne že? tam už se to nějak vyrentuje... selskej rozum
a otázka proč to nabízí když to nechce dělat? Logická odpověď: protože to můžu dělat, může přijít zajímavá zakázka na kostky A, může přijít krize a kostky C se nebudou kupovat... atd atd atd...
To je to proč říkám že se na virtu sockuje, by mě zajímalo, kolik z vás podniká, nebo dělá v obchodní branži...
Závěr ať si udělá každej sám, ale názory typu "jsou to šmejdi" jsou úplně zcestné. Klidně se mnou nesouhlaste ale neventilujte nesmysly...
Jo a moc rád bych chtěl vidět ten ksicht až přijde vyjádření z ČOI že nic špatného neshledala :-D
Na závěr dodám, že nejsem majitelem, zákazníkem, skladníkem či jiným zaměstnancem autodíly.cz ani podobného směru podnikání.
pac a pusu koblížci
07:29:12
26.11.2010
26.11.2010
Gryzly
-> 1560: Ne ten název byl DekoTrade a adresa kamenné provozovny byla nekde na namesti v Náchodě.
www.deko-mobil.cz/
www.deko-mobil.cz/
02:30:55
26.11.2010
26.11.2010
Syny
Nevim no muj nazor je ten, ze bud to chci prodat a na stranakch to uvadim s cenou, ktera se mi vyplati a nebo to nechci prodat a neuvadim to. Co maj na strankach to ocekavam ze prodavaji a i kdybych mel zajem o 2 sponky za 4kc, tak by je meli poslat a pokud se jim nechce, tak maj nekde mit uvedenou minimalni castku za kterou se ma nakupovat a maximalni pocet veci za uvedenou minimalni sumu. Nebo nevim. Ale aby jim clovek hodinu prolejzal stranky, naklikaval tam zbozi, ktere maji NA PRODEJ jako debil a oni mu pak rekli, ze jim to moc nehodi a at si nasere, tak to je docela drsnej pristup a od takovy firmy bych si nekoupil ani privesek na klice :)
23:31:10
25.11.2010
25.11.2010
1560 - zrušená registrace
od firmy z Náchoda
Laštovic? S tím jsem si kdysi taky užil... Ten je všechno, jen ne obchodník.
Laštovic? S tím jsem si kdysi taky užil... Ten je všechno, jen ne obchodník.
21:41:11
25.11.2010
25.11.2010
Čokin
-> Nwkt: To jo, ale aspon už to máš zaplacený, ale poslední dobou to nehrozí, každý hledí na peníze víc jak dřív
21:32:08
25.11.2010
25.11.2010
Nwkt
-> Čokin: Jako třeba napálit trojnásobnou cenu? akorát průser je když to ty lidi i přes to vemou
21:30:43
25.11.2010
25.11.2010
Čokin
-> Martys: Pokud to budu brát z druhé stránky obchodníka tak jsem velice špatný obchodník pokud budu takto jednat. Vždycky a každé zboží v každém obchodě bude o více než (dejmetomu 1000ci položkách) a pokaždé to budeš muset v těch krabicích hledat.
Jaký je tedy rozdíl ve zboží, když nepočítám hodnotu objednávky a tím danou marži ??
P.S. Taky by se mě libilo kdybych sehnal stavbu kde budou všechny dveře 800 / 1970 / Levé a já nemusel nic řešit, ale takto to bohužel nefunguje. Pokud nechci nějakou práci dělat, protože se mě zrovna nehodí vymyslím si určitě kulantnější výmluvu než říct zákazníkovi, že jeho objednávka není zajímavá.
Jaký je tedy rozdíl ve zboží, když nepočítám hodnotu objednávky a tím danou marži ??
P.S. Taky by se mě libilo kdybych sehnal stavbu kde budou všechny dveře 800 / 1970 / Levé a já nemusel nic řešit, ale takto to bohužel nefunguje. Pokud nechci nějakou práci dělat, protože se mě zrovna nehodí vymyslím si určitě kulantnější výmluvu než říct zákazníkovi, že jeho objednávka není zajímavá.
21:24:10
25.11.2010
25.11.2010
-> Gryzly: Tohle bylo neco jinyho. Nejakej kokot v nejaky velky firme (policajtka mi nerekla kde) zproneveril nekolik (hodne) tehle telefonu...
Kamarad se divil, ze tam mam system od O2 Me to neprislo no... koho by to napadlo v kamennym shopu.
Kamarad se divil, ze tam mam system od O2 Me to neprislo no... koho by to napadlo v kamennym shopu.
