-> Gemini: dival jsem se na vrakaču a byl tam r11 1,7 a ten motor vypadal skoro stejně jak v r5, nevim jesli to bude pasovat ale chce 2000 za motor, čerpadlo + komplet elektrika, tak jak bude kasa tak to skusim
-> Milan 136: co se ti nelibi na takove te věci připominajici karburator???
mě zbyl v garáži jeden motor z raketoplánu Columbia,jeden Vorverk vysavač a kompletní vstřikování z jednatrojky feldy Mpi. zbyla mi i páska Patex,takže by jsme to společnými silami mohli dát snad i do hromady....hlavně aby to mělo zátah vodcpod ...
-> Targa: Motor z pračky to fakt nevim, vim akorat jak předělat motor se ždimačky v kombinaci s turbodmychadlem s vysavače, možna to bude i lepši než motor s pračky, zaleži na co to potřebuješ, ta uprava ti zvedne vykon s puvodnich 1000W na 1000kW
-> Tampajs: Mi stači jenom takova ta věc připominajici karburator, vstřikovaci trysky, řidici jednotka a nevim co k tomu ještě třeba. Saci potrubi si mužu předělat. Prostě nevim co všechno k tomu potřebuju.
-> Tampajs: To je od slova věž ne? Vížka, věžička. Takže né zvíšit, ale zvížit, čili chyba je v Š. Tak tedy celou větou: Zvížit spotřebu a zníšit výkon. Tak je to.
Nevite někdo jak překopat karburator na střikačku? Jesli se da použit jednotku vstřky atd z oktavky 1,8 nebo z jakeho koli jineho auta s podobnym objemem? A jesli by tomu nevadilo turbo.
Potřeboval bych vědět na kolik to asi vyjde a co všechno k tomu potřebuju.
Mam Renault R5 1,8 karburator. Spotřeba 8 - 15 l/100 km vykon 65 kW. 0 - 100 za 11s.