skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
for Zbyšek ... (hlava motoru)
-> Pilot 105: do odpadu?ja to leju do sudu k vyjetymu oleji a ten az bude plnej, vymením ho za prazdny v jedne firme tady od nas....
-> Maxx: No potěš zadek, ty leješ tyhle karcinogení srajdy do odpadu? 

-> Saky: no ja to shanim pres znameho ktery dela u vojáků,ale nikde jinde jsem to ani nevidel....
-> gabo00000: no ja to normalne poleju a stetcem to roztírám a potom to vemu vapkou nebo jen horkou vodou z kohoutku...a redim to lete. benzínem ale jen na zapeceny karbon..
-> Eidy: ty jsi byl v Leškovicích? tam mame druhy dům...co si tam delal?byl jsi tam érem?
-> gabo00000: no ja to normalne poleju a stetcem to roztírám a potom to vemu vapkou nebo jen horkou vodou z kohoutku...a redim to lete. benzínem ale jen na zapeceny karbon..

-> Eidy: ty jsi byl v Leškovicích? tam mame druhy dům...co si tam delal?byl jsi tam érem?
-> Maxx: ja mam tetrachloru kolko len chcem ale co sme skusali u suseda tak to velmi neumyvalo..ako ro trbis? len normalne s tym umyvas jak z riedidlom alebo to z niecim este riedis?
-> Maxx: Tak vidíš. Před měsícem jsem byl v Leškovicívh, mohl jsem se stavit, kdybych to věděl.
-> Maxx: a to neni normalne k sehnani? ja pouzivam nejakou sracku a wapku ale aby to bylo takovehle tak to musim brat tak trikrat a to je moc casu..
-> Eidy: jj,tetrachlor dokaze hodne...hele kdyz tak se ozvy kdyz ho budes shanet...neco bych jeste mel 

tetrachlor, tak to jo. Kdybych ho měl, taky bych ho používal. Jenže nemám
Vždycky jsem slyšel co všechno dokáže a teď to i vidím.

-> ZbyŠek: ne, redidlo je na lestící pastu co jsem smejval z leštenejch vecí...
-> Eidy: cau ja to meju starou náplní do hasičáku ( Tetrachlor ) jde to pěkne , a za zapečeny karbom použivam take tetrachlor ale smýchaný s leteckým benzínem....

-> Eidy: cau ja to meju starou náplní do hasičáku ( Tetrachlor ) jde to pěkne , a za zapečeny karbom použivam take tetrachlor ale smýchaný s leteckým benzínem....

-> Eidy: redidlo 6006 si myslim ( ma ho na obrazku)
-> Maxx: čimpak to meješ, že je to tak hezky čistý?
-> Maxx: nejspis ne, az mi dovezes stahovak tak si to doma v klidu rozdelam a pak si ty ventyly a o kapku lehci hlavu privezu
-> ZbyŠek: tak v 18 hod a beres tam tu hlavu?
-> Maxx: jo to vim uz jsem si to precetl a kdy mi asi tak napises ?
-> ZbyŠek: no uvidime,jeste ti pisnu psal jsem ti to do prispevku k autu....
a tady je poslední....očištěné zdvihatka,pružiny,šrouby,
podložky,pojistné půlkroužky,a vyleštené ventyli....

-> Maxx: krasa,hm hlava se leskne pekne. A prijed na nadro at se muzu kohat jak jezdi S 136gl

-> Maxx: hm hlava se leskne pekne. A prijed na nadro at se muzu kohat jak jezdi S 136gl

tady jsem to cistil kvůli staremu tesnení bylo rozezrany jak prase

-> ZbyŠek: jj vemu ho sebou..
-> Maxx: hele pivezes mi ten ztahovak na intr ?
a tady je po ocistení , celou jsem ji rozdelal a pojednom ocistil...

tak tady je stahovak na pruziny ventilů co jsem si udelal asi za 20 minut

jj ukaz
čau tak hele dneska jsem čistil tu moji hlavu a udelal jsem nejake fotky tak je sem hodim,docela to slo jen ty ventili jsem delal dlouho nez jsem je vylestil...vsak uvidis...