Neparkovali za studentskejch let u nás na univerzitě. Tam se vešlo 120 % kapacity bahňáku. Stálo se i ve stráni, kde jsem byl svědkem jak se borcovi odlil benzín.

Tvl, namatkou rok 2001/2002 - lpg tenkrat pres zimu vysplhal snad na 16 a kolenovrt se Š105 s manzelkou doma na matersky s tim musel dojizdet 110km dene do Prahee. S 20 litrama na pasce zadnej slagr. Taky jsem ji chudinku 105ku uskrtil tak, ze jezdila i pod 6litru a odvdecila se mi prasklou palici mezi sedlama

Me teda nejvic stve to zdrazeni LPG, to mi za rok udela asi 6 tis.kc :/

nastesti sedelo, ale na 1.8T na 16kach mam mit 42 a mam seat zimni litaky a maji 43 :/ takk me dyztak vyhodi a na opakovacku pojedu na letnich s ET42

urcite si tomu porozumel?

A za boha to nešlo odvzdušnit.
ale obě ty auta měli přes půl míče tak to přikládám tomu.

Tak mu říkam, že bychom měli někde asi fofrem natankovat a on s klidem, že to je OK, že to určitě vydrží až domů. Celou cestu jsem měl nervy a čekal, kde zůstanem, ale měl pravdu
Dokonce to pak dojelo ještě dalších 15km k benzínce. Jen tedy nechápu, že tohle za to někomu stojí a je s tím naprosto v klidu
Já když mi ukazuje palivoměr pod půlku, tak jsem už nervózní a už si plánuju cestu kolem benzínky :)

takže nezbylo už na palivo
A to ještě jelo, takže nejspíš víc.

Ex priateľku s Fab2 som niekoľkokrát pristihol, ako jej na palubáku písalo dojazd 15 km a úplne v pohode sa vybrala ešte 4+4 km do mesta pre deti a nazad a že natankuje až potom, však to jej ostane ešte 7 km k dobru
)