skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ta naše povaha česká -tuningovaná společnost
03:16:51
01.01.2010
01.01.2010

Fén
-> m8rinek: Tak zrovna v interiéru stači deska položená na vnitřní část prahu a tunel. :o))
03:14:05
01.01.2010
01.01.2010

m8rinek
-> Kaprof: Tak já kdysi měl i laminátový Garde lízo, ale v nějaký škarpě jsem z něj udělal trsátka :D. Každej to hold pojal po svym, já si sice opravil podvozek a věci nutný pro provoz, někdo zase auto obtěžká a poladí interier. Ten vlastně tak nějak nemam :)))
03:13:49
01.01.2010
01.01.2010

Fén
-> Kaprof: Taky je ale lamino a lamino, i když hliník je hliník. :o)
03:10:45
01.01.2010
01.01.2010

Kaprof-Pisařík
-> m8rinek: však jasny chápu moc dobre sám mám na laminátovce alergii pač je samozrejmě tjuningovější koupit narazník než udelat poradne udržbu a podvozek

03:08:48
01.01.2010
01.01.2010

m8rinek
-> Kaprof: auto vypadá celkově špatně, je sice vyvařený, ale s vidinou 2letýho provozu na závodech, takže vyvářka a olakování trvalo týden, nápravy po nutný GO, tlumiče Kužela, převodovka Sixta, motor bejval 120LS výkon max 80hp, nyní plesnivý Fa:)).
víc o autě www.skoda110r.ic.cz/?page =praxe... Tak nějak šlo o to naučit se s něčim řídit a nerozbourat erko. Příští motor bude www.skoda110r.ic.cz/?page =stavb... . Tak nějak mě napadá, že je na čase zase něco zaktualizovat:))).
víc o autě www.skoda110r.ic.cz/?page =praxe... Tak nějak šlo o to naučit se s něčim řídit a nerozbourat erko. Příští motor bude www.skoda110r.ic.cz/?page =stavb... . Tak nějak mě napadá, že je na čase zase něco zaktualizovat:))).
03:01:10
01.01.2010
01.01.2010

m8rinek
-> Constantine: Výfuk je nyní LA, ale to nevadí, Garde není rozhodně shampoocar, je to auto výhradně na závody a hold jsem s nim odjel i nějakej ten sraz. Rozhodně jsem však neriskoval upadivší laminátovou lopatu;)
Auto vypadá jak vypadá kvuli tomu jak ho provozuju a nebojím se o něm říct, že je to popelnice. Takže mi tvůj koment přijde trochu jako OT :))
Nicméně abych uvedl na pravou míru
Constantine 01.01.10 02:25:40 napsal:
m8rinek 31.12.09 00:14:21 napsal: tak tak sprint je jen
další level shampooních disciplín jako je soutěž o nejhlasitější
výfuk či nejkulatější kola :DNezlob se na mě ale ty zrovna něco
říkej o výfuku…Sám tam máš výfuk dový z čeho.....A st vým autem
bych se bál jezdit.....A říkat tunerům šampónci je taky dost
přitažený za hlavu…Sám máš to svou gardovku upravenou takže seš taky
šampónek?????

