-> gabo000000: ale ved mne to nemusis vysvetlovat
raz mi jeden taky tuner rozpraval ze ked mas odlahceny zotrvák tak ti to zláme kluku
no bodaj by nie ked to nedá vyvážit
22:35:15 05.10.2009
gabo000000 - zrušená registrace
-> Majklsto: no prave ze to nie je urpavami castokrat
22:30:50 05.10.2009
Majklsto
-> gabo000000: vies, no a potom sa povie ze upraveny motor ma malu zivotnost
17:01:59 04.10.2009
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
gabo000000 04.10.09 16:42:57 napsal:
tymto upozornujem tunerov ktory jazdia na lacnych bavlnenych filtroch alebo
ludi ktory filtre vôbec nepotrebuju ze pre svoj motor spravite rozhodne lepsie
ked tam date radsej papierovy filter ako hoci aky tunersky za 2 stovkyn
s ktorym vam vykon istotne nic nepodrastie akurat po par tisickach km klesne
pretoze nasaty prach pôsoby v motore ako brusna pasta…ja osobne jazdim
papierovy filter a nasavanie mam s kabiny..pres sa mi stalo ze sa mi uchyty
filtra povolili ale aj to len 2× sice v extremne prasnom prostredi ale len to
podsavalo kusok nefiltrovaneho vzduchu a aha…stopi po honovani mam problem
najst po celom obvode…je patrna velka miera opotrebenia a su
jednoducho KOgratulujem, objavil si ameriku
-> petr s: vid..to je zcela smutne...taky tomas by to este pouzil ako skontrolovany diel v 10000%stave bez korozie
16:48:01 04.10.2009
gabo000000 - zrušená registrace
najsokujucenjsia foto...toto som este na skodovackom motore nevidel...je normalne cititelne a viditelne niekolko stotinove opotrebenie medzi oblastov kde chodia a kde nechodia piestne kruzky
tymto upozornujem tunerov ktory jazdia na lacnych bavlnenych filtroch alebo ludi ktory filtre vôbec nepotrebuju ze pre svoj motor spravite rozhodne lepsie ked tam date radsej papierovy filter ako hoci aky tunersky za 2 stovkyn s ktorym vam vykon istotne nic nepodrastie akurat po par tisickach km klesne pretoze nasaty prach pôsoby v motore ako brusna pasta...ja osobne jazdim papierovy filter a nasavanie mam s kabiny..pres sa mi stalo ze sa mi uchyty filtra povolili ale aj to len 2x sice v extremne prasnom prostredi ale len to podsavalo kusok nefiltrovaneho vzduchu a aha...stopi po honovani mam problem najst po celom obvode...je patrna velka miera opotrebenia a su jednoducho KO
bol som donuteny rozobrat svoj motor po par stovkach kilometrov z dôvodu ze som zacitil spaleny olej vo vyfukovych spalinach..mam tam dost lacne a onicom kruzky od kolbenshmitu tak som si vravel ze uz im odzvonilo..kupoval som ich uz pred rokom tak OK vymenim...na moje prekvapenie kruzky su zle ale horsie su na tom vlozky..foto napovie