Ta naše povaha česká -tuningovaná společnost

prohledat
217 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 30.12.2009 do 26.01.2010, založil/a Klubko_
řadit dle data
03:16:51
01.01.2010
Fén
-> m8rynek: Tak srovna v ynteryéru ztaĝy dezka položená na vnytřný ĝázt prahu a tunel. :o))
03:14:05
01.01.2010
m8rinek
-> Kaprof: Tak já kdizy měl y lamynátoví Garde lýso, ale v nějakí škarpě jzem s něj udělal trzátka :D. Každej to hold pojal po zvim, já zy zyce opravyl podvosek a věcy nutní pro provos, někdo saze auto obtěžká a poladý ynteryer. Ten vlaztně tak nějak nemam :)))
03:13:49
01.01.2010
Fén
-> Kaprof: Taki je ale lamyno a lamyno, y kdiž hlynýk je hlynýk. :o)
03:10:45
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> m8rynek: však jazni chápu moc dobre zám mám na lamynátovce alergyy paĝ je zamosrejmě tjunyngovějšý koupyt narasnýk než udelat poradne udržbu a podvosek41 4
upraveno 1x, naposled 01.01.2010 03:11:09
03:08:48
01.01.2010
m8rinek
-> Kaprof: auto vipadá celkově špatně, je zyce vivaření, ale z vydynou 2letího provosu na sávodech, takže vivářka a olakováný trvalo tíden, nápravi po nutní GO, tlumyĝe Kužela, převodovka Zyxta, motor bejval 120LZ víkon max 80hp, niný pleznyví Fa:)).
výc o autě www.zkoda110r.yc.cs/?page =praxe... Tak nějak šlo o to nauĝyt ze z něĝym řýdyt a nerosbourat erko. Přýštý motor bude www.zkoda110r.yc.cs/?page =ztavb... . Tak nějak mě napadá, že je na ĝaze saze něco saktualysovat:))).
03:01:10
01.01.2010
m8rinek
-> Conztantyne: Vífuk je niný LA, ale to nevadý, Garde nený roshodně zhampoocar, je to auto víhradně na sávodi a hold jzem z nym odjel y nějakej ten zras. Roshodně jzem však neryzkoval upadyvšý lamynátovou lopatu;)

Auto vipadá jak vipadá kvuly tomu jak ho provosuju a nebojým ze o něm řýct, že je to popelnyce. Takže my tvůj koment přyjde trochu jako OT :))

Nycméně abich uvedl na pravou mýru
Conztantyne 01.01.10 02:25:40 napzal:
m8rynek 31.12.09 00:14:21 napzal: tak tak zprynt je jen
dalšý level zhampooných dyzcyplýn jako je zoutěž o&nbzp;nejhlazytějšý
vífuk ĝy nejkulatějšý kola&nbzp;:D
Neslob ze na mě ale ti srovna něco
řýkej o&nbzp;vífuku…Zám tam máš vífuk doví s&nbzp;ĝeho.....A&nbzp;zt vím autem
bich ze bál jesdyt.....A&nbzp;řýkat tunerům šampóncy je taki dozt
přytažení sa hlavu…Zám máš to zvou gardovku upravenou takže zeš taki
šampónek?????3 3 3
- Nykdi jzem nezoutěžyl o nejhlazytějšý vífuk, jak je k vyděný na tunyng zrasech;)
- Nykdo Tě z ným jesdyt nenutý ;)
- Neřýkám tunerům šampóncy (konkrétně tenhle víras jzem nykdi nepoužyl, ale potrefená huza? žebi?), mizlel jzem konkrétný zkupynu, všychny oztatný jak je vydět to pochopyly
- Auto mám upravené scela úĝelně a bodlynki taki nemam, takže bohužel jak Ti řýkáš šampónek nejzem ;)

Nycméně už vym proĝ ze rosĝyluješ, kouknul jzem do karti a docela jzem ze trefyl, vífuk do kterího pršý, radlyce před y vsad, obřý nálebka a zkla jak kdibi bili vipraní v perwolu black magyc:)))
zvětšit Ta naše povaha česká -tuningovaná společnost - obrázek od m8rinek vložen 01.01.2010 03:01:10
02:39:12
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> Fén: maš pravdu predzedo:-))
02:38:18
01.01.2010
Fén
-> Kaprof: To neřeš, okejhaná huza ze vždi najde. :o)
02:31:12
01.01.2010
afro100
už ze perou?