- Nikdy jsem nesoutěžil o nejhlasitější výfuk, jak je k vidění na tuning srazech;)
- Nikdo Tě s ním jezdit nenutí ;)
- Neříkám tunerům šampónci (konkrétně tenhle výraz jsem nikdy nepoužil, ale potrefená husa? žeby?), myslel jsem konkrétní skupinu, všichni ostatní jak je vidět to pochopili
- Auto mám upravené zcela účelně a bodlinky taky nemam, takže bohužel jak Ty říkáš šampónek nejsem ;)
Nicméně už vim proč se rozčiluješ, kouknul jsem do karty a docela jsem se trefil, výfuk do kterýho prší, radlice před i vzad, obří nálebka a skla jak kdyby byly vypraný v perwolu black magic:)))
Auto vypadá jak vypadá kvuli tomu jak ho provozuju a nebojím se o něm říct, že je to popelnice. Takže mi tvůj koment přijde trochu jako OT :))
Nicméně abych uvedl na pravou míru
Constantine 01.01.10 02:25:40 napsal:
m8rinek 31.12.09 00:14:21 napsal: tak tak sprint je jen
další level shampooních disciplín jako je soutěž o nejhlasitější
výfuk či nejkulatější kola :DNezlob se na mě ale ty zrovna něco
říkej o výfuku…Sám tam máš výfuk dový z čeho.....A st vým autem
bych se bál jezdit.....A říkat tunerům šampónci je taky dost
přitažený za hlavu…Sám máš to svou gardovku upravenou takže seš taky
šampónek?????

- Nikdy jsem nesoutěžil o nejhlasitější výfuk, jak je k vidění na tuning srazech;)
- Nikdo Tě s ním jezdit nenutí ;)
- Neříkám tunerům šampónci (konkrétně tenhle výraz jsem nikdy nepoužil, ale potrefená husa? žeby?), myslel jsem konkrétní skupinu, všichni ostatní jak je vidět to pochopili
- Auto mám upravené zcela účelně a bodlinky taky nemam, takže bohužel jak Ty říkáš šampónek nejsem ;)
Nicméně už vim proč se rozčiluješ, kouknul jsem do karty a docela jsem se trefil, výfuk do kterýho prší, radlice před i vzad, obří nálebka a skla jak kdyby byly vypraný v perwolu black magic:)))
02:39:12
01.01.2010
01.01.2010

Kaprof-Pisařík
-> Fén: maš pravdu predsedo:-))
02:38:18
01.01.2010
01.01.2010

Fén
-> Kaprof: To neřeš, okejhaná husa se vždy najde. :o)
02:31:12
01.01.2010
01.01.2010

afro100
už se perou?
02:28:06
01.01.2010
01.01.2010

Kaprof-Pisařík
-> Constantine: akorat jak jeho auto vypada po strance technicke a podvozkove víš
nalátat na auto laminát umí každej dement ale to nema s tuningem nic společnyho...což je tradični českej omyl...

02:25:40
01.01.2010
01.01.2010

Constantine
m8rinek 31.12.09 00:14:21 napsal: tak tak sprint je jen další level shampooních disciplín jako je soutěž o nejhlasitější výfuk či nejkulatější kola :DNezlob se na mě ale ty zrovna něco říkej o výfuku....Sám tam máš výfuk dový z čeho.....A stvým autem bych se bál jezdit.....A říkat tunerům šampónci je taky dost přitažený za hlavu....Sám máš to svou gardovku upravenou takže seš taky šampónek?????

00:59:00
01.01.2010
01.01.2010

Fén
-> Pavel P..: Já jsem rád jinej. :o)
00:57:45
01.01.2010
01.01.2010

Pavel P..
-> Fén: ty seš jinej tobě se nedivim
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty seš z techwebu, to mluví za vše

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty seš z techwebu, to mluví za vše

00:53:30
01.01.2010
01.01.2010

Fén
-> Pavel P..: Asi tak třikrát. :o)
00:51:31
01.01.2010
01.01.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Pavel P..: Ja jo, ale je potreba se predtim rozdejchat, hodne nadechnout a pak zacit cist 

00:49:12
01.01.2010
01.01.2010

Pavel P..
-> King: a řekneš to i na jedno nadechnutí?

