skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Michael Jackson Dance Tribute Plzeň
22:59:30
08.12.2009
08.12.2009
TUNER
-> fine_ray: Tim jsem nemyslel nic špatnýho,jen to že z virtu tam asi nikdo nepřijde.... ;-)
16:38:06
08.12.2009
08.12.2009
Vojťas
-> fine_ray: hele z toho letosniho traileru muzes zjistit jestli se da ta hudba nekde sehnat? naprosto skvely
12:59:14
08.12.2009
08.12.2009
fine_ray
11:37:44
08.12.2009
08.12.2009
TUNER
-> fine_ray: Kájo to tady asi nikdo nepochopí.... spíš dej odkaz na loňskej GO....ten byl luxusnííííí ;-)
17:10:28
07.12.2009
07.12.2009
fine_ray
02:51:44
29.11.2009
29.11.2009
fine_ray
-> Mr_Kubas: další taneční projekt v Plzni. Celovečerní (nejen) street dance show. Zapojení 40 tanečníků do bláznivýho nápadu.
00:25:08
04.11.2009
04.11.2009
Mr_Kubas
Copak se to chystá
00:20:57
04.11.2009
04.11.2009
Vojťas
-> fine_ray: coto?
00:15:10
04.11.2009
04.11.2009
fine_ray
23:01:31
03.11.2009
03.11.2009
Vojťas
-> TUNER: to az reknu segre tak tam pojede i kdyz je to pres celou republiku ale jen na kukacku asi pac je leva
22:48:45
03.11.2009
03.11.2009
Mr_Kubas
-> TUNER: Plzeň je pro mě dost daleko Ale aspoň si počkám na dokumentaci no což
22:45:46
03.11.2009
03.11.2009
TUNER
Jj,v Plzni bude jedna akcička,ale asi ať víc napíše Kája... ;-)
22:15:46
03.11.2009
03.11.2009
Mr_Kubas
Tak jak to vypadá, nebude se dít něco nového?
11:30:56
06.10.2009
06.10.2009
fine_ray
maximálně to, že se připravují další projekty.... :))
datumy a info včas.
datumy a info včas.
08:01:07
06.10.2009
06.10.2009
Vojťas
Neco noveho ? :)
19:37:28
17.09.2009
17.09.2009
fine_ray
ono je to pak celý o organizátorovi...
16:46:29
17.09.2009
17.09.2009
Kloggie
-> TUNER: Nojo, ale točit to mobilem? Mno, možný to je o tom žádná. Škoda že to není třeba s kvalitnějším zvukem.
16:12:50
17.09.2009
17.09.2009
TUNER
-> Kloggie: Určitě vzal,ale proč myslíš že ty videa co jsou na netu,nemůžou být zrovna od "organizátora" ??
14:54:11
17.09.2009
17.09.2009
Kloggie
-> TUNER: Tyjo, ať mi nikdo neřiká, že si organizátor tý akce nevzal videokameru a něco nenatočil, to by byla vážně škoda.
13:37:50
17.09.2009
17.09.2009
Vojťas
-> TUNER: no to mame na mysli zejo ;) natocenej ten zacatek
13:33:48
17.09.2009
17.09.2009
TUNER
To jsme rádi že se akce z Plzně líbí... Ono ofiko...to je zvláštní pojem k této neofiko akci ))). Záleží kdo to jak a na co natočí,upravý,sestříhá...
a na tohle je David,kterej dělal ten první MIX z Plzně velice dobrej.......ostatně se tim živý,tak aby nebyl..
....nezbývá než se těšit na druhý pokračování od něj.....
....nezbývá než se těšit na druhý pokračování od něj.....
11:37:30
17.09.2009
17.09.2009
Vojťas
-> Kloggie: taky sem ofiko hledal marne...