21:20:57
25.11.2010
25.11.2010
Gryzly
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pak jsem slišel, že v ma´darsku ve fabrice ktradou zaměstnanci ve velkým telefony a prodávaj to polákům kteří to šířej po evropě. Ale když jsem zkoušel IMEI na stránkách nokie, tak prej záruku na to mám, tak OK.
21:10:03
25.11.2010
25.11.2010
Mám jenom dobré zkušenosti s OB Autodíly i Autokelly, které tady zmiňujete. Pak samozřejmě speciálky na škodovky, ty taky bez výhrad.
21:08:53
25.11.2010
25.11.2010
-> Gryzly: Haha to ja jsem takhle byl na kriminalce kvuli E90 Mel sem z prdele kliku ze mi ji nevzali Koupena nova v sutrnym obchode
20:57:21
25.11.2010
25.11.2010
Gryzly
S eshopama mám svoje zkušenosti z léta. Máti si vybrala telefon N 5230. Tenkrát v červnu ho Nokia prodávala za 4150,- s držákem na sklo do auta.
Tak jsem na zboží.cz zadal tento telefon a vyjeli mi ceny od 3100,-, řekl jsem si fajn a prolízal jsem si obchody od nejnižší ceny a hledal jsem kde mají i baterii na Nokii 3310. V pátem obchodě, kde byla N5230 za 3300,- měli i tu baterii za 250,- Tak jsme to objednal v barvě bílomodré. Druhej den mi volalim, že v té barvě to nemají, jen v bílo bílé aza cenu 3500,- a baterii že nemají na skladě a už nebude. A jestli to chcu, takl jsem řekl že ne.
Večer jsem se s máti dohodl, že tu baterii koupím tady ve městě a tak jsem objednal telefon na zboží.cz podle nejnižší ceny za 3100,-. Druhej den ráno mi volali, že ten telefon mají za 3350,- a jestli ho chcu můžu ho mět druhej den ráno doma. Barva seděla, tak jsem řekl, že jo.
Druhej den přišel telefon od firmy z Náchoda, telefon určen pro polský trh, s manuálem v polštině, se záručákem né od Nokie ale od toho prodejce a že v případě rejklamace ho mám doručit k nim do firmy. Telefon byl v češtině. Když jsem jim psal o českej manuál, poslali mi .pdf emailem. držák na sklo v sadě nebyl, ale neuváděli ho ani na stránkách.
Prdel je že od července Nokia slevnila a já si pro sebe ten telefon koupil od Nokie za 3750,- i s držákem na sklo.
A v září mi přišel email od Oddělení hospodářské kriminálky policie České Republiky v Rychnově nad Kněžnou, že firmu vyšetřují a ten email posílají všem zákazníkům z databáze (12 000 emailů) zda jsem od nich něco kupoval a zda se necítím poškozený atd.
Tak jsem na zboží.cz zadal tento telefon a vyjeli mi ceny od 3100,-, řekl jsem si fajn a prolízal jsem si obchody od nejnižší ceny a hledal jsem kde mají i baterii na Nokii 3310. V pátem obchodě, kde byla N5230 za 3300,- měli i tu baterii za 250,- Tak jsme to objednal v barvě bílomodré. Druhej den mi volalim, že v té barvě to nemají, jen v bílo bílé aza cenu 3500,- a baterii že nemají na skladě a už nebude. A jestli to chcu, takl jsem řekl že ne.
Večer jsem se s máti dohodl, že tu baterii koupím tady ve městě a tak jsem objednal telefon na zboží.cz podle nejnižší ceny za 3100,-. Druhej den ráno mi volali, že ten telefon mají za 3350,- a jestli ho chcu můžu ho mět druhej den ráno doma. Barva seděla, tak jsem řekl, že jo.
Druhej den přišel telefon od firmy z Náchoda, telefon určen pro polský trh, s manuálem v polštině, se záručákem né od Nokie ale od toho prodejce a že v případě rejklamace ho mám doručit k nim do firmy. Telefon byl v češtině. Když jsem jim psal o českej manuál, poslali mi .pdf emailem. držák na sklo v sadě nebyl, ale neuváděli ho ani na stránkách.
Prdel je že od července Nokia slevnila a já si pro sebe ten telefon koupil od Nokie za 3750,- i s držákem na sklo.
A v září mi přišel email od Oddělení hospodářské kriminálky policie České Republiky v Rychnově nad Kněžnou, že firmu vyšetřují a ten email posílají všem zákazníkům z databáze (12 000 emailů) zda jsem od nich něco kupoval a zda se necítím poškozený atd.