00:23:22
01.01.2010
01.01.2010

King
-> xerk: Klasická Hustěvotuněnáoktafstříbrn
ýmetleftédéíčkusčyptuninge
mnahlínáchpyčo :)
00:03:13
01.01.2010
01.01.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
-> xerk: Heh, ja cekal foto tvyho favorita a ne jako foto tvyho favorita
Ale vypada huste 

23:59:57
31.12.2009
31.12.2009

xerk
jakoz vecny nepisici ctenar virtu se taky podelim o svuj nazor. Z diskuse mi vyplynulo ze reportaz uhodila hrebicek na hlavicku a potrefeny husy se ozvaly. Nevim proc by meli delat porad o nepatrnem procentu spickove zpracovanych aut, kdyz vetsina je vice mene bastl. Jak uz z nazvu poradu vychazi ("ta nase povaha ceska") tak to bude o obycejnych a prevazejicich lidech a jejich autech. Tak proc vychvalovat? Na tjůning srazy jezdim malo casto a vetsinou na doxy. A kdyz vidim co tam dokaze prijet za lidi s egem stejne vysokym jako je kycovitost jejich monopostu tak se smeju hodne hlasite. a nejenom ja. Bohuzel jich tam jezdi vic a vic. Hezkych aut v doxech bych napocital naprosty minimum!! Tak nevim proc a co tu vetsina osazenstva haji?? Navic na ulici sou nejvic videt tyhle bastly, ani nepamatuju kdy sem videl naposled peknej tuning jen tak projet, pokud neberu v uvahu seriovy misaky subaru, focusy..
Vsichni tu hajite ze je to drahy konicek, a ze na to spousta lidi nema penize aby to udelali na urcite urovni. Ano, proto ten lojza dlabe na technickej stav auta a misto brzd radsi koupi nalepky s napisem TurboKompresor RS, a falesny nasavani na kapotu kt da radsi na strechu.
Pro pobaveni foto meho favorita:-)
www.skodafavorit.cz/photo view.php?id_photo=1...
Vsichni tu hajite ze je to drahy konicek, a ze na to spousta lidi nema penize aby to udelali na urcite urovni. Ano, proto ten lojza dlabe na technickej stav auta a misto brzd radsi koupi nalepky s napisem TurboKompresor RS, a falesny nasavani na kapotu kt da radsi na strechu.
Pro pobaveni foto meho favorita:-)
20:29:19
31.12.2009
31.12.2009

pitrs-84@
-> Borin - Král tuzerů: proc mam pocit ze ten tvuj prvni sloh ze nekteri chcou jezdit i pod asfaltem se tyka me

19:22:58
31.12.2009
31.12.2009

Fén
-> Dymák: Já tomu říkám vyuzená makrela a mám klid. :o)
19:18:43
31.12.2009
31.12.2009

Dymák
-> m8rinek: já taky říkám "tuning", jen mi vadí, že někteří dělají trotla z člověka, kterej říká "tjůning" a přitom to má správně.....
Já uznávám, že to zní hrozně, ale kdyby před 15 lety, nebo kdy se tuning začal probourávat na českou scénu, lidi říkali "tjůning", tak by se to tak vžilo a dneska by se nad tím nikdo nepozastavil...
Já uznávám, že to zní hrozně, ale kdyby před 15 lety, nebo kdy se tuning začal probourávat na českou scénu, lidi říkali "tjůning", tak by se to tak vžilo a dneska by se nad tím nikdo nepozastavil...
19:04:33
31.12.2009
31.12.2009

m8rinek
-> Dymák: kupodivu je tvůj fonetickej překlad v podstatě správně;), ale uznej že fakt vytjůněná kára říct nejde :D. Na druhou stranu Němci taky řikaj český kurva jinak :D
18:43:24
31.12.2009
31.12.2009

Dymák
co máte proti výslovnosti "tjůnink" ??
kdo umí anglicky, tak ví, že "tune" - "ladit" se čte /tjůn/ takže je to správně, to že 99% lidí v cz říká /tuning/ neznamená, že je to správně - spíš se to vžilo do podvědomí...
ale co, tady půlka lidí neumí ani česky, tak vás tím nebudu radši zatěžovat
kdo umí anglicky, tak ví, že "tune" - "ladit" se čte /tjůn/ takže je to správně, to že 99% lidí v cz říká /tuning/ neznamená, že je to správně - spíš se to vžilo do podvědomí...
ale co, tady půlka lidí neumí ani česky, tak vás tím nebudu radši zatěžovat
17:14:24
31.12.2009
31.12.2009