11:25:05
17.09.2009
17.09.2009
Kloggie
-> TUNER: nějaký ofiko video z tý Prahy neni? Nic jsem nenašel, všude plno videí z telefonu, ale jak to začalo a pod, jako z tý Plzně nikde. Ta Plzeň je zatím the best. Supr akce, atmoška musela bejt dokonalá. Něco jako když jede na skůtr šňůře stovky skůtrů na Václaváku:)))
05:24:51
17.09.2009
17.09.2009
fine_ray
-> TUNER:
22:04:05
16.09.2009
16.09.2009
U-Geen
-> TUNER: nestras
21:48:02
16.09.2009
16.09.2009
Mr_Kubas
-> TUNER: Díky To je sice najednu stranu hezký překvapení, ale nadruhou stranu zase někdo kdo by to rád viděl, tak má smůlu když nebude na správným místě ve správnou chvíli Každopádně to musí být něco vyjímečnýho
21:39:01
16.09.2009
16.09.2009
TUNER
-> Mr_Kubas: To by se měl vyjádřit Fine-Ray,jakožto spoluorganizátor,ale krom Prahy kde to dopředu věděli novináři a spol (říkal velitel)) se to dělá jako překvapení,takže si to asi jen tak nezjistíš kde co bude.......a když to oznámíš dopředu tak už to nemá to kouzlo,jako když přijedeš s autem před zimák kde čekají stovky lidí na hokej,vjedeš mezi ně na chodník,pustíš trochu nahlas aparaturu a nikdo neví co se děje a lidi koukají jestli jsi nespadnul z višně....pak se to rozjede a ta atmosféééra......nejde to popsat,to prostě musíš zažít..........
Tady je ta Praha - můžeš si vybrat.... http://www.youtube.com/re sults?search_query=michael +jackson+dance+tribute+pra gue&search_type=&a q=f
Tady je ta Praha - můžeš si vybrat.... http://www.youtube.com/re sults?search_query=michael +jackson+dance+tribute+pra gue&search_type=&a q=f
21:33:38
16.09.2009
16.09.2009
Mr_Kubas
-> TUNER: Tak na to bych si rozhodně netroufl. Jen bych se na to rád podíval naživo Každopádně jestli to bylo už v Praze, tak moje blbost, že jsem si to nezjistil
21:31:34
16.09.2009
16.09.2009
TUNER
-> Mr_Kubas: Když koukneš na tubu,tak v Praze už to bylo....a zorganizovat to můžeš třeba ty sám a kdekoliv.....
-> U-Geen: Hmmm,že by už jsme dostali rozum ? )))
-> U-Geen: Hmmm,že by už jsme dostali rozum ? )))
21:25:26
16.09.2009
16.09.2009
U-Geen
-> TUNER: v posledni dobe se s tebou podezrele shoduju :)
21:24:31
16.09.2009
16.09.2009
Mr_Kubas
Neví někdo zda se to bude ještě někde u nás konat? Kdyby to tak mohlo bejt na severu Čech nebo aspoň v Praze
21:23:05
16.09.2009
16.09.2009
TUNER
-> fine_ray: Neplýtvej slovama,pro některé lidi to je zbytečné viz. co jsem psal na FB.... Někteří to snad již pochopily........někteří to nikdy nepochopí...
Kdo nebyl,nepochopí a marný mu něco vysvětlovat....
Kdo nebyl,nepochopí a marný mu něco vysvětlovat....
14:40:51
16.09.2009
16.09.2009
fine_ray
-> Syny: už naprosto offtopic a z mojí strany by měl přijít nezájem.
Nevím tvoje duševní stavy, nemůžu je soudit. Ani ostatní lidi tady (který neznám osobně) a už vůbec si nedělám názor podle toho co píšou. Tohle je pořád jen internet, jen Matrix, to neřeš. Pro mě je důležitý jaký jsou lidi, když je potkám, když s nimi mluvím a oni se mnou. Zbytek je jen IP adresa co sere písmena..nesmíš to tolik řešit. Natož osobně, mě si nic neprovedl a pár řádek, s kterýma nesouhlasíš (i v jiných vláknech) mě neštvou. Jak říkám, jen písmena. Ale protože já sám mam rád život online, tak taky seru písmena..a jestli je někdo bere vážně je jen jeho problém. :)
Důležitý je že lidi, s týhle bandy s kterýma se ne/pravidleně stýkám jsou v klidu. To řeším já.
Odpověď na dotaz, ano nechápu...tu technickou stránku. Tolik práce pro to, aby to byla pořád škodovka co má po úpravách asi tak 50kW. (joke, ne že mě sežerete)
Ale naprosto chápu ten směr - koníček, zavření se garáži před starostmi, relax, pokec s přáteli atd. To co já zas mam v jiných svých koníčcích.