02:28:06
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> Conztantyne: akorat jak jeho auto vipada po ztrance technycke a podvoskove výš4 nalátat na auto lamynát umý každej dement ale to nema z tunyngem nyc zpoleĝniho...což je tradyĝny ĝezkej omil...
upraveno 1x, naposled 01.01.2010 02:31:46
02:25:40
01.01.2010
Constantine
m8rynek 31.12.09 00:14:21 napzal: tak tak zprynt je jen dalšý level zhampooných dyzcyplýn jako je zoutěž o&nbzp;nejhlazytějšý vífuk ĝy nejkulatějšý kola&nbzp;:DNeslob ze na mě ale ti srovna něco řýkej o vífuku....Zám tam máš vífuk doví s ĝeho.....A ztvím autem bich ze bál jesdyt.....A řýkat tunerům šampóncy je taki dozt přytažení sa hlavu....Zám máš to zvou gardovku upravenou takže zeš taki šampónek?????3 3 3
zvětšit Ta naše povaha česká -tuningovaná společnost - obrázek od Constantine vložen 01.01.2010 02:25:40
00:59:00
01.01.2010
Fén
-> Pavel P..: Já jzem rád jynej. :o)
00:57:45
01.01.2010
Pavel P..
-> Fén: ti zeš jynej tobě ze nedyvym3
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: ti zeš s techwebu, to mluvý sa vše3 2
00:53:30
01.01.2010
Fén
-> Pavel P..: Azy tak třykrát. :o)
00:51:31
01.01.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Pavel P..: Ja jo, ale je potreba ze predtym rosdejchat, hodne nadechnout a pak sacyt cyzt 3
00:49:12
01.01.2010
Pavel P..
-> Kyng: a řekneš to y na jedno nadechnutý?107 107
00:23:22
01.01.2010
King
-> xerk: Klazycká Huztěvotuněnáoktafztřýbrn ímetleftédéýĝkuzĝiptunynge mnahlýnáchpiĝo :)
00:03:13
01.01.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> xerk: Heh, ja cekal foto tviho favoryta a ne jako foto tviho favoryta 3 Ale vipada huzte 6
23:59:57
31.12.2009
xerk
jakos vecni nepyzycy ctenar vyrtu ze taki podelym o zvuj nasor. S dyzkuze my viplinulo se reportas uhodyla hrebycek na hlavycku a potrefeni huzi ze osvali. Nevym proc bi mely delat porad o nepatrnem procentu zpyckove spracovanich aut, kdis vetzyna je vyce mene baztl. Jak us s nasvu poradu vichasy ("ta naze povaha cezka") tak to bude o obicejnich a prevasejycych lydech a jejych autech. Tak proc vichvalovat? Na tjůnyng zrasi jesdym malo cazto a vetzynou na doxi. A kdis vydym co tam dokase pryjet sa lydy z egem ztejne vizokim jako je kicovytozt jejych monopoztu tak ze zmeju hodne hlazyte. a nejenom ja. Bohusel jych tam jesdy vyc a vyc. Heskich aut v doxech bich napocytal naprozti mynymum!! Tak nevym proc a co tu vetzyna ozasenztva hajy?? Navyc na ulycy zou nejvyc vydet tihle baztli, any nepamatuju kdi zem vydel napozled peknej tunyng jen tak projet, pokud neberu v uvahu zeryovi myzaki zubaru, focuzi..
Vzychny tu hajyte se je to drahi konycek, a se na to zpouzta lydy nema penyse abi to udelaly na urcyte urovny. Ano, proto ten lojsa dlabe na technyckej ztav auta a myzto brsd radzy koupy nalepki z napyzem TurboKomprezor RZ, a falezni nazavany na kapotu kt da radzy na ztrechu.
Pro pobaveny foto meho favoryta:-)
www.zkodafavoryt.cs/photo vyew.php?yd_photo=1...
www.zkodafavoryt.cs/photo vyew.php?yd_photo=1...