Honzik105S
take mi prislo ze tam ukazili spise stinou stranku ale na druhou kolik aut tady na virtu nema neco v rozporu s legislativou, i ty nejhezci auta maji treba podlozky se zmenou roztece vsichni vime ze to neni schvaleny a furt to tam lidi cpou, proste to auto na to neni konstruovany a nema to tam co delat a jak rikali v tom poradu policie to prehlizi a to je take pravda, jinak take mohli dodat ze nektera auta jsou dovezena na sraz treba na podvalu a po silnici vubec nejezdi a nikoho neohrozuji
16:38:08
31.12.2009
31.12.2009

105
-> havlik: aha :)
16:04:47
31.12.2009
31.12.2009

stika87 - Maschinenführer
taky sjem koukal bylo tam hodne rozporu
16:03:04
31.12.2009
31.12.2009

rolls
mne sa nepozdava len to, ze co nieje homoogovane a testovane vo vzduchovom tuneli je na hovno. ze veci vyrobene doma "nebudu" drzat na aute atd. nevravim ze kazdy to upravuje a pripevnuje na auto bezpecne, ale take vyhlasenia mi pridu jednostranne. a samozrejme nepreberali legislativu v inych krajinach, popripade tamojsie upravy a ich legalizaciu
15:45:19
31.12.2009
31.12.2009

Ad@m
-> King: už jsem to vyřešil, předtím jsem si nevšimnul vedle realplayeru, ale díky :o)
15:43:00
31.12.2009
31.12.2009

Jakub M.
řekl bych že tenhle dokument je objektivní z hlediska stanovení hranice co vlastně je tuning ve své vlastní podstatě ... rozdíl styling a tuning je hodně velký. Já jsem třebas zastáncem úprav po stránce funkčnosti auta - se zachováním toho, že neměním parametry, které mohou výrazně ohrozit bezpečnost ostatních účastníků provozu. Dokument jasně dává najevo, že naplácat na 1.2 HTP 17"kola dát tam křídlo ala WRC .. a tradá Juha Haanineeeen ...
. Stačí mi, že to jak to upravený je (navenek snad jen jiná kola a LR spoiler na zadní kapotě) dokáže vykouzlit úsměv na tváři a nemusim zrovna jet jak střelec a dokazovat všem okolo co to auto dokáže, předjíždět jak magor a bůhví jaké nebezpečné siutace se ještě dají vypozorovat u podobných "tunerů". Takže podle mě se tenhle snímek trefuje akorát do těch joudíků, co nemají ani páru o technice auta ale hlavně že to má obr kola a megaspoiler...

15:13:47
31.12.2009
31.12.2009

King
-> Ad@m: Jestli myslíš, jak a čím přehrát třeba to předmětný video o tuzingu, tak na to stačí WPM plug-in třeba ve firefoxu. Na přehrání toho uloženýho streamu třeba KM player a pod.
14:48:07
31.12.2009
31.12.2009

Borin - Král tuzerů
-> King: Několikrát jsem ho varoval a nedá si říct...posledně jsem se v jednom tématu, kde několik členů slintalo nad jeho autem jen slušně zeptal, co všichni na tom autě vidí tak zázračnýho a už mě častoval debilem...
14:35:50
31.12.2009
31.12.2009

King
-> Borin - Král tuzerů: prdon, poslední věta PRVNÍHO ODSTAVCE :)
14:34:36
31.12.2009
31.12.2009

King
-> Borin - Král tuzerů: Aha, hmmm....viz poslední věta mýho příspěvku

14:27:50
31.12.2009
31.12.2009

Borin - Král tuzerů
-> King: Od té doby to bylo ještě několikrát...nic jiného na mě neví tak několikrát za rok vytahuje tohle...
14:01:10
31.12.2009
31.12.2009