Nevím tvoje duševní stavy, nemůžu je soudit. Ani ostatní lidi tady (který neznám osobně) a už vůbec si nedělám názor podle toho co píšou. Tohle je pořád jen internet, jen Matrix, to neřeš. Pro mě je důležitý jaký jsou lidi, když je potkám, když s nimi mluvím a oni se mnou. Zbytek je jen IP adresa co sere písmena..nesmíš to tolik řešit. Natož osobně, mě si nic neprovedl a pár řádek, s kterýma nesouhlasíš (i v jiných vláknech) mě neštvou. Jak říkám, jen písmena. Ale protože já sám mam rád život online, tak taky seru písmena..a jestli je někdo bere vážně je jen jeho problém. :)
Důležitý je že lidi, s týhle bandy s kterýma se ne/pravidleně stýkám jsou v klidu. To řeším já.
Odpověď na dotaz, ano nechápu...tu technickou stránku. Tolik práce pro to, aby to byla pořád škodovka co má po úpravách asi tak 50kW. (joke, ne že mě sežerete)
Ale naprosto chápu ten směr - koníček, zavření se garáži před starostmi, relax, pokec s přáteli atd. To co já zas mam v jiných svých koníčcích.
14:19:39
16.09.2009
16.09.2009
Syny
-> fine_ray: Me proste jen stve a vzdy stvalo, ze az kdyz nekdo umre, tak az pak ho vsichni zacnou resit, ale to uz je vicemene pozde. Jinak mas pravdu a to ci si napsal ted je dost rozumny
Jen si neodpustim dotaz, na strankach o skodovkach nechapes proc nekdo vyvaruje skodovku?
Ale co me tak trochu nasralo bylo to "tvych" stranakch. Uz hooodne dlouho pozotuju, ze plno lidi asi sere, ze tady vubec sem Co si o me kdo mysli, te je mi v celku jedno. Vim ze to nebude nic peknyho, jelikoz pisu to co si myslim a ne jen to co se tady psat "smi" Vim o par clenech (zamerne nebudu jmenovat), ktery maj leckdy stejne nebo i horsi nazory a rejply by si vic, ale nenapisou to, protoze by si tady o nich nekdo mohl neco pomyslet. To ja to zase napisu a od doby kdy to delam je name alergickej T2 a mam celkem pocit ze i ty... A najdou se jiste i mnozi dalsi, kteri se tady moc neprojevujou. Od jisty doby tady na virtu si proste stojim az svejma nazorama, at jsou klidne proti absolutni vetsine nebo jsou podle vas spatny. Bohuzel pak me to ale dostava do takovyhle pozice pomalu vyvrhlika... Ale alespon se snazim nekdy radit ostatnim, kdyz vim a ne jako nekteri, kteri neustlae prohlasuji, ze to fora psat nebudou, stejne do nej furt pisou (povetsinou jen kritiku a nebo rejpave veci), ale porad krici, ze uz nebudou...
Jo a jeste: "Nakonec ze sebe uděláš ještě ublíženého mučedníka, aby ses v dalším příspěvku někomu vysmál za jeho názory". Tohle si opravdu nemsylim, ale je to tvuj nazor...
Jen si neodpustim dotaz, na strankach o skodovkach nechapes proc nekdo vyvaruje skodovku?
Ale co me tak trochu nasralo bylo to "tvych" stranakch. Uz hooodne dlouho pozotuju, ze plno lidi asi sere, ze tady vubec sem Co si o me kdo mysli, te je mi v celku jedno. Vim ze to nebude nic peknyho, jelikoz pisu to co si myslim a ne jen to co se tady psat "smi" Vim o par clenech (zamerne nebudu jmenovat), ktery maj leckdy stejne nebo i horsi nazory a rejply by si vic, ale nenapisou to, protoze by si tady o nich nekdo mohl neco pomyslet. To ja to zase napisu a od doby kdy to delam je name alergickej T2 a mam celkem pocit ze i ty... A najdou se jiste i mnozi dalsi, kteri se tady moc neprojevujou. Od jisty doby tady na virtu si proste stojim az svejma nazorama, at jsou klidne proti absolutni vetsine nebo jsou podle vas spatny. Bohuzel pak me to ale dostava do takovyhle pozice pomalu vyvrhlika... Ale alespon se snazim nekdy radit ostatnim, kdyz vim a ne jako nekteri, kteri neustlae prohlasuji, ze to fora psat nebudou, stejne do nej furt pisou (povetsinou jen kritiku a nebo rejpave veci), ale porad krici, ze uz nebudou...
Jo a jeste: "Nakonec ze sebe uděláš ještě ublíženého mučedníka, aby ses v dalším příspěvku někomu vysmál za jeho názory". Tohle si opravdu nemsylim, ale je to tvuj nazor...