20:56:49
25.11.2010
25.11.2010
-> Stepix 25.11.10 08:52:49: Ty bys byl obchodní zástupce jak chlup u prdele.
20:54:06
25.11.2010
25.11.2010
Mr_Kubas
Co se týče stránky obchodníka, tak nechápu jakým jiným stylem se toho zboží chce zbavit. Buďto to prodá s minimálním ziskem a nebo to všechno může odvézt na šrotiště. Jiný způsob mi není známý...
20:17:22
25.11.2010
25.11.2010
Tomaso435
-> Kaprof: dokud bude žít virt, bude to dobrý
19:42:30
25.11.2010
25.11.2010
Kaprof-Pisařík
-> Martys: Ze stránky obchodníka bych chtěl mít zboží prodané a pryč ze skladů...Kor na škodovky..
19:37:53
25.11.2010
25.11.2010
Martys
Nesnáším pořekadlo "Náš zákazník - náš pán", hodně se toho v dnešní době zneužívá kor v nějakých oblastech zejména v hospodách.... Já myslím, že by měl být objednavatel rád, za mail o zrušení objednávky. Než kdyby mu psali, že se objednávka vyřizuje a vyřizuje... Je to jen neetické jednání nic víc a to, že mu napsali důvod zrušení to byla jen jejich benevolence... Ono je pravda pokud máš sklad jak kráva a musíš tam otevírat 35 krabic a tam hledat tu správnou část gumy co vypadá jako všechny ostatní tak to je min na 2 hodiny.. Dneska si můžeš firmy vybírat jaký chceš, prostě okopíruj to, co chceš a jdi na jíný e-shop a nemusíš čekat dalších 14 dní jestli Ti to pošlou či ne. Víš na čem seš... Berte to z té druhé stránky, ze stránky obchodníka...
18:43:01
25.11.2010
25.11.2010
JoseA
Jj taky mě napadlo, že ten skladník má super práci, když má dvě hodiny na nachystání objednávky a plat 200kč/hod.
(Berte to ironicky, samo že to přehnali, ale věřím, že vývar na tom měli nezajimavý. Na druhou stranu pokud jde o výběhové zboží, tím více bych čekal snahu o doprodání zásob)
(Berte to ironicky, samo že to přehnali, ale věřím, že vývar na tom měli nezajimavý. Na druhou stranu pokud jde o výběhové zboží, tím více bych čekal snahu o doprodání zásob)
18:23:59
25.11.2010
25.11.2010
Tomaso435
-> Mr_Kubas:
18:23:29
25.11.2010
25.11.2010
Mr_Kubas
Není ten skladník Stepix?
17:51:59
25.11.2010
25.11.2010
-> Čokin: Zalezi na koho v Krci narazis
17:17:02
25.11.2010
25.11.2010
Nwkt
-> petr s: ten skladník z toho neuvidí ani půlku
17:14:27
25.11.2010
25.11.2010
petr s
Spíše by tam chtělo psát jestli nemají místo skladníka za 200 na hodinu to je prima práce
17:13:34
25.11.2010
25.11.2010
Čokin
-> ondie: Tak autodíly Krč se musím zastat, lepší obchod v Praze neznám nakupuju buď tam nebo na skoda-díly.cz když je fakt nejhůř a je to prkotina tak autokelly, ale tam se na mě dívají jako bych udělal něco špatného když chci díly na škodovku.
Ale to co se popisuje v tomto tématu tak takové jednání mě hlava nebere vždyt za 1800,- to už je solidní objednávka. Taky to mohli udělat trochu kulinářsky a třeba mu napsat, že nic nemají skladem a nebudou mít, ale toto opravdu nechápu.
Ale to co se popisuje v tomto tématu tak takové jednání mě hlava nebere vždyt za 1800,- to už je solidní objednávka. Taky to mohli udělat trochu kulinářsky a třeba mu napsat, že nic nemají skladem a nebudou mít, ale toto opravdu nechápu.
17:03:07
25.11.2010
25.11.2010
Tomaso435
-> Syny: hlavně od dob kdy měl problémy s dílama s číny..... ale i tak je to spíš obchod pro kamarády....
16:59:38
25.11.2010
25.11.2010
rolls
-> Stepix: nie si ty nejaky rychlokvaseny imperialisticky tiezpodnikatel? pripadas mi tak... Uz sa ani nedivim, ze pri tebou popisovanom spravani kupujuceho si predajca moze robit co chce, vsak kupujuci je len dobytok....