King
Nedalo mi to, taky zkouknul a vzhledem k tomu, že nějakej pátek už nepatřím k "postiženým", bych řek, že autoři vcelku objektivně popsali realitu :)
Do kamene bych pak vytesal hodnocení toho redaktora na konci, že speciálně čeští tunéři se berou až moc vážně
2 Borin: Možná mi uteklo něco ve vašich sporech s T2, ale mám za to, že poslední rejpnutí na adresu tvých prasklých kotoučů, kdy jsi na protest zrušil registraci, bylo z mojí klábosnice
2 Bucin: Ten stream, kterej si přehráváš ze stránek ČT (byť cukaně) se ti ukládá v počítači a lze si ho pak nerušeně přehrát.
Do kamene bych pak vytesal hodnocení toho redaktora na konci, že speciálně čeští tunéři se berou až moc vážně

2 Borin: Možná mi uteklo něco ve vašich sporech s T2, ale mám za to, že poslední rejpnutí na adresu tvých prasklých kotoučů, kdy jsi na protest zrušil registraci, bylo z mojí klábosnice

2 Bucin: Ten stream, kterej si přehráváš ze stránek ČT (byť cukaně) se ti ukládá v počítači a lze si ho pak nerušeně přehrát.
12:44:34
31.12.2009
31.12.2009

radekp
Nejvíc mě zarazilo, že použili záběry z letošního finákle v Brně, pak záběry z roku 2004 z Kopřivnice. Na obou akcích jsem shodou okolností byl. Ti kluci, kteří mluvili u svých aut mi připadali jako chudáci. Neříkám že jsou, ale v tomhle kontextu, kvůli toho, že mluvili jen ke svému autu, neobjektivně, vyzněli jako chudáci. Upravovat Bravu 1,2....do toho bych neinvestoval ani nový Mogul!
I já jsem nějak začínal, podobně. A každý kdo začíná nechápe všechny tyhle souvislosti. A po pár letech návštěv srazů si řekneš, nikdy jsem neudělal nic, co by už tady nebylo. A pořád a pořád se rojí mladí kluci, kteří předělají škodovku k nepoznání, narychlo a hnusně a myslí si, že udělali něco jedinečného.
I já jsem nějak začínal, podobně. A každý kdo začíná nechápe všechny tyhle souvislosti. A po pár letech návštěv srazů si řekneš, nikdy jsem neudělal nic, co by už tady nebylo. A pořád a pořád se rojí mladí kluci, kteří předělají škodovku k nepoznání, narychlo a hnusně a myslí si, že udělali něco jedinečného.
11:50:49
31.12.2009
31.12.2009

Kubi136
Je to nejvic o tech penezich jak rekli...Kdo je nema, pojede se svoji 1,2HTP na pumpu tam nakoupi plameny a napisy TURBO a TUNING a vydechy akdejaky jiny picoviny a nasere to na kapoty a ja nevim kam..kdo je ma tak si bud auto nech audelat a pak vsude rozhlasuje joo heeej to sem tady zavaril vybrousil koupil sem v Lidlu pistol a nastrikal...To je taky nespravedlivy ne?nechal sm si to udelat tak to priznam, a nebo radej drzim hubu...a pak je asi treti rada lidi..kteri penize maji, ale i presto se o ruzne upravy pokusi sami..A pokud je ten clovek soudnej, vyjdou z toho krasne auta, ktera jsou k videni i tady na virtu, mezi nama...
11:01:13
31.12.2009
31.12.2009

havlik
-> 105: ono koukam že s těma autam znáš taky jen půlku pravdy:))
10:54:12
31.12.2009
31.12.2009