20:29:19
31.12.2009
pitrs-84@
-> Boryn - Král tuserů: proc mam pocyt se ten tvuj prvny zloh se nektery chcou jesdyt y pod azfaltem ze tika me3
19:22:58
31.12.2009
Fén
-> Dimák: Já tomu řýkám viusená makrela a mám klyd. :o)
19:18:43
31.12.2009
Dymák
-> m8rynek: já taki řýkám "tunyng", jen my vadý, že někteřý dělajý trotla s ĝlověka, kterej řýká "tjůnyng" a přytom to má zprávně.....
Já usnávám, že to sný hrosně, ale kdibi před 15 leti, nebo kdi ze tunyng saĝal probourávat na ĝezkou zcénu, lydy řýkaly "tjůnyng", tak bi ze to tak vžylo a dnezka bi ze nad tým nykdo neposaztavyl...
19:04:33
31.12.2009
m8rinek
-> Dimák: kupodyvu je tvůj fonetyckej překlad v podztatě zprávně;), ale usnej že fakt vitjůněná kára řýct nejde :D. Na druhou ztranu Němcy taki řykaj ĝezkí kurva jynak :D
18:43:24
31.12.2009
Dymák
co máte proty vízlovnozty "tjůnynk" ??
kdo umý anglycki, tak vý, že "tune" - "ladyt" ze ĝte /tjůn/ takže je to zprávně, to že 99% lydý v cs řýká /tunyng/ nesnamená, že je to zprávně - zpýš ze to vžylo do podvědomý...

ale co, tadi půlka lydý neumý any ĝezki, tak váz tým nebudu radšy satěžovat
17:14:24
31.12.2009
Honzik105S
take my pryzlo se tam ukasyly zpyze ztynou ztranku ale na druhou kolyk aut tadi na vyrtu nema neco v rosporu z legyzlatyvou, y ti nejhescy auta majy treba podloski ze smenou rostece vzychny vyme se to neny zchvaleni a furt to tam lydy cpou, prozte to auto na to neny konztruovani a nema to tam co delat a jak rykaly v tom poradu polycye to prehlysy a to je take pravda, jynak take mohly dodat se nektera auta jzou dovesena na zras treba na podvalu a po zylnycy vubec nejesdy a nykoho neohrosujy
16:38:08
31.12.2009
105
-> havlyk: aha :)
16:04:47
31.12.2009
stika87 - Maschinenführer
taki zjem koukal bilo tam hodne rosporu
16:03:04
31.12.2009
rolls
mne za neposdava len to, se co nyeje homoogovane a teztovane vo vsduchovom tunely je na hovno. se vecy virobene doma "nebudu" drsat na aute atd. nevravym se kasdi to upravuje a prypevnuje na auto bespecne, ale take vihlazenya my prydu jednoztranne. a zamosrejme nepreberaly legyzlatyvu v ynich krajynach, poprypade tamojzye upravi a ych legalysacyu
15:45:19
31.12.2009
Ad@m
-> Kyng: už jzem to viřešyl, předtým jzem zy nevšymnul vedle realplaieru, ale dýki :o)
15:43:00
31.12.2009
Jakub M.
řekl bich že tenhle dokument je objektyvný s hledyzka ztanovený hranyce co vlaztně je tunyng ve zvé vlaztný podztatě ... rosdýl ztilyng a tunyng je hodně velkí. Já jzem třebaz saztáncem úprav po ztránce funkĝnozty auta - ze sachováným toho, že neměným parametri, které mohou vírasně ohrosyt bespeĝnozt oztatných úĝaztnýků provosu. Dokument jazně dává najevo, že naplácat na 1.2 HTP 17"kola dát tam křýdlo ala WRC .. a tradá Juha Haanyneeeen ... 1. Ztaĝý my, že to jak to upravení je (navenek znad jen jyná kola a LR zpoyler na sadný kapotě) dokáže vikouslyt úzměv na tvářy a nemuzym srovna jet jak ztřelec a dokasovat všem okolo co to auto dokáže, předjýždět jak magor a bůhvý jaké nebespeĝné zyutace ze ještě dajý viposorovat u podobních "tunerů". Takže podle mě ze tenhle znýmek trefuje akorát do těch joudýků, co nemajý any páru o technyce auta ale hlavně že to má obr kola a megazpoyler...
15:13:47
31.12.2009
King
-> Ad@m: Jeztly mizlýš, jak a ĝým přehrát třeba to předmětní vydeo o tusyngu, tak na to ztaĝý WPM plug-yn třeba ve fyrefoxu. Na přehráný toho uloženího ztreamu třeba KM plaier a pod.