14:04:44
16.09.2009
16.09.2009
fine_ray
-> Syny: však jo, napíšeš názor, nebo otázku co tě zajímá a já, nejen jako jeden z organizátorů tohoto happenigu v Plzni, ale hlavně za sebe odpovídám. A ty to přesto nechápeš, tak na to už nemam co napsat, než jen vrátit stejnou mincí. Argumenty nikomu nedošly, těch mam milion, ale ty neslyšíš ani jeden, tak je zbytečné plýtvat.
Nakonec ze sebe uděláš ještě ublíženého mučedníka, aby ses v dalším příspěvku někomu vysmál za jeho názory, to nechápu. Když tak moc chceš respekt od ostatních lidí za svoje názory, možná bys měl sám začít respektovat ostatní.
A to, že ses přesně chytnul mého rejpnutí do tvého auta, taky o něčem svědčí..každý bráníme svoje, ale rozdíl je, že já to tvoje neshazuju... i když to nechápu.
Nakonec ze sebe uděláš ještě ublíženého mučedníka, aby ses v dalším příspěvku někomu vysmál za jeho názory, to nechápu. Když tak moc chceš respekt od ostatních lidí za svoje názory, možná bys měl sám začít respektovat ostatní.
A to, že ses přesně chytnul mého rejpnutí do tvého auta, taky o něčem svědčí..každý bráníme svoje, ale rozdíl je, že já to tvoje neshazuju... i když to nechápu.
13:49:13
16.09.2009
16.09.2009
Majkl
Ja treba MJ mam faaaakt moc rad, a vzdycky jsem mel, to ze umrel me fakt stvalo.. a ze se najdou lidicky kteri na jeho pocest delaji takovy super akce me fakt tesi, a uprimne kdyz se na to koukam uplne me mrazi v zadech, pro vzpominkach na to kolik casu jsem poslouchanim jeho pisnicek ztravil a jak moc me jeho pisnicky porad bavi.. byl to pro me hudebni Buh co umel neco, co neumeli jiny. proste je to nestarnouci hudba a on pro me vzdycky zustane tanecni a hudebni genius.. RIP MJ
13:46:54
16.09.2009
16.09.2009
Syny
-> Tuner#2: To sme dva, ja od tebe plno reakci taky nechapu
13:45:41
16.09.2009
16.09.2009
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Syny: To "Tvých" je v uvozovkách, takže nechápu hned první reakci, ostatně jako všechno v tomhle a dalších vláknech od Tebe...
13:42:54
16.09.2009
16.09.2009
Syny
-> fine_ray: Oni sou to moje stranky? To sem nevedel... U-Geene......
Hele normalne sem se zeptal a normalne sem napsal svuj nazor (tak jako ty), to snad jeste muzu ne? A z toho totalniho vraku jednou treba bude auto
Zvlastni je, ze kdyz vsem dojdou argumenty, tak prispevek ukonci necim podobnym: "Jestli tě vadí, že se tu na „Tvých“ škodovkářských stránkách objevil tenhle link (navíc v části „pokec o všem“) tak sorry, nečti to, odejdi z vlákna, nikdo ti to nevnucuje."
A to jen proto, ze se zeptam na neco na co se nikdo jinej nezepta (ac ho to treba zajima taky, ale ma strach, ze by si o nem pak ostatni mysleli neco spatnyho) :) No jo no, to je holt muj udel... To ze nedrzim hubu a krok se mi tady stava osudnym. Vic k tomu nemam co dodat, vsechno uz sem asi napsal...
Hele normalne sem se zeptal a normalne sem napsal svuj nazor (tak jako ty), to snad jeste muzu ne? A z toho totalniho vraku jednou treba bude auto
Zvlastni je, ze kdyz vsem dojdou argumenty, tak prispevek ukonci necim podobnym: "Jestli tě vadí, že se tu na „Tvých“ škodovkářských stránkách objevil tenhle link (navíc v části „pokec o všem“) tak sorry, nečti to, odejdi z vlákna, nikdo ti to nevnucuje."
A to jen proto, ze se zeptam na neco na co se nikdo jinej nezepta (ac ho to treba zajima taky, ale ma strach, ze by si o nem pak ostatni mysleli neco spatnyho) :) No jo no, to je holt muj udel... To ze nedrzim hubu a krok se mi tady stava osudnym. Vic k tomu nemam co dodat, vsechno uz sem asi napsal...