105
-> ogi: jo to me taky nasral.
Na Bezoušku mam svuj nazor kterej nezmenim :) kamos si kupuje jeho tuning magaziny i s dvd a kdyz vidim treba zabery z drift chalange jak tam kluk brutalne ale upravdu krasne projede bokem celou trat a on rekne... hmm tady se mi to zdalo celkem nedotazeny a tady ta technika jizdy by mohla byt jina, potom tam nabehne na trat jeho ''kamos'' byt to v prvni zatacce nepretoci, a aano to byl pekny zakrok a podobne .)
kdyz stavel cecila (lancer ted nevim evo 5?6?)
mam pocit ze mu plno expertu radilo ze na upravy motoru ktery provedl by mel pouzil jinou kliku, a potom kdyz po slozeni motoru praskla tak se jen vysmal do kamery ze to poskladaj spolu ,
rozbil cecila.. na videu manzelka je podivej co tatinek udelal...
potom mel lancer evo 8?9? ten rozsvihal mezi stromy
mozna je to super kluk ale na me pusobi jinym dojmem
Na Bezoušku mam svuj nazor kterej nezmenim :) kamos si kupuje jeho tuning magaziny i s dvd a kdyz vidim treba zabery z drift chalange jak tam kluk brutalne ale upravdu krasne projede bokem celou trat a on rekne... hmm tady se mi to zdalo celkem nedotazeny a tady ta technika jizdy by mohla byt jina, potom tam nabehne na trat jeho ''kamos'' byt to v prvni zatacce nepretoci, a aano to byl pekny zakrok a podobne .)
kdyz stavel cecila (lancer ted nevim evo 5?6?)
mam pocit ze mu plno expertu radilo ze na upravy motoru ktery provedl by mel pouzil jinou kliku, a potom kdyz po slozeni motoru praskla tak se jen vysmal do kamery ze to poskladaj spolu ,
rozbil cecila.. na videu manzelka je podivej co tatinek udelal...
potom mel lancer evo 8?9? ten rozsvihal mezi stromy
mozna je to super kluk ale na me pusobi jinym dojmem
10:47:49
31.12.2009
31.12.2009

ogi
-> 105: Ten borec od Lancera-Robert Bezouška je nejen redaktor ale hlavně majitel a vydavatel Tuning magazinu. Ať je jako člověk jakej chce, o tuningu něco ví. Pohybuje se v něm nejen u nás ale hlavně i v zahraničí.
Proč do toho pořadu nedali auta, který sbíraj poháry v zahraničí a porážej i auta z německa, kde už je většina aut v jinym levelu? A nebo zrovna RApida/Rabbita Adama Králíka. Ať už na to auto máte jako škodovkáři názor jakej chcete, co se týče zpracování, nápadu... tak to auto taky patří ke špičce.
Mě prostě ten pořad nasral svojí zaujatostí
Proč do toho pořadu nedali auta, který sbíraj poháry v zahraničí a porážej i auta z německa, kde už je většina aut v jinym levelu? A nebo zrovna RApida/Rabbita Adama Králíka. Ať už na to auto máte jako škodovkáři názor jakej chcete, co se týče zpracování, nápadu... tak to auto taky patří ke špičce.
Mě prostě ten pořad nasral svojí zaujatostí
10:43:17
31.12.2009
31.12.2009

ken-lam
omg jak tam mohli dát TCB ten náš "užasný" Břeclavský klub který letos vyhrál...

10:27:47
31.12.2009
31.12.2009

105
-> Klubko_: ten borec od lancera nemam ho moc v lasce , mam na neho svuj nazor. je to redaktor nejakyho tuzing magazinu , jinak sem cekal kdo sem to tema da :)
nejvic sem se zasmal jak tam byl ten borec s tim oplem....
toto auto je z dilny cloveka co delal rabitta
auto malem nenastartovalo
nebo nebojite se ze vam neco za jizdy upadne ? ne to je tak vsecko dobre udelane ze to neupadne

nejvic sem se zasmal jak tam byl ten borec s tim oplem....
toto auto je z dilny cloveka co delal rabitta

nebo nebojite se ze vam neco za jizdy upadne ? ne to je tak vsecko dobre udelane ze to neupadne