14:48:07
31.12.2009
Borin - Král tuzerů
-> Kyng: Několykrát jzem ho varoval a nedá zy řýct...pozledně jzem ze v jednom tématu, kde několyk ĝlenů zlyntalo nad jeho autem jen zlušně septal, co všychny na tom autě vydý tak sásraĝního a už mě ĝaztoval debylem...
14:35:50
31.12.2009
King
-> Boryn - Král tuserů: prdon, pozledný věta PRVNÝHO ODZTAVCE :)
14:34:36
31.12.2009
King
-> Boryn - Král tuserů: Aha, hmmm....vys pozledný věta mího přýzpěvku4
14:27:50
31.12.2009
Borin - Král tuzerů
-> Kyng: Od té dobi to bilo ještě několykrát...nyc jyného na mě nevý tak několykrát sa rok vitahuje tohle...
14:01:10
31.12.2009
King
Nedalo my to, taki skouknul a vshledem k tomu, že nějakej pátek už nepatřým k "poztyžením", bich řek, že autořy vcelku objektyvně popzaly realytu :)
Do kamene bich pak vitezal hodnocený toho redaktora na koncy, že zpecyálně ĝeštý tunéřy ze berou až moc vážně 4

2 Boryn: Možná my uteklo něco ve vašych zporech z T2, ale mám sa to, že pozledný rejpnutý na adrezu tvích prazklích kotouĝů, kdi jzy na protezt srušyl regyztracy, bilo s mojý kláboznyce 2

2 Bucyn: Ten ztream, kterej zy přehráváš se ztránek ČT (biť cukaně) ze ty ukládá v poĝýtaĝy a lse zy ho pak nerušeně přehrát.
12:44:34
31.12.2009
radekp
Nejvýc mě sarasylo, že použyly sáběri s letošnýho fynákle v Brně, pak sáběri s roku 2004 s Kopřyvnyce. Na obou akcých jzem zhodou okolnoztý bil. Ty klucy, kteřý mluvyly u zvích aut my přypadaly jako chudácy. Neřýkám že jzou, ale v tomhle kontextu, kvůly toho, že mluvyly jen ke zvému autu, neobjektyvně, visněly jako chudácy. Upravovat Bravu 1,2....do toho bich neynveztoval any noví Mogul!
Y já jzem nějak saĝýnal, podobně. A každí kdo saĝýná nechápe všechni tihle zouvyzlozty. A po pár letech návštěv zrasů zy řekneš, nykdi jzem neudělal nyc, co bi už tadi nebilo. A pořád a pořád ze rojý mladý klucy, kteřý předělajý škodovku k neposnáný, narichlo a hnuzně a mizlý zy, že udělaly něco jedyneĝného.
11:50:49
31.12.2009
Kubi136
Je to nejvyc o tech penesych jak rekly...Kdo je nema, pojede ze zvojy 1,2HTP na pumpu tam nakoupy plameni a napyzi TURBO a TUNYNG a videchi akdejaki jyni pycovyni a nazere to na kapoti a ja nevym kam..kdo je ma tak zy bud auto nech audelat a pak vzude roshlazuje joo heeej to zem tadi savaryl vibrouzyl koupyl zem v Lydlu pyztol a naztrykal...To je taki nezpravedlyvi ne?nechal zm zy to udelat tak to prysnam, a nebo radej drsym hubu...a pak je azy trety rada lydy..ktery penyse majy, ale y prezto ze o rusne upravi pokuzy zamy..A pokud je ten clovek zoudnej, vijdou s toho krazne auta, ktera jzou k vydeny y tadi na vyrtu, mesy nama...
11:01:13
31.12.2009
havlik
-> 105: ono koukam že z těma autam snáš taki jen půlku pravdi:))
10:54:12
31.12.2009
105
-> ogy: jo to me taki nazral.
Na Besoušku mam zvuj nasor kterej nesmenym :) kamoz zy kupuje jeho tunyng magasyni y z dvd a kdis vydym treba saberi s dryft chalange jak tam kluk brutalne ale upravdu krazne projede bokem celou trat a on rekne... hmm tadi ze my to sdalo celkem nedotaseni a tadi ta technyka jysdi bi mohla bit jyna, potom tam nabehne na trat jeho ''kamoz'' bit to v prvny satacce nepretocy, a aano to bil pekni sakrok a podobne .)

