skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brzdový pedál Felicie
no jak se tu pise je to tim valečkem u nekerych felicii to dela jen v lete když stojí na sluničku
nám se tohle u feli stalo a na vině byl přidřenej píst v přední levý brzdě, který se po sešlápnutí už nevrátil
častá závada...jak zmiňováno, je to v konzoly pedálů, uložení brz. pedálů. přirezne a zatuhne :o)
Docela častý problém... Je to způsobené plastovým pouzdrem na konzoli pedálů jak píše jerrom. Víc o tom třeba tady (jsou tam i fotky)... skoda.panda.cz/forum/view
topic.php?t=5446
kamarat mal tento problem,hlavny brzdovy valec mu to robil vo vnutry sa mu to pridieralo, posilovac aj pruzina co vracia pedal bolo ok.skus hbv
ještě jsem to neřešil, jelikož se mi to stalo jednou a teď na autě dělám karoserii, ale prý je to v konzoli pedálů, kde je nějaký plastový váleček, který když to okolo vyrezne, tak se to stává.
Felicii nemám, ale může to být třeba i přicpanou hadičkou/ trubičkou, která pak nefunguje jako zpětný ventil.
Jako další možnost, pokud vše ostatní funguje tak, jak má.

U feldy mi občas zustane sešlápnutej brzdovej pedál a nechce se mu zpět. Nemužu přijít jestli to je posilovačem, nebo konzolí pedálu. Nesetkal se s tim někdo?