10:04:59
31.12.2009
31.12.2009

ogi
No, koukal jsem na to taky a bylo to to, co jsem čekal od ČT. Pokud chtěli udělat pořad o tuningu(tenhle byl spíš proti tuningu, vlastně TJŮNINGU), mělo muvit víc lidí typu Robert Bezouška kterej ví o čem mluví a má o tom co říct. Toť můj názor. A ty dva pánové-plešoun a vousáč, ty měli radši mlčet. Měli ukázat špičku z tuning cupu, auta stavěná KaR tuningem... Prostě chtěli udělat s tunerů vyvrheli a to se jim povedlo.
Toť muj názor
P.S.-Koukala na to se mnou mladá(přepnul jsem jí Mrazíka
) která se o tuning a podobný blbosti co mě baví nezajímá a když mluvil ten plešoun, tak řikala, co to je za debila a proč o tom mluví někdo, kdo tomu nerozumí. To jen jakej dojem ten pán budil v člověku-laikovi.
Toť muj názor
P.S.-Koukala na to se mnou mladá(přepnul jsem jí Mrazíka

09:57:55
31.12.2009
31.12.2009

Borin - Král tuzerů
Tak jasně, že ukázali tuning tak jakej je, protože tuningovejch aut na srazech je chvílema 1/3 a zbytek je bastl...samolepkovej tuzing jen tak nezmizí, je to vidět na srazech...o nebezpečnostli tuzingu prováděným člověkem, kterej ví kulový by se dalo mluvit dlouho a tady na virtu toho je taky hromada..."Tuner&quo
t; chce tunit a tak si půjčí od kamaráda flexu a řeže pružiny pomalu na autě, protože to neumí sundat a chce aby mu to jezdilo co nejníž (nejlíp pod asfaltem) a přitom řízne i sousední závit a pak se diví, že se mu to někde rozlítlo...o sponách na stahování pružin ani nemluvě, což jsem viděl i nedávno...dejte si ruku na srdce a přemejšlejte při plném vědomí o tom, na jaký auta koukáte na srazech a říkáte kua to je pěkný auto, luxus, hustý...sám jsem si vyzkoušel být rozhodčím na tuning srazu a je to strašně nevděčná práce...člověk se musí krotit s kritikou, když se s majitelem auta baví o úpravách atp, aby nedostal přes hubu... spousta majitelů tuzingů za váma chodí s tím, že jste jejich "auto" vynechali a je na vás jim inteligentně vysvětlit, že jejich auto na to prostě nemá a je prasárna a hodnotí jen "použitelný" a "pěkný" auta... zabíhat s nima do detailů je dost održkoidní, protože je pravidlem, že čím větší sračka, tím větší sebevědomí má majitel....na srazech je spousta "krásnejch" aut, ale jen na venek...já si dal tu práci a pod každý auto se sehnul a co jsem chvílema viděl bych vám přál vidět taky...čnící kusy plechu pod "nádherně" napasovaným nárazníkem, všudypřítomné šamořezné šrouby koukající z druhé strany prahů, nárazníků, "repasované" nápravy ala přetřené barvou přes bordel jen v místech, které jsou vidět, když člověk koukne skz kolo a další a další věci, na které jsem už radši zapomněl..
Abych byl taky trochu sebekrtitický, tak když se podívám na sebe, tak já začínal dost pobobně...málokdo z nynějších členů virtu si pamatuje moje začátky a průběh mojí "kariéry" ale byl to taky děs a hrůza, ale prostě v tý době před 6ti lety to frčelo a já "plul po proudu" a o chybě týkajíchích se rozlomení kotoučů dlouhejma šroubama, kterou mi tak rád připomíná T2 ani nemluvě... i předchozí stav mého auta byl hroznej viz interiér...spoustě lidí se to líbilo, ale byl to tak trochu kýč...ale zato udělanej svědomitě, což se ukázalo při té bouračce s motorkou, když mě odhodil o cca 2,5 metru a nikde se nic nehnulo, ale težko říct, jak by to dopadlo při něčem horším, jestli bych nebyl rozřezanej "střepama" z laminátu...Připadá mi to, že jsem se někde pořádně uhodil do hlavy a začal u tuningu přemejšlet, tzn že než na autě něco udělám tak přemejšlím o tom, jestli to je bezpečný, je to funkční, není to kýč a je to pořádně zpracovaný...můj pohled na tuning se tak nějak otočit o 180° jiným směrem a všechno jsem dal pryč a začínám komplet se vším od nuly a holé vyvařené kastle............to je tak asi všechno, co jsem chtěl napsat...serte na komentáře o pravopisu a zaměřte se na obsah....
Abych byl taky trochu sebekrtitický, tak když se podívám na sebe, tak já začínal dost pobobně...málokdo z nynějších členů virtu si pamatuje moje začátky a průběh mojí "kariéry" ale byl to taky děs a hrůza, ale prostě v tý době před 6ti lety to frčelo a já "plul po proudu" a o chybě týkajíchích se rozlomení kotoučů dlouhejma šroubama, kterou mi tak rád připomíná T2 ani nemluvě... i předchozí stav mého auta byl hroznej viz interiér...spoustě lidí se to líbilo, ale byl to tak trochu kýč...ale zato udělanej svědomitě, což se ukázalo při té bouračce s motorkou, když mě odhodil o cca 2,5 metru a nikde se nic nehnulo, ale težko říct, jak by to dopadlo při něčem horším, jestli bych nebyl rozřezanej "střepama" z laminátu...Připadá mi to, že jsem se někde pořádně uhodil do hlavy a začal u tuningu přemejšlet, tzn že než na autě něco udělám tak přemejšlím o tom, jestli to je bezpečný, je to funkční, není to kýč a je to pořádně zpracovaný...můj pohled na tuning se tak nějak otočit o 180° jiným směrem a všechno jsem dal pryč a začínám komplet se vším od nuly a holé vyvařené kastle............to je tak asi všechno, co jsem chtěl napsat...serte na komentáře o pravopisu a zaměřte se na obsah....
09:27:11
31.12.2009
31.12.2009