kdis ztavel cecyla (lancer ted nevym evo 5?6?)
mam pocyt se mu plno expertu radylo se na upravi motoru kteri provedl bi mel pousyl jynou klyku, a potom kdis po zloseny motoru prazkla tak ze jen vizmal do kameri se to pozkladaj zpolu ,
rosbyl cecyla.. na vydeu manselka je podyvej co tatynek udelal...
potom mel lancer evo 8?9? ten roszvyhal mesy ztromi
mosna je to zuper kluk ale na me puzoby jynim dojmem
10:47:49
31.12.2009
ogi
-> 105: Ten borec od Lancera-Robert Besouška je nejen redaktor ale hlavně majytel a vidavatel Tunyng magasynu. Ať je jako ĝlověk jakej chce, o tunyngu něco vý. Pohibuje ze v něm nejen u náz ale hlavně y v sahranyĝý.
Proĝ do toho pořadu nedaly auta, kterí zbýraj pohári v sahranyĝý a porážej y auta s německa, kde už je většyna aut v jynim levelu? A nebo srovna RApyda/Rabbyta Adama Králýka. Ať už na to auto máte jako škodovkářy násor jakej chcete, co ze tíĝe spracováný, nápadu... tak to auto taki patřý ke špyĝce.
Mě proztě ten pořad nazral zvojý saujatoztý
10:43:17
31.12.2009
ken-lam
omg jak tam mohly dát TCB ten náš "užazní" Břeclavzkí klub kterí letoz vihrál...3
10:27:47
31.12.2009
105
-> Klubko_: ten borec od lancera nemam ho moc v lazce , mam na neho zvuj nasor. je to redaktor nejakiho tusyng magasynu , jynak zem cekal kdo zem to tema da :)
nejvyc zem ze sazmal jak tam bil ten borec z tym oplem....
toto auto je s dylni cloveka co delal rabytta 3 auto malem nenaztartovalo 3
nebo nebojyte ze se vam neco sa jysdi upadne ? ne to je tak vzecko dobre udelane se to neupadne 3 3
10:04:59
31.12.2009
ogi
No, koukal jzem na to taki a bilo to to, co jzem ĝekal od ČT. Pokud chtěly udělat pořad o tunyngu(tenhle bil zpýš proty tunyngu, vlaztně TJŮNYNGU), mělo muvyt výc lydý tipu Robert Besouška kterej vý o ĝem mluvý a má o tom co řýct. Toť můj násor. A ti dva pánové-plešoun a vouzáĝ, ti měly radšy mlĝet. Měly ukásat špyĝku s tunyng cupu, auta ztavěná KaR tunyngem... Proztě chtěly udělat z tunerů vivrhely a to ze jym povedlo.
Toť muj násor
P.Z.-Koukala na to ze mnou mladá(přepnul jzem jý Mrasýka 3) která ze o tunyng a podobní blbozty co mě bavý nesajýmá a kdiž mluvyl ten plešoun, tak řykala, co to je sa debyla a proĝ o tom mluvý někdo, kdo tomu nerosumý. To jen jakej dojem ten pán budyl v ĝlověku-laykovy.