13:25:37
16.09.2009
16.09.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Hele Vencou sem s tebou
13:22:15
16.09.2009
16.09.2009
fine_ray
-> Syny: Syny, ještě jednou tě to vysvětlím, naposled. Ty informace, který máš Ty o MJ jsou Tvoje, to že si četl jen tyhle články, atd. je jen Tvůj pohled na věc. Jiný lidi, třeba pořad poslouchají jeho hudbu, tančí na ní pravidelně na trénincích, na parties, zajímají se o informace jinde atd. Chápeš?
Pro tebe je MJ jen článek na webu, že udělal něco pochybnýho (každá informace,kterou sis přečetl jde totiž zpochybnit), pro mě zas někdo kdo se mnou žije od 15 na kazetě, na CD a pak na parketu, oukej? (nemam doma žádný plakáty, nejsem bláznivá fannynka..ale na koncert bych třeba jel, kdyby..) To, že si neviděl věci o MJ ještě za jeho života neznamená, že nebyly a že teď najednou jsou, protože o tom idnes napsalo, nebo že se tady objevil link na video.
Nezpochybňuj to, já taky nezpochybňuju Tvoje zapálení a vyvařování totálního vraku, který je naprosto k ničemu, když vedle toho postavím jakýkoliv jiný auto. Chápeš mi? Pro nás pro oba je to jedno, nebo druhý velký koníček a zábava.
Jestli tě vadí, že se tu na "Tvých" škodovkářských stránkách objevil tenhle link (navíc v části "pokec o všem") tak sorry, nečti to, odejdi z vlákna, nikdo ti to nevnucuje.
Pro tebe je MJ jen článek na webu, že udělal něco pochybnýho (každá informace,kterou sis přečetl jde totiž zpochybnit), pro mě zas někdo kdo se mnou žije od 15 na kazetě, na CD a pak na parketu, oukej? (nemam doma žádný plakáty, nejsem bláznivá fannynka..ale na koncert bych třeba jel, kdyby..) To, že si neviděl věci o MJ ještě za jeho života neznamená, že nebyly a že teď najednou jsou, protože o tom idnes napsalo, nebo že se tady objevil link na video.
Nezpochybňuj to, já taky nezpochybňuju Tvoje zapálení a vyvařování totálního vraku, který je naprosto k ničemu, když vedle toho postavím jakýkoliv jiný auto. Chápeš mi? Pro nás pro oba je to jedno, nebo druhý velký koníček a zábava.
Jestli tě vadí, že se tu na "Tvých" škodovkářských stránkách objevil tenhle link (navíc v části "pokec o všem") tak sorry, nečti to, odejdi z vlákna, nikdo ti to nevnucuje.
13:15:03
16.09.2009
16.09.2009
Jožynek
-> Syny: súhlas
13:09:01
16.09.2009
16.09.2009
Syny
No neco podobnyho sem cekal... Me jen prijde uz fakt trapny, jak nejednou se vsichno z Jacksona muzou posrat. Do ty doby nez natahnul backory NIKDE nic o nem nnebylo. Akorat sem tam se neco objevilo ze je pedous, ze malem zabil svy decko kdyz ho ukazoval z balkonu, ze se rozpada a podobne. Nic vcelku kladnyho... A ted, kdyz najednou zemre, tak vsici se muzou zblaznit! Ja mam spis pocit, ze takovyhe akce jsou pouhe zviditelneni na zaklade nejake udalosti... Proc se treba takovahle akce neuskutecnila kdyz on zil? Pak bych i smysl pochopil, protoze on by se na to mohl treba na netu nekde podivat a mel by z toho treba radost. Ale ze najednou po jeho smrti byl kazdej jeho fanda a vsechny strasne mrzi, ze uz neni a vsichni najednou vi vsechno o jeho zivote a vsichni najednou tvrdi, ze byl uzasnej, to me prijde spis smesny, protoze nez umrel, tak po nem ani pes nestekl... Ted uz je mu ta slava bohuzel k nicemu...
Ale jinak mas pravdu ;)
Ale jinak mas pravdu ;)
09:49:57
16.09.2009
16.09.2009
Mr_Kubas
-> fine_ray: Zajímavá úvaha, souhlasim
06:41:09
16.09.2009
16.09.2009
Vojťas
-> fine_ray: naprostej souhlas
04:15:05
16.09.2009
16.09.2009
fine_ray
-> Syny, a zbytek:Má smysl dělat tuněný škodofky? Má smysl chodit hrát po odpoledni fotbal s kámošema? Má smysl chodit ráno do práce?
