já sem to udělal takhle:našel jsem tu nejhustejší vazelínu co sem měl narval jsem jí tam až po okraj pak našel nylonovou tyč ale ta měla průměr 20mm potřebnej je o něco menší než 17mm tak jsem tak udělal a asi 3xjsem doplnil vazelínu a kroužek byl venku
v klice nacpi tolik vazelíny co se tam vejde,.om to takto počul s chlebovým cestom..akurát treba mať tú guľatinu...ja som do toho krúžku tiež navŕtal 4 diery a šiel von...
-> Tomáš Třeštík: používám jiný fígl. Do kroužku v klice nacpi tolik vazelíny co se tam vejde, najdi si nejakou kutatinku(šroub, dřevěnou násadu z něčeho, prostě cokoliv) s průměrem o malinko nenším než je díra v tom kroužku. Tu kulatinku dej do díry v kroužku a klep po ní kladivem. Tlak té vazelíny kroužek vytlačí ven. V případě potřeby vazelínu doplnuj.
-> Tomáš Třeštík: hele do toho ložiska si má sednout mrkev, je tam od toho aby ta mrkev byla v ose, kroužek má moc velkou díru a mrkev by mohla lítat, vyměněný je to za chvilku, škoda jen že jsem ten fígl se šroubem a maticí neznal a vybouchával jsem to majzlikem
Zdravím chci se zeptat jestli musí mít ten Favoriťáckej motor na klikovce to ložisko míso toho kroužku.....někdo říká že ne jiný zas tvrdí pravý opak tak nevím..viděl jsem zastavěnej motor z Fa v Rapidu a ničemu nevadilo že tam to ložisko nebylo..díky za rady