skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pripravok
-> petr s: no to sauz nejako vyriesi budem to robit zo susedom mechanikom diky
-> suri: Dá ale musíš mět už nějakou zkušenost
-> petr s: si hovoril ze aj prstom sa da citi aka je vola
-> petr s: diferaku?
-> suri: ještě na seřízení vůle v zubech
-> petr s: no ok tak potom dakujem moc BTw ty ten pripravok mas? a na prevodovku mi viecej pripravkov netreba?
-> suri: jo
-> petr s: od 0 do 3mm? ok
-> suri: stačí do 3 mm
-> petr s: ok aka sa tam nastavuje vola? teda aky rozsah by mali mat tie hodinky?
-> suri: Šlo ale musí měřit přesně jink to je na nic
suri 08.05.08 18:02:33 napsal: -> petr s: a tak teda dalo by sa to vyrobit s tych hodiniek k tomu nejaky plech na upevnenie? by som si dal vyrobit nejak-> petr s: netusis ci by to tak slo?
-> petr s: a tak teda dalo by sa to vyrobit s tych hodiniek k tomu nejaky plech na upevnenie? by som si dal vyrobit nejak
-> suri: Dá se to tak říct
-> petr s: tam ide vlastne o to dobre usadit hriadel v obale? aby precnieval alebo o co?
-> petr s: a tym sa to neda?
-> suri: Taky je takový
-> petr s: to niesu niaky hodinky ako uchylkomer alebo nieco take? a vyrobit k tomu drziak nie? indikacne hodinky alebo tak sa to voloalo
-> suri: To ne ale takové které jdou jednoduše vyrobit a takové které doma neuděláš nebo nezaplatíš tomu kdo ti to bude dělat
-> petr s: a ake potom este boli? to ku kazdemu druhu prevodovky bol iny?
-> suri: Nejjednodušší jaký se používal pro 1000 mb
-> petr s: tak teda nerozumiem aky pripravok ja presne potrebujem na usadenie hriadela? na mokrom 5q?
5 různých typů a každým se měřilo jinak
-> petr s: ako 5 druhou?
-> suri: bylo asi 5 druhů
-> minno: na nastavenie vole pastorka viac hriadelov tam ani nie je
mozno by bolo dobre napisat ze vôla akeho hriadela :)
ahojte nemozte mi niekto popisat pripadne ak mate odfotit pripravok ktorym sa nastavuje vola hriadela? dakujem moc