skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Bukaj: aha, jsem včera potkal u Holoubkova červené eMko s pražskou značkou
-> MATTESS: Ne. A škodovku mám nepojízdnou...
-> Bukaj: netoulal ses včera odpoledne po Rokycansku?
-> ajok:
Nevim, obsluhoval jsi zařízení.
Odpoledne no, kolem třetí asi... Jestli byl někdo v autě, to fakt netušim.
Nevim, obsluhoval jsi zařízení.

Odpoledne no, kolem třetí asi... Jestli byl někdo v autě, to fakt netušim.
-> palinator 02.12.24 11:17:42: a nenadaval jsem, ze nemuzu zaplatit? :) protoze tam vzdy prijede autobus, vsichni vybiraji ty parky, samo jede jen jedna kasa ze 3 a clovek tam stoji klidne pul hodky
4.11. pondeli - vubec si nepamatuju, nekdy odpo. a u baraku ve zdirci? aha to jsem vyzvedaval kluka ze sportovek, byl v aute?
4.11. pondeli - vubec si nepamatuju, nekdy odpo. a u baraku ve zdirci? aha to jsem vyzvedaval kluka ze sportovek, byl v aute?
-> ajok:
Já sem nic nepsal, protože jsem viděl žes byl dlouho offline, ale:
Stala se mi docela haluz. Nikdy jsem tě naživo neviděl, ale 4.11. jsem tě potkal a zrovna dvakrát.
Poprvý jsi stál u nějakýho baráku a o několik chvil později, když jsme se s kolegou ládovali párkem v rohlíku, jsi bral plyn ve Ždírci na Benzině.
Samozřejmě jsem poznal hlavně Ovci.
Já sem nic nepsal, protože jsem viděl žes byl dlouho offline, ale:
Stala se mi docela haluz. Nikdy jsem tě naživo neviděl, ale 4.11. jsem tě potkal a zrovna dvakrát.

Poprvý jsi stál u nějakýho baráku a o několik chvil později, když jsme se s kolegou ládovali párkem v rohlíku, jsi bral plyn ve Ždírci na Benzině.
Samozřejmě jsem poznal hlavně Ovci.

-> Sita 06.06.24 07:11:42: Já ho patrně někde potkal.. dle toho, že jsem chvíli dumal, jestli není ta ST značka nějaká divná (hned mě napadlo, že odpovídá spíš až Rapid-ům). Ale nebylo letos, bílou si tedy jistej nejsem - ale rozhodně takhle nezářil a ani neměl tyhle kola..
Myslel jsem, že by to mohlo být toto, ale spz nesedí. Takže pro mě neznámý kus
1gr.cz/fotky/.../FDV64b18 3_veteran_16.jpg
1gr.cz/fotky/.../FDV64b18 3_veteran_16.jpg
-> ajok: To bylo JNC ne? Tohle ma siroky napravy a je po renovaci
-> ajok: netusim vubec, priznam se, ze ja osobne jsem to nefotil (jinak bych to nafotil vic a lip :D). Poslal mi to vcera kamarad z CB.
-> Sita 06.06.24 07:11:42: není to to bývalé Markovo?
včera v ČB tenhle fešák. Garde tady na webu mám docela prošlé, tohle se mi nevybavuje že bych znal, možná čerstvá renovace?
kto to ,dnes tabaková škoda 120 na prelisoch spz tt starsi formát bez eu znaku
Kdo převážel na podvalu červenou 100/110 se žlutýma mlhovkami a projížděl Řevnicema před 9hodinou. SPZ byla KOB dal nevím
-> palinator: -> Bukaj: -> dragon_cb_cz: Lugosy, od neho jsem si uz pred mnoha lety cetl ruzne navody

-> palinator: whois.smartweb.cz/object/
jmjm.cz
-> palinator: Ač jsou v názvu dvakrát zopakované mé iniciály, tak s webem nemám nic společného...
Ale na Virtu je ještě jeden Jakub M., tak třeba se přizná

Ale na Virtu je ještě jeden Jakub M., tak třeba se přizná

Neviem do ktorého iného vlákna zaradiť moju otázku...
Páni, neviete niekto prosím, kto je majiteľ ? FB, Instagram...
Budem vďačný
( Ukradol som foto Nostalgikovi, ospravedlňujem sa )
Páni, neviete niekto prosím, kto je majiteľ ? FB, Instagram...
Budem vďačný

( Ukradol som foto Nostalgikovi, ospravedlňujem sa )
Šedomodrý Rapid 136 na meteorech dnes ráno na Kutnohorské směrem do centra.... poznávací znamení - spz "136 RAPID"
Někdo místní s pěknou červenou 120L s rampou na zmrzlině v Hovoranech?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taktéž 

-> Jackie 12.06.23 18:16:44: Pekny. Jinak prvni video, co jsem kdy videl na tiktoku 

Hej já nemůžu za to že zapoměl přihlašovací údaje na virt. 
skoda-virt.cz/cz/.../1186 6-modrasek-skoda-120l

skoda-virt.cz/cz/.../1186 6-modrasek-skoda-120l
-> Tom Troll: vm.tiktok.com/ZGJQP2DMG
-> Tom Troll 12.06.23 17:08:31:
Ještě jsi měl začít jako na emiminu (škoda že to nejde), omlouvám se, že píšu jako anonym..... 
Já jsem teď předevčírem jel s Volvem a vypadalo to podobně, jel jsem z vedlejší, potřeboval jsem to stihnout, tak jsem tomu trochu přiložil a už se to šmejklo pěkně bokem. Nicméně to jsem tady fakt blbě a to nikoho zajímat nebude.

Já jsem teď předevčírem jel s Volvem a vypadalo to podobně, jel jsem z vedlejší, potřeboval jsem to stihnout, tak jsem tomu trochu přiložil a už se to šmejklo pěkně bokem. Nicméně to jsem tady fakt blbě a to nikoho zajímat nebude.

-> Tom Troll: -> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Tom Troll: Jasny, kamos 

-> Jackie: Kámoš se ptá, jestli by nebyl celej záznam.

Tak kterej pilot se přizná? 

-> Bery: jj ,jezdim kolem každý den, dneska tam ještě bylo
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pořád tam stojí...ale už bylo zapřažený za dodávkou
-> Sita: Od obojího, v B se vrtam v autech, z Prahy většinou někam vyjíždím. Jinak bych patrně neznal ani Lipi ani Kaliste, anžto jsou dost malé obce.
-> COL: aha, tak to se omlouvam za propaleni... Ty jsi tady odsud nekde? Ja mel vzdy dojem ze jsi od Prahy...
-> Sita: To jsem delal debugging zapalování, při plným plynu se to kolem 2 tis. ot začínalo dusit. Byl to palec, buď prorazenej, nebo zas jiskra skáče na druhou stranu. Přes Lipi a Kaliste jsem jel zpět.
Pred chvilkou kolona na D1 u Brna, Volvo 240, Zigul, Skodarna, Wartas kombi a skodarna, nekdo zdejsi?
-> COL: ja kousek vedle v Homolich potkal sedyho rapida (jako mas ty) s spz "136 RAPID", taky nevim o koho jde...
-> Jirik_Tuňák1983 05.05.23 20:41:29: Název obce? Správně: Lipí. Pokud jsi mne chtěl dostat na lípu, tak to nevyšlo :).
-> COL 05.05.23 20:27:01: Co je to Lipi? 

Před chvílí jsem u Lipi u CB nejakymu peknymu červenýmu eRku 1C9 xxxx??, 2C9 xxxx??nasazoval upadlej kablik z cívky. Někdo odsud?