skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyskakuje spiatocka
no spiatockove koliesko na hnacej hriadeli pekne zodrate...a to co zapada ked sa radi spiatocka donho a do druheho tak to zapadalo z polovice...od vyroby....tak som o 0,5cm posunul s vidličkou......kolieska zapadaju uplne....neni problem....ked som kludne cuval strmy kopec vycuval som ho....ked som velmi pridal do otacok pri pustani spojky vyskocila......ale extremy bokom....
-> shrekzv: me zpatecka vyskakuje, kdyz se prudce rozjiszim a prevodovka s motorem se pohne a zatahne to tim padem za tahlo a zpatecku proste vytahne. Nedela ti to podobne?
-> shrekzv: Nebo s tim jezdil predtim nejaky debil a ohlodal kolecko ![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
![8](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
Mohla se posunout vidlicka a nebo je prasklá pružina západky.To zjistiš lehko když povolíš na boku takový plíšek.Ale vzhledem k tomu že vyskočí i když ji tam držíš,tak to bude chtít převodovku rozebrat.
mam prevodovku 5q sp3,9......vyskakuje mi na nej spiatocka aj ked drzim paku.....cim to moze byt?...ostatne rychlosti idu pekne...akurat nvm ci je vyletana kulisa alebo kost alebo je fakt slabsi synchron na trojke........ale o tu spiatocku mi ide.......co v prevodovke moze byt nanic?...da sa lahko opravit?....diely mam z kade..mam 5q SP4,22 este zamontovany v aute..dneska zacal na neutrali klepat.....:D....ale rad by som suche poloosy....