V důsledku nemá, ani jedno. Nebo možná má, protože tě to nějak naplňuje. Dobrým pocitem, třeba z dobře odvedené práce, třeba ze společných zážitků s lidmi ze zlepšené fyzické kondice. Třeba z vydělaných peněz.
A přesně tenhle smysl má tahle akce. Lidi kteří mají jednu věc společnou a tou je tanec. Dobrý tanec ve spojení s dobrou hudbou a to všechno v těch nejlepších kladech byl a je Michael Jackson.
Opakování je asi tak stejné jako vystavování jednoho auta celou sezonu na jednom a druhém srazu.. k ničemu? Ne, nevidí ho na každém místě stejný lidi. Pestrost výsledného videa.
Ad hate na Jacksona, netřeba nějak komentovat. Ignorant neví, tak by neměl ani komentovat. Ono bylo přes těch 10 let víc věcí než jen to co si přečteš na idnes.cz a novinky.cz.
A závěrem... Ve Stockoholmu se sešli lidé (na počátku taneční skupina Bounce) na uctění památky MJ, spontánně vznikl nápad na to zatančit jednu sestavu z videoklipu Beat It. A někdo zrežíroval ono video a poslal ho do světa s odkazem, udělejte něco podobného a podělte se o to zpět se světem. Různá města, různý lidi, různý národy jedna fajn myšlenka na jedno odpoledne.
Lepší než zevlit někde u PC a internetový diskuze, ale to už bychom zas nebyli v České Republice.
V důsledku nemá, ani jedno. Nebo možná má, protože tě to nějak naplňuje. Dobrým pocitem, třeba z dobře odvedené práce, třeba ze společných zážitků s lidmi ze zlepšené fyzické kondice. Třeba z vydělaných peněz.
A přesně tenhle smysl má tahle akce. Lidi kteří mají jednu věc společnou a tou je tanec. Dobrý tanec ve spojení s dobrou hudbou a to všechno v těch nejlepších kladech byl a je Michael Jackson.
Opakování je asi tak stejné jako vystavování jednoho auta celou sezonu na jednom a druhém srazu.. k ničemu? Ne, nevidí ho na každém místě stejný lidi. Pestrost výsledného videa.
Ad hate na Jacksona, netřeba nějak komentovat. Ignorant neví, tak by neměl ani komentovat. Ono bylo přes těch 10 let víc věcí než jen to co si přečteš na idnes.cz a novinky.cz.
A závěrem... Ve Stockoholmu se sešli lidé (na počátku taneční skupina Bounce) na uctění památky MJ, spontánně vznikl nápad na to zatančit jednu sestavu z videoklipu Beat It. A někdo zrežíroval ono video a poslal ho do světa s odkazem, udělejte něco podobného a podělte se o to zpět se světem. Různá města, různý lidi, různý národy jedna fajn myšlenka na jedno odpoledne.
Lepší než zevlit někde u PC a internetový diskuze, ale to už bychom zas nebyli v České Republice.
21:27:30
15.09.2009
15.09.2009
Mr_Kubas
-> Syny: Jo ale nápad dobrej
21:23:05
15.09.2009
15.09.2009
Syny
-> Mr_Kubas: ja na tom taky nevidim nic spatnyho, jen s Nwktm badame co to ma za smysl... Ale to je jedno :) S tim Colinem sme to jen tak placli z prdele
21:19:08
15.09.2009
15.09.2009
Mr_Kubas
-> Syny: Tak jasný, že si člověk řiká proč, ale na druhou stranu lidi chtěj ještě ukázat co on dokázal (nenapodobitelný pohyby - tanec) a myslim si že se jim to vcelku povedlo a nevidim na tom nic špatného. To že to dělají stejní lidi, tak si všimni, že stejných jen jen pár a zbytek asi někde "naverbujou". V jednom videu je odkaz na taneční skupinu, kde o tom něco píšou, ale nepamatuju si link Já osobně jsem Michaela "nezažil", ale dle mě něco dokázal, bohužel jen do začátku 90. let a pak to jen a jen upadalo...
21:18:47
15.09.2009
15.09.2009
jerzy
-> Syny: vis co to je to same co tys tady myslim napsal, proc nevzdat hold Colinovi McRae nebo komukoli dulezitejsimu, no nekdo proste mel a ma rad Jacksona tak kuti totok. Kazdopadne co tady ostatni pisou s tim souhlasim a to ze zajem je najednou prehnany, jeste aby ho neudelali posmrtne svatym sakra