m8rinek
-> Rapid05: nené, já je mam vlastně strašně rád, jejich výtvory jsou takový statický komedie, aneb jak udělat nefunkční auto. To že je tu každej dotčenej a vztahovačnej neni muj problem ;).
07:44:04
31.12.2009
31.12.2009

OndraKrupi
sme šamponi serem na tuning

01:06:23
31.12.2009
31.12.2009

Rapid05
-> m8rinek: Člověče, tobě museli šampóni rozkopat hračky, nebo fakt nevim... 

01:05:50
31.12.2009
31.12.2009

tunerlada
mě to celý přišlo takový ani nevim ale pokoukal sem se zasmál se
nějak českou tun. scénu nesleduju dá se řict akorát tady co sou srazy v rámci virtu,veteran srazy a srazy amerik

00:48:24
31.12.2009
31.12.2009

škodec
-> m8rinek: suhlasim s-> Evž@:
To potom tie drag zavody su taktiez sami samponi(ci ako to volate). Upravene auta s maximom koni pod kapotou ktore su stavane na tuto disciplinu podla mojho nebudu riadit ziadny samponi/tuzeri ci ktokolvek iny ale ludia co sa vyznaju nie?
To potom tie drag zavody su taktiez sami samponi(ci ako to volate). Upravene auta s maximom koni pod kapotou ktore su stavane na tuto disciplinu podla mojho nebudu riadit ziadny samponi/tuzeri ci ktokolvek iny ale ludia co sa vyznaju nie?