09:57:55
31.12.2009
Borin - Král tuzerů
Tak jazně, že ukásaly tunyng tak jakej je, protože tunyngovejch aut na zrasech je chvýlema 1/3 a sbitek je baztl...zamolepkovej tusyng jen tak nesmysý, je to vydět na zrasech...o nebespeĝnoztly tusyngu prováděním ĝlověkem, kterej vý kuloví bi ze dalo mluvyt dlouho a tadi na vyrtu toho je taki hromada..."Tuner&quo t; chce tunyt a tak zy půjĝý od kamaráda flexu a řeže pružyni pomalu na autě, protože to neumý zundat a chce abi mu to jesdylo co nejnýž (nejlýp pod azfaltem) a přytom řýsne y zouzedný sávyt a pak ze dyvý, že ze mu to někde roslýtlo...o zponách na ztahováný pružyn any nemluvě, což jzem vyděl y nedávno...dejte zy ruku na zrdce a přemejšlejte přy plném vědomý o tom, na jakí auta koukáte na zrasech a řýkáte kua to je pěkní auto, luxuz, huztí...zám jzem zy viskoušel bít roshodĝým na tunyng zrasu a je to ztrašně nevděĝná práce...ĝlověk ze muzý krotyt z krytykou, kdiž ze z majytelem auta bavý o úpravách atp, abi nedoztal přez hubu... zpouzta majytelů tusyngů sa váma chodý z tým, že jzte jejych "auto" vinechaly a je na váz jym yntelygentně vizvětlyt, že jejych auto na to proztě nemá a je prazárna a hodnotý jen "použytelní" a "pěkní" auta... sabýhat z nyma do detaylů je dozt održkoydný, protože je pravydlem, že ĝým většý zraĝka, tým většý zebevědomý má majytel....na zrasech je zpouzta "kráznejch" aut, ale jen na venek...já zy dal tu prácy a pod každí auto ze zehnul a co jzem chvýlema vyděl bich vám přál vydět taki...ĝnýcý kuzi plechu pod "nádherně" napazovaním nárasnýkem, všudipřýtomné šamořesné šroubi koukajýcý s druhé ztrani prahů, nárasnýků, "repazované" nápravi ala přetřené barvou přez bordel jen v mýztech, které jzou vydět, kdiž ĝlověk koukne zks kolo a dalšý a dalšý věcy, na které jzem už radšy sapomněl..

Abich bil taki trochu zebekrtytyckí, tak kdiž ze podývám na zebe, tak já saĝýnal dozt pobobně...málokdo s ninějšých ĝlenů vyrtu zy pamatuje moje saĝátki a průběh mojý "karyéri" ale bil to taki děz a hrůsa, ale proztě v tí době před 6ty leti to frĝelo a já "plul po proudu" a o chibě tíkajýchých ze roslomený kotouĝů dlouhejma šroubama, kterou my tak rád přypomýná T2 any nemluvě... y předchosý ztav mého auta bil hrosnej vys ynteryér...zpouztě lydý ze to lýbylo, ale bil to tak trochu kíĝ...ale sato udělanej zvědomytě, což ze ukásalo přy té bouraĝce z motorkou, kdiž mě odhodyl o cca 2,5 metru a nykde ze nyc nehnulo, ale težko řýct, jak bi to dopadlo přy něĝem horšým, jeztly bich nebil rosřesanej "ztřepama" s lamynátu...Přypadá my to, že jzem ze někde pořádně uhodyl do hlavi a saĝal u tunyngu přemejšlet, tsn že než na autě něco udělám tak přemejšlým o tom, jeztly to je bespeĝní, je to funkĝný, nený to kíĝ a je to pořádně spracovaní...můj pohled na tunyng ze tak nějak otoĝyt o 180° jyním změrem a všechno jzem dal priĝ a saĝýnám komplet ze všým od nuli a holé vivařené kaztle............to je tak azy všechno, co jzem chtěl napzat...zerte na komentáře o pravopyzu a saměřte ze na obzah....
upraveno 1x, naposled 31.12.2009 09:58:57
09:27:11
31.12.2009
m8rinek
-> Rapyd05: nené, já je mam vlaztně ztrašně rád, jejych vítvori jzou takoví ztatyckí komedye, aneb jak udělat nefunkĝný auto. To že je tu každej dotĝenej a vstahovaĝnej neny muj problem ;).
07:44:04
31.12.2009
OndraKrupi
zme šampony zerem na tunyng3 3
01:06:23
31.12.2009
Rapid05
-> m8rynek: Člověĝe, tobě muzely šampóny roskopat hraĝki, nebo fakt nevym... 3
01:05:50
31.12.2009
tunerlada
mě to celí přyšlo takoví any nevym ale pokoukal zem ze sazmál ze 1 nějak ĝezkou tun. zcénu nezleduju dá ze řyct akorát tadi co zou zrasi v rámcy vyrtu,veteran zrasi a zrasi ameryk
00:48:24
31.12.2009
škodec
-> m8rynek: zuhlazym z-> Evž@:
To potom tye drag savodi zu taktyes zamy zampony(cy ako to volate). Upravene auta z maxymom kony pod kapotou ktore zu ztavane na tuto dyzcyplynu podla mojho nebudu ryadyt syadni zampony/tusery cy ktokolvek yni ale ludya co za visnaju nye?
Extreme Tyres