skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
startér netočí
Díky všem za pomoc!! Dneska jsem došel k autu a ani světla už nesvítí!! přitom ještě včera vše v poho!! Snad to bude jen a pouze baterkou!!!!!
Ale dneska uz nemám čas takže zítra den D. Koukal jsem na svazky ke startéru a spínačce. Vše je v poho!! Ještě jednou díky všem!!

A zkusil jsi ho roztocit na kratko primo na starteru?? Jestli se ti to roztoci tak to bude spinacka.
tak to je jedine nejakej problem v tom spinani starteru.
jasně!!!!! jde o to, že jednou jsem to zkusil sám roztlačit a jak jsem to roztlačil tak to nechytlo, ale předtím asi tak 5 min to normálně točilo startérem, ale nechtělo to naskočit!!
-> Negr: A všechny očka na ten šteft máš taky nasazený?
kable jsou ve startéru všechny a ve spínačce je to taky v poho!! Zatím jsem na to koukal jen tak za světla!! zítra to prolezu všude!!
-> Negr: Nevyškub sis kabel ze spínačky nebo startéru?
vůbec ani nepohasnou a i světla při tom (jakože startování ) drží!!

zkontrolovat, esi je napeti na spinacim dratu kotvy. Ted akorat nevim, esi ani ten novej netoci. Kontrolky pri startovani pohasinaj?
ani necvakne, ránu jsem dal, pak jsem dal druhý startér!! budíky to normálně rozsvítí, ale to je vše!!

cvaka? Nebo cvakne, ale nazatoci motorem? Co rana kladivkem? nezkousels?
Máš dobře ukostřenej motor?
Po delší době jsem dal Rapida z venku do garáže kvůli práci na něm. Když jsem ho před tím, než jsem ho tam odtlačil s kámošema zkoušel roztlačit (což se my samému nepovedlo), tak následně přestal točit startér. Do té doby předtím aspoň startér točil. A dneska jsem ho vyměnil a nic!!?? co to je za závadu?????