skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
solex Ddh
-> DuriQ: :zkus něco na povolení(WD40 atd) ale jestli jsou servané hlavy tak jedině odvrtat,já to dělám raději akumulátorovou vrtačkou kde se líp dávkují otáčky,chce to opatrně ale jde to.
ok tak uz v tom mam trochu jasno dik
viete este poradit ako rozobrat klapky bez poskodenia ?
viete este poradit ako rozobrat klapky bez poskodenia ?
40 je průměr klapky a difuzor máš 32mm.
Btw: nevíte někdo kde sehnat membrány na tenhle karbec? Mám sice ADDHE, ale membrány jsou stejný a nemůžu je nikde sehnat a začíná to bejt nutný protože už dost kape z karbu benzín. Dík za jekejkoliv tip (ty na škodateamu jsou jiné)
Btw: nevíte někdo kde sehnat membrány na tenhle karbec? Mám sice ADDHE, ale membrány jsou stejný a nemůžu je nikde sehnat a začíná to bejt nutný protože už dost kape z karbu benzín. Dík za jekejkoliv tip (ty na škodateamu jsou jiné)
petr s: aha takze na prvom obrazku je teda priemer difuzoru ? jop
-> DuriQ: Tak 40 značí průměr bez difuzorů ty mohou být třeba 26-34 mm
a neviete poradit ako rozoberem klapky ? tie srobiky byvaju zblata takze viem silou to neni moc rozumne riesit...
zdar
dokopal som sa dotoho ze rozoberem a repasnem tieto karby co mam doma uz vyse 2rokov :) po rozobrati som ostal v rozpakoch maly by to byt solexy DDH 40 ale ked som ich rozobral tak v casti sacieho tunela neviem ako sa to vola som nasiel toto neni to nahodou tym padom downgradnute zo 40 na 32 ?
dokopal som sa dotoho ze rozoberem a repasnem tieto karby co mam doma uz vyse 2rokov :) po rozobrati som ostal v rozpakoch maly by to byt solexy DDH 40 ale ked som ich rozobral tak v casti sacieho tunela neviem ako sa to vola som nasiel toto neni to nahodou tym padom downgradnute zo 40 na